Post Page Advertisement [Top]

Tieto krásne líčidlá som si kupovala už dávnejšie na oficiálnych stránkach značky theBalm. Bohužiaľ, už viac ako rok tieto weby nefungujú, čo je škoda. TheBalm je totiž pre mňa symbolom spojenia krásnych obalov, výstižných názvov a najmä funkčnej a dlhotrvácnej dekoratívky. Je to môj lovebrand. Značku theBalm však kúpite aj na Notine, hoci tam nemajú všetky paletky a ponuka je trošku obmedzená, moju srdcovú záležitosť - rozjasňovač Mary Lou tam nájdete. Mimochodom, toto je presne ten typ rozjasňovača, ktorý je multifunkčný a vydrží dlho.


paletky rozjasňovačov a bronzer theBalm

S americkou značkou theBalm som sa zoznámila v roku 2013 vďaka spolupráci a bola to láska. Príspevok, v ktorom porovnávam 4 rôzne podkladové bázy sa stal hitom a stále patrí k najčítanejším na blogu. Viac ako podklad ma však oslovili ich rozjasňovače a paletky. Lákajú ma aj iné produkty, no keďže sa momentálne líčim veľmi zriedka a zásoby mám stále slušné, rozhodla som sa nezhromažďovať ďalšie, kým toto doma nespotrebujem.

Keď som pred pár rokmi robila objednávku posledných paletiek, vedela som, že chcem sadu rozjasňovačov. A prihodila som bronzer, ktorý mal úžasné referencie. Táto sada sa, bohužiaľ, už kúpiť nedá, samostatne zo série Lou Manizer je v ponuke iba Mary. Písala som o nich už skôr, zaradila som ich do článku Obľúbenci z roku 2020.


paletka rozjasňovačov theBalm


Mary Lou Manizer - to je rozjasňovač rozjasňovačov. Ak hľadáte top produkt - to je on. Skvelý ako očné tiene, vynikajúci na jemné rozjasnenie pleti. Nevytvára mastný efekt a ani lesklý. Je zdravo žiarivý, žiadne do očí bijúce trblietky. Používala som ho pravidelne a len nedávno som prišla "na dno", no stále tam ešte je dosť produktu. Cena sa môže zdať trošku vyššia, no je to kvalita. A výdrž - či na tvári alebo samotného balenia - je tiež veľmi dobrá. Jedinou nevýhodou je, že trošičku práši. Ale nikdy som z neho nemala špinavé oblečenie. A ja som teda expert na rôzne takéto nehody.

Ostatné rozjasňovače z paletky mám použité o čosi menej. Biely (Emma) som používala pod obočie a do vnútorného kútika oka. Ružový (Cindy) som používala ako lícenku. A zlatý (Penny) som používala ako očný tieň, avšak občas som ho skombinovala s Mary, skvelo prežiari pokožku, ak preferujete zlatisté tóny.

Ak sa vám páči efekt a farba odtieňa Penny, možno by sa vám páčil aj rozjasňovač Bonnie Lou Manizer, ktorý je podobné zlatý a tiež je v ponuke aj samostatne.


bronzer theBalm


Take Home The Bronze je úžasný bronzer bez oranžových odtieňov. A to som chcela. Toto balenie sa mi zdá nespotrebovateľné. TheBalm má však v ponuke aj iné bronzery - celkom sa mi pozdáva Bahama Mama, ktorý by tiež nemal mať oranžový efekt.

Ak by ste chceli vyskúšať značku theBalm, odporúčam túto cestovnú sadu Travel-Size Classics, ktorá obsahuje samé skvosty (áno, aj tú moju legendárnu podkladovú bázu).


swatch rozjasňovače a bronzer theBalm


Tieto moje poklady som použila aj na líčenie na svadbu mojej sestry a používala som ich skoro denne do práce. Sú super pigmentované, stačí naozaj máličko a efekt je na svete. Mám pár srdcových záležitostí v dekoratívke a značka theBalm je jednoznačne medzi nimi.

Tu je pár fotiek, na ktorých som použila tieto paletky:

líčenie s paletkami theBalm

líčenie s paletkami theBalm

líčenie s paletkami theBalm

theBalm mám naozaj rada a keď jedného dňa miniem rozjasňovač Mary, kúpim si plné balenie, pretože viem, že ho určite budem používať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]