Post Page Advertisement [Top]

Toto je môj prvý krém od La Roche-Posay. Mala som od nich micelárku, termálnu vodu v spreji a tiež ich SPF produkty. Ale krém ešte nie. A aby som to uviedla úplne na pravú mieru - toto v podstate nie je úplne krém. Skôr sérum, hoci ho nájdete v kategórii pleťové krémy. 

Vitamín C mám v kozmetike rada a bola som zvedavá, ako sa zladíme. C-éčko sa v kozmetickej rutine odporúča najmä ráno, ja som toto používala ráno aj večer. A ešte stále používam - ostala mi asi 1/5 balenia :-) A aké sú moje dojmy? Oplatilo sa? Bude to ďalšie obľúbené C-éčko alebo sa vrátim ku stáliciam?

V tomto príspevku sa dozviete aj môj (ani nie tak celkom) tajný anti-wrinkle trik, ktorý ale naozaj úprimne nikomu neodporúčam.


La Roche-Posay Pure Vitamin C Anti-Wrinkle Filler Light neobsahuje len vitamín C, ale aj kyselinu hyaluronovú a manózu. Tento prípravok je určený na jemné vrásky, spevnenie a rozjasnenie normálnej a zmiešanej pleti. Neočakávala som anti-wrinkle zázrak, skôr rozjasnenie a mierne spevnenie pleti.



Detail zloženia môžete vidieť na nasledujúcej fotke:

odporúča sa dať si pozor na oblečenie, mohol by zanechať oranžové fľaky 


po rozotretí je pokožka prejasnená, ale nie lesklá či mastná /fotené s bleskom/



Krém má skôr textúru ako sérum - je ľahučký, rýchlo a dobre sa vstrebáva a zanecháva zamatovo matný finiš. Vždy si však na neho nanesiem ešte pleťový krém, pretože mám pocit, že pokožka po tomto potrebuje ešte extra dávku hydratácie. S krémom a následným SPF sa znáša celkom dobre, žiadne hrudkatenie sa nekonalo, práve naopak - produkty sa príjemne vrstvili, hoci boli každý inej značky.

Nemá žiadnu vôňu, to však neberiem ako negatívum. Oceňujem to, že je vhodný aj pre citlivú pleť a nedráždi - nechtiac sa mi párkrát podarilo ďobnúť si ním do kútika oka a neštípalo - a to mám veľmi citlivé oči.

A čo efekt? Prezradím vám môj anti-wrinkle trik - na čele totiž nemám žiadne vrásky. Jediné, čo som kvôli tomu urobila bolo, že som sa ako 5-ročná celkom blízko stretla s radiátorom. Tým klasickým starým liatinovým radiátorom. Odvtedy mám na čele jazvu a nedokážem ho dvihnúť tak, aby tam ostali také tie vlnky :-) Takže toto je môj anti-wrikle trik - ale určite ho neodporúčam. Zato medzi obočím a okolo očí vrásky mám, hoci zatiaľ stále nie veľmi výrazné. A približne po mesiaci som naozaj rada, že som sa dala na skúšanie tohto krému. 

Mám pocit - veľmi subjektívne - že hoci ich tento (a ani žiaden iný) krém neodstránil (a ani neodstráni, na to bude účinkovať jedine nejaká procedúra či zákrok - nie žeby som o tom uvažovala ;-)), línie vrások trošičku zjemnil a bezpochyby pleť rozžiaril.

Vitamín C mám v pleťovke naozaj veľmi rada a do zoznamu obľúbených produktov s céčkom pridávam aj tento La Roche-Posay. Balenie má 40 ml, stojí okolo 25 € a vydrží pri každodennom používaní ráno a večer na  tvár a krk približne 1 až 2 mesiace. 

Môj prvý krém od La Roche-Posay je takmer spotrebovaný a zanechal veľmi dobré dojmy. Určite rada vyskúšam aj ďalšie krémy tejto značky.


Používate vitamín C v kozmetike?




Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

2 komentáre:

  1. Krém vyzerá rozhodne zaujímavo. Ja som mala sérum s vitamínom C od The Ordinary a to bolo skvelé, nie na vrásky ale na také rozjasnenie a skrášlenie pleti.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]