Post Page Advertisement [Top]

Kategória produktov pre deti pre mňa väčšinou znamená to, že by ich mala bez problémov tolerovať aj extra citlivá pokožka dospeláka. A podla doterajších skúseností mi to aj vychádza. 
Francúzsku značku Mustela vnímam už dlhšie, no doteraz som preferovala u nás tie známejšie ako Bioderma, La Roche-Posay či A-Derma. Na značku som čítala samú chválu, a tak som sa v spolupráci s Elninom rozhodla, že vyskúšame tieto dva telové produkty.



Vyskúšame, lebo spolu s malým šéfom. A myslím, že to dopadlo viac než dobre.
Sortiment značky je celkom široký a nie je problém vybrať si to, čo potrebujete alebo vám aktuálne chýba a to nielen v prípade detskej kozmetickej poličky.


Ako vidíte aj na tejto fotke - telové mlieko je tekutejšie a má bielu farbu. Telový balzam je hutnejší a je skôr v odtieni prírodnej bielej.







Vonia jemne avokádovo a obsahuje aj ceramidy a cold cream, vďaka ktorým pokožku vyživuje, chráni a udržiava v dobrom stave kožnú bariéru. Je ľahučké, dobre sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku hydratovanú. Napriek svojej ľahkosti je dostatočne výživné aj pre suchú kožu, a to je čo povedať. Nemám veľmi rada, keď je mazadlo príliš hutné, aj keď niekedy si aj také konzistencie moja koža vyžaduje. Toto je fajn mlieko pre celú rodinu a pre suchokožcov možno ideálne aj na teplejšie dni (ale pokojne celoročne).
A cena? Za 200 ml zaplatíte cca 14 €.






Vôňu takmer necítiť, ale keď sa veľmi snažím, tak rozoznám náznak slnečnicového oleja. Tento balzam je podľa názvu ideálny pre atopikov. Zmierňuje pocity svrbenia a účinne hydratuje tak, že nemáte pocit suchej kože. A atopici toto vedia určite oceniť. Žiadne pnutie, svrbenie, pálenie a kože udržaná v dobrom stave je základ, ktorý tento balzam poskytuje. Napriek tomu, že je hutnejší sa vstrebáva celkom rýchlo a nezanecháva pokožku mastnú. Skvelý telový balzam pre všetkých, nielen pre deti s atopickou kožou. A mimochodom, je vhodný už od narodenia.
200 ml kúpite za cca 11,40 €.

Čo hovoríte na značku Mustela? Mňa /teda nás/ celkom oslovila a určite vyskúšame aj nejaké ich ďalšie produkty.








Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 120 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]