Post Page Advertisement [Top]

Túto dvojicu mám doma už dlho, ale nejde o moje prvé balenie. Prežili so mnou rôzne akcie, ale aj bežné pracovné dni. Sem-tam sa o nich vyskytla zmienka v rôznych príspevkoch na blogu, no samostatne som si nenašla čas, čo doteraz ľutujem, pretože stránka, kde som ich kupovala - česká oficiálna Urban Decay - už nefunguje. Našťastie si však značku Urban Decay môžeme kúpiť napríklad aj na Notine a za lepšie ceny ako v parfumériách. Urban Decay, to však nie sú len známe paletky Naked, ale viacero ich produktov stojí za to.

Poprosím fanfáry, pretože toto je naozaj duo, ktoré mi vyrazilo dych. Najlepší primer a najlepší fixátor, aké som kedy mala.

Urban Decay kozmetické vychytávky

Pýtala som sa vás v ankete v stories na facebooku aj instagrame a tiež v poste na facebooku, či vám bude vadiť, že fotky líčenia v tomto príspevku nebudú nové, ale zo starších recenzií, kde som tieto produkty použila. Boli ste veľmi ústretoví a som rada a vďačná, že vám to nevadilo, keďže už pár mesiacov sa nelíčim tak komplexne.


Urban Decay All Nighter


Urban Decay All Nighter


Najprv si povedzme pár slov o tom, že tento sprej je pre značku Urban Decay vyvinutý v spolupráci so značkou Skindinävia. Verím, že ste o tejto značke už počuli, minimálne ste si mohli o nej prečítať na tomto blogu. Fixačný sprej od Skindinävia som mala aj na vlastnej svadbe a bolo to najlepšie rozhodnutie, pretože to líčenie ustálo všetko.

Urban Decay All Nighter INCI zloženie

Urban Decay All Nighter popis

Sprej sa predáva štandardne v 2 baleniach - 30 ml a 118 ml. Ten väčší sa viac oplatí a určite ho spotrebujete :-) Ja som si ho zo začiatku šetrila, ale neskôr začala používať takmer denne. Použila som ho aj na líčenie sestry na jej svadbu a líčenie to krásne ustálo (a, samozrejme, aj na svoje :-), ale nevesta je vždy tá najdôležitejšia žena na svadbe).


Urban Decay All Nighter otvorené balenie

Urban Decay All Nighter flakónik zo zadnej strany

Urban Decay All Nighter môj obľúbený a často používaný fixátor

Donedávna, kým som sa líčila, používala som ho takmer vždy. Pár strekov a líčenie vydrží. Tých 16 hodín som vyskúšala asi iba na oslavách a svadbách a určite to líčenie nevyzeralo tak ako na začiatku, ale bezpochyby vyzeralo omnoho lepšie ako bez fixátora. 

Je ľahučký, neparfumovaný, nelepivý, nedráždi ani oči (avšak vždy ich majte počas aplikácie zatvorené). Ak hľadáte TOP fixátor, toto je on. Za seba môžem povedať, že neľutujem tú sumu, ktorú som za neho zaplatila. Okrem toho ho určite oceníte aj v tomto rúškovo-respirátorovom období, keď zabráni otlačeniu líčenia (nie vždy dokonale, ale neotlačí sa tak ako bez fixátora).


Urban Decay Optical Illusion


Urban Decay Optical Illusion

O tejto podkladovej báze som čítala samé pozitíva, a tak som sa rozhodla vyskúšať ju. Pravdupovediac, bola ešte lepšia ako tá od theBalm. Zatiaľ nie je v e-shope Notino, ale čo nie je, môže byť :-), keďže v parfumériách ju predávajú a nevidela som ju vo výpredaji, snáď to teda znamená, že ju nerušia. Dlhšie som ju nekupovala, ale určite stojí za zmienku. A aj za dve zmienky.

Urban Decay Optical Illusion INCI zloženie

Urban Decay Optical Illusion popis

Primer má jemnú púdrovú vôňu a matnú krémovú textúru. Dobre sa nanáša a spolupracuje aj s krémom a SPF. S niektorými mejkapmi mi však trošku hrudkoval, no napr. s mojim miláčikom Lasting Finish 25h Breathable si sadli dokonale.

Urban Decay Optical Illusion otvorené balenie


Toto je jedno stlačenie pumpičky, ktoré po rozotretí pekne splýva s pokožkou:

Urban Decay Optical Illusion test na ruke

Urban Decay Optical Illusion test na ruke rozotretý primer


Test na tvári bez mejkapu:

Urban Decay Optical Illusion test na tvári pred nanesením
Urban Decay Optical Illusion test na tvári po nanesení bez mejkapu


Na týchto fotkách bez líčenia vidno, ako dokáže naozaj pôsobiť ako jemný filter. Nenalíčená pleť je hneď akoby hladšia, póry nie sú také výrazné. Pripraví veľmi dobrý základ pre ďalšie líčenie. Ten názov - Optical Illusion - mu sedí dokonale. Hoci sa teraz líčim veľmi málo, skoro vôbec, túto bázu používam namiesto líčenia - som tak nenalíčene upravená ako cez filter a vyzerá to veľmi príjemne.

Pár fotiek na porovnanie:

Urban Decay líčenie

Urban Decay líčenie po 6 hodinách

Urban Decay líčenie bez primera

Urban Decay líčenie bez primera po 6 hodinách

Na tomto porovnaní pekne vidno, čo spraví s líčením kombinácia primer Optical Illusion a fixátor All Nighter - nielenže predĺži celkový vzhľad líčenia, ale aj tesne po nalíčení vyzerá pleť lepšie.


  • tieto fotky sú z tejto recenzie z roku 2018: (mimochodom, pri pohľade na túto fotku si teraz spomeniem, aké som mala super vlasy miestami :-) verím, že keď prestanú vypadávať, znovu sa budú dať rôzne upravovať)

Urban Decay líčenie


Urban Decay líčenie po 5 hodinách
po 5 hodinách, v horúčavách



A toto sú azda najnovšie fotky, ktoré však v žiadnej recenzii neboli. Nemám síce foto tesne po nalíčení, ale obe sú pár hodín po nalíčení a niekoľko hodín v pohybe (prvá na stužkovej, druhá v práci na začiatku minulého školského roka).

Urban Decay líčenie stužková

Urban Decay líčenie začiatok školského roka


Keď ešte fungovala česká stránka urbandecay.cz, objednala som si aj darčekovú sadu, ktorú som použila v tomto líčení.Vždy som obdivovala tie veľké paletky Urban Decay, no nikdy som si žiadnu nekúpila. Mala som malú Naked2 Basics a tá mi bohate stačila. Viem, že všetky tiene z veľkej by som nevyužila a bolo by mi to ľúto, keďže si oči až tak veľmi nelíčim. Tieto dva produkty však boli trefa do čierneho. 


Používate pri líčení primer a fixátor?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]