Post Page Advertisement [Top]

V tejto téme sa mi žiada pridať trošku viac ako len tipy na nákup. Niektoré obchody majú svoj vlastný Black Friday dokonca niekoľkokrát ročne, ten originálny však nasleduje v USA po Dni vďakyvzdania (štvrtý štvrtok v novembri). To, že u nás sa zľavami  svojmu americkému bratovi nevyrovná asi zdôrazniť netreba. Napriek tomu je tento nákupný deň aj u nás celkom obľúbený.




Podliehate nákupným akciám? Ja ako kedy. Dospela som do štádia, že ma viac nadchne akcia na Sanytol ako dekoratívnu kozmetiku, ale samozrejme, to záleží aj od toho, či aktuálne niečo nepotrebujem.

Rôzne obchody ponúkajú rôzne zľavy. Odporúčam sledovať vývoj ceny, hlavne keď si chcete kúpiť niečo drahšie. Nie každá zľava je totiž taká výhodná ako sa tvári. 

Ale to určite viete.

Poďme do kozmetickej sféry a konkrétne na ponuku Notino. Včera večer som ju totiž využila  z 2 dôvodov - doprava zadarmo a fajn cena na tých pár vecí.

Dnes 11.11. majú na mnoho vecí zľavu 11 % s kódom singles a do zajtra je doprava zadarmo na úplne všetko. Čím, samozrejme, nechcem povedať,  aby ste bezhlavo objednávali, lebo akcia a doprava zadarmo.

Zároveň pokračujú rôzne ďalšie akcie - doprava zadarmo v aplikácii a zľavy na vybrané značky až do 30 %.

Čo stojí za zváženie? Niečo, čo máte radi. Niečo, čo ste dlho chceli vyskúšať a teraz sa to oplatí. 

Môj tip z nedávnych recenzií:

1. Zmatňujúce papieriky Nobea v rolke. Skvelý pomocník kdekoľvek si potrebujete trošku upraviť líčenie.

Do kazdej kabelky



2. Dokonalá kefa Olivia Garden Fingerbrush Bloom. Lepšiu kefu som doteraz nemala. Kúpite za cca 12 € a to sa oplatí.

Naj kefa




3. Krém Catrice Hydro Protect Melting Cream by som si sama od seba nikdy nekúpila. Mal však veľmi dobré ohlasy a akurát včera som si objednala ďalšie balenie. Dnes za menej ako 6 €. 

Super lacný krém



Od značky Catrice som mala aj dve riasenky -dva druhy Glam & Doll a za tú cenu sú to super riasenky. O jednej z nich chystám v priebehu novembra príspevok.

Využívate zľavy Black Friday?





Článok vznikol v rámci dlhodobej spolupráce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]