Post Page Advertisement [Top]

Priznávam, dlhšie sa nelíčim. A priznávam tiež, že mi to nechýba, hoci, keď som sa naposledy líčila na krstiny malého šéfa, priznávam, že som sa cítila výnimočne. A zároveň som sa bála dať si ho k tvári, aby nemal nejakú kožnú reakciu z mojej omietky. 

Každý deň je pre mňa skôr v znamení produktov starostlivosti o pleť a SPF. To musí byť. Sem-tam sa však vyskyte nejaký votrelec, ktorého si pravdepodobne aj sama privolávam konzumáciou sladkého (ale keď neviem odolať a potrebujem energiu, som závislák). A na to používam korektor. Momentálne mám doma 3 a v tomto krátkom príspevku vám predstavím môj úplne prvý korektor od Maybelline.



Línia Fit Me! obsahuje rôzne produkty, mňa však zaujal korektor Maybelline Fit Me! Ide o tekutý korektor, ktorý má na nanášanie penový aplikátor. 




Korektor je tekutý tak akurát - mala som už aj redšie a hustejšie. Dobre sa nanáša a dokážete ho rozotrieť dostratena.




Poradí si však aj s nedokonalosťami? Ako parťák k mejkapu je celkom fajn. Bez mejkapu je jeho sila o čosi slabšia, ale ako-tak zamaskovať nedokonalosti dokáže:





Mám odtieň 10 - LIGHT - a je síce svetlý, ale bleduľkám by sa hodil ešte svetlejší. Oceňujem, že je naozaj ľahučký, nedrobí sa, nezalieza do pórov a na pleti pôsobí prirodzene. Nie je to ten najlepší korektor, aký som mala, ale je celkom dobrý. Netvrdím, že si ho kúpim v ďalšom balení, ale neľutujem, že som vyskúšala toto :-) taká zlatá stredná drogérková cesta.

V úvode som spomínala, že ide o môj prvý korektor značky Maybelline. Celkovo z portfólia tejto značky nemám vyskúšaných veľa produktov, nejako ma extrémne nelákali. Asi to bude tým, že som inklinovala skôr k Rimmelu (aj nostalgicky z čias Rimmel Agentiek). No Elnino ich má za super ceny. Obidve značky. Keď sa raz začnem znovu líčiť pravidelne a budem mať chuť na experimenty, možno sa popozerám aj po nejakom dobre hodnotenom produkte Maybelline (najskôr to vidím na nejakú riasenku a potom ktovie :-)).



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3,6 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

2 komentáre:

  1. Akorát se po nějakém korektoru dívám. Doma mám jeden od Catrice, ale už by to chtělo nový. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]