Post Page Advertisement [Top]

Už dlhšie sa orientujem v rámci starostlivosti o pleť skôr smerom na dermoznačky a občas nejakú Kóreu. Krém z drogérie som si nekúpila už roky. Minulý rok som objavovala krásy značky Geek&Gorgeous. Lacná a účinná. 

A keďže situácia pritlačila a ja som si zrazu nemohla dovoliť kupovať to, na čo som bola zvyknutá, začala som hľadať vo vodách lacnejšej, no efektívnej a dobre hodnotenej kozmetiky. A vďaka skvelom profile na instagrame @deni.miklosova, ktorá úprimne chválila krém Catrice som nad ním začala uvažovať. Priznávam, že ponuku tejto značky tak trochu obchádzam. A nielen tejto značky. No tá chvála mi podvedome nedala, až kým som si krém za 6 € nekúpila.


Catrice Hydro Protect Melting Cream


Urobila som dobre? Neviem. Ale jedno viem určite - už po prvých použitiach som bola totálne nadšená. Krém obsahuje ceramidy, kyselinu hyalurónovú a zabezpečuje dlhodobý pocit hydratácie. Moja pleť je normálna - zmiešaná. V zime znesie výživnejšie produkty a aj hutnejšie štruktúry. V lete zas preferuje ľahšie produkty.


Catrice Hydro Protect Melting Cream popis a inci



Catrice Hydro Protect Melting Cream je akoby zamatový hutnejší krém, ktorý zanecháva pleť hladkú a prináša pocit akoby ste si tvár namočili do hydratačnej masky. Celkom si rozumie aj s ďalšími krokmi v rutine. Nežmolkuje (aj keď už minule sme si povedali, že žmolky sú komplexný problém), dobre sa vstrebáva a pleť je hydratovaná. Trošičku mi pripomína Happier Barrier od Geek&Gorgeous, avšak Happier Barrier je hutnejší, no nezanecháva taký zamatový pocit na tvári (čo paradoxne preferujem) a zároveň sa mi o čosi viac páči jeho zloženie.


Catrice Hydro Protect Melting Cream otvorene balenie


Používala som ho ráno aj večer a úplne mi vyhovoval. Nielen v chladnej zime, ale aj počas teplejších dní. žiaden mastný pocit, žiadne zaťažovanie pleti. Dokonalá trvácna hydratácia. Možno mastnej pleti bude príliš a suchej bude vyhovovať celoročne. A možno nie, skincare je veľmi individuálna. 


Catrice Hydro Protect Melting Cream structure


Stále som z toho viac-menej prekvapená, aký dobrý obyčajný krém má ten Catrice v ponuke. Avšak stále mám tendenciu preferovať dermoznačky. No viem, že aj po spotrebovaní celého balenia som si povedala WAU! A to sa mi nestáva úplne často. Tento krém do bodky spĺňa požiadavku lacné, ale účinné.

Značku Catrice a jej líniu starostlivosti o pleť si chváli aj Janka z blogu SaveOnBeauty, nájdete u nej napríklad článok o sére na pery, ktoré vyzerá veľmi zaujímavo.

4 komentáre:

  1. Milujem túto značku, tiež od nej používam nejaké produkty.
    Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju práveže, úprimne, nevyhľadávam. Ale potešilo ma, že má aj funkčné veci :)

      Odstrániť
  2. Katka tento krém ma zaujal. Od Catrice Skincare dám ruku do ohňa za ich SOS produkt na akné. Sérum na pery som mala, ale na moje nesedí. No tento krém čo sa týka zloženia vyzerá, že by mi mohol sedieť. Určite ho vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento krém ma veľmi pozitívne prekvapil a už míňam 5-te balenie. 😀

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]