Post Page Advertisement [Top]

V tomto krátkom príspevku vám predstavím zopár našich obľúbencov, ktorí sú už dlhšiu dobu našimi pomocníkmi a pravidelne ich kupujeme (áno, najčastejšie v akcii). V dnešnom príspevku budú prevládať produkty, na ktoré sa spoliehame najmä v lete, hoci s niektorými to obaja s manželom ťaháme celoročne.  A práve jedna akcia prebieha. Viete, že Notino máva akcie typu Black Friday? Od 13. do 19. 7. 2020 si môžete nakúpiť aj niečo z môjho výberu so zľavou 20 %. Stačí zadať kód notino.

Summer Black Friday 2020 Notino

Bioderma Photoderm After Sun Summer Black Friday 2020 Notino

Bioderma má v portfóliu mnoho skvelých produktov. Ak by som si mala vybrať iba jeden jediný, bol by to sprchový olej Atoderm v 1 litrovom balení s pumpičkou za výhodnú cenu. Ten však aktuálne doma nemám. Na leto je perfektné toto telové mlieko po opaľovaní Bioderma Photoderm After sun vo veľkom 500 ml balení. Príjemne upokojuje pokožku a nelepí.

Dermacol Express Summer Black Friday 2020 Notino

Značku Dermacol mám vo všeobecnosti veľmi rada a asi najviac milujem ich transparentný púder Invisible Fixing Powder, ktorý mám aktuálne doma v 2 baleniach. V lete však veľmi mejkap nepoužívam, a tak aj po púdri siaham pomenej. A ak predsa len nejaký mejkap použijem a chcem ho zafixovať, siahnem po matujúcom spreji s ochranným faktorom 50 od La Roche-Posay. Čo ma ale baví celoročne je expresný odlakovač Dermacol Express, ktorý zvládne aj trblietky alebo neónové šialenstvo, ktoré ma v lete celkom bavia.

Marc Jacobs Daisy Dream Summer Black Friday 2020 Notino

S vôňami experimentujem asi najmenej často. Ak už mám svojich obľúbencov, tak ich rada striedam. Preferujem svieže vône a na leto určite ľahšie. Milujem Naturelle od Yves Rocher, tú si vždy kupujem do zásoby. A medzi moje obľúbené značky patrí aj Marc Jacobs. Marc to jednoducho vie nielen s vôňou, ale aj s dizajnom obalu :-) Daisy Dream je ľahká kvetinovo-ovocná svieža vôňa, ktorá sa dokonale hodí aj na leto. PS: ak by ste nevedeli, či je to vhodná vôňa pre vás, vyskúšajte tester aj v obchodnom odbernom mieste buď v Bratislave (Central) alebo v Košiciach (aupark).

Vichy Homme Hydra Mag C+ Summer Black Friday 2020 Notino

Môj manžel si neobľúbi len tak hocijaký pleťový krém. Musí mu vyhovovať konzistencia, nesmie byť mastný, ale musí pleť aj hydratovať a vyživovať. Na značke si veľmi nezakladá. Odkedy však po prvýkrát vyskúšal Hydra Mag C+ od Vichy bol taký spokojný, že ho má dokúpený do zásoby. 

Ziaja Summer Black Friday 2020 Notino

Ďalšou značkou, ktorá má u nás pravidelne svoje miesto je aj Ziaja. Je lacná a účinná. Nevyhovuje mi od nich všetko, ale telovú kozmetiku majú skvelú. Olejové pílingy, voňavučké sprcháče či výživné telové maslá. Najlepší píling, ktorý som kedy vyskúšala je práve ich z línie GdanSkin a zanecháva pokožku tela príjemne hydratovanú a hebkú. A pokiaľ ide o krémy na ruky, tak tie najlepšie (a to mám náročnú pokožku rúk) sú z línie Ziaja MED - dokonale vyživia aj tú najsuchšiu pokožku a neobsahujú vône. V sprcháčoch mi nevadia, ale v mazadielkach už áno, preto preferujem tie bez vône, resp. iba s jemnučkou parfumáciou.

theBalm Summer Black Friday 2020 Notino

otvorené paletky theBalm Summer Black Friday 2020 Notino

Najkrajšie na záver. Odkedy som po prvýkrát vyskúšala značku theBalm vedela som, že toto nebude jednorázová záležitosť, ale láska na roky. Na blogu je zatiaľ iba pár recenzií (medzi nimi aj najčítanejšia recenzia blogu - porovnanie primerov) a na tieto dve paletky - rozjasňovače a bronzer - sa chystám už dlhšie. Ak by som si mala vybrať len 2 produkty od značky theBalm, moja voľba by bola jasná - rozjasňovač Mary-Lou Manizer (to je ten z paletky 4, ktorý je najviac používaný :-) - je skvelý nielen ako rozjasňovač, ale aj ako očné tiene a leskne sa dokonale prirodzene, žiadne nežiaduce trblietky. Druhým by bol bronzer Take home the Bronze (môj odtieň je Oliver), ktorý je prirodzene bronzový bez nežiaducich oranžových podtónov. Ako môžete vidieť na fotke, všetky paletky sú už nejakú tú dobu používané a vyzerajú napriek tomu veľmi dobre. theBalm má nádherné balenia so zrkadielkami a ich produkty majú nízku prášivosť a dobrú pigmentáciu (aspoň tie, ktoré som skúšala).

Našli ste si v mojom výbere aj svojho obľúbenca? 


2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]