Post Page Advertisement [Top]

Značka Bourjois vo mne vždy vzbudzovala dojem, že v nej nájdem o čosi viac. Hlavne preto, že sa o nej hovorilo ako o mladšej sestre legendárneho Chanelu. Páčia sa mi ich dizajny a prevažná väčšina produktov, ktoré som vyskúšala mi vyhovovala. Pred viac ako 5 rokmi som mala mejkap a korektor Healthy Mix, s ktorými som bola spokojná. Práve Bourjois Healthy Mix Radiance bol jeden z mejkapov, vďaka ktorým som zistila, že ani na zmiešanú pleť sa nemusím obávať použitia rozjasňujúcich produktov. A keď som uvidela verziu Serum a navyše za menej ako 6 € povedala som si, že to musím vyskúšať! A vďaka parfumérii Elnino sa mi to podarilo ;-) 



Mejkap Bourjois Paris Healthy Mix Serum je v praktickom skleneno-plastovom obale. Má objem 30 ml a z obalu sa okrem názvu dozviete aj odtieň, účinok a aj nejaké tie zložky. Kompletné zloženie na obale nie je, ale celkom ľahko ho nájdete na internete, napr. tu.





Mejkap sa dobre nanáša a rozotiera. Celkom fajn priľne k pleti a nevytvára efekt masky. Nie je matujúci, preto ak máte mastnejšiu T-zónu, budete zrejme potrebovať jemný poprašok púdru. Namiesto zdĺhavých slov vám ukážem dva rôzne dni a efekt mejkapu zhrniem na záver :-)

Deň 1




Deň 2





Tento mejkap mám doma už dlhšie a za tú cenu (aktuálne len niečo cez 5 €) je to skvelá kúpa. V lete som ho však nepoužívala, keďže som to považovala za zbytočné - tak či tak by mi stiekol a neobsahuje SPF, takže by nezabránil prípadnému spáleniu.
Môj odtieň 53 je taký akurát na mierne opálenä pleť. Pre bleduľky odporúčam 51 alebo 52.

Keď sa povie gélový mejkap, vždy mi napadne Match Perfection od Rimmelu - naozaj perfektný gélový mejkap v tégliku, ktorý sa však už nevyrába. A tak ma to nejako podvedome vždy ťahá vyskúšať gélové mejkapy ;-)

A aké sú výhody, resp. nevýhody gélového mejkapu od Bourjois?

+ dobre sa rozotiera - nehrudkavie na pleti
+ pôsobí prirodzene
+ žiaden efekt masky
+ jemnučko pleť rozjasní
+ zjednotí tón a odtieň pleti
+ jemne kryje
+ v priaznivých podmienkach vydrží na pleti celkom dlho bez prepúdrovania či použitia matujúcich obrúskov
+ cena!!!

- po pár hodinách akoby mizne z vrások a záhybov
- nie je oteru odolný - napr. pri použití vreckovky si ho jednoducho zotriete


16 hodín ako v pôvodnom stave určite nevydrží, to som ani nečakala. Vytvorí však príjemný vzhľad a nezaťaží peňaženku! Odporúčam nakupovať značku Bourjois práve v obchodíku Elnino, nájdete tam rôzne produkty za neuveriteľne lákavé ceny :-)


Aktuálne ma veľmi láka novinka mejkap a korektor Always Fabulous. Už som ich videla aj v drogérii (mejkap cca 16 €, korektor 10 €), ale počkám, kým budú v e-shopoch ;-) Skúšala som tester a mejkap sa mi zdal dosť krycí, až taký nepotrebujem, no korektor by stál za pokus.



Recenzia je sponzorovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]