Post Page Advertisement [Top]

Vždy, keď som si kúpila nejaké telové mlieko s jemnými trblietkami sa stalo, že som spotrebovala maximálne polovicu balenia. Nepamätám si jeden trblietavý telový produkt, ktorý by som minula do dna. A napriek tomu som si v marci 2020 objednala skrášľujúci telový olej od Dermacolu. Na prvý pohľad malú trblietavú bombu.

Dermacol Shimmer My Body trblietavý telový olej

Tento olejček má len 50 ml a možno sa oplatí počkať na nejakú akciu (stačí klubová zľava, keď sú každý mesiac v akcii iné produkty). V čase, keď som ho kupovala stál 7,67 €. Bežne stojí 9,59 €, takže nejako výrazne som neušetrila, ale aj tie cca 2 € potešili :-D

Dermacol Shimmer My Body trblietavý telový olej

Dermacol Shimmer My Body trblietavý telový olej

Dermacol Shimmer My Body trblietavý telový olej

Môžete ho použiť samostatne alebo pridať pár kvapiek do telového krému / mlieka, ktoré používate. Vyskúšala som ho použiť samostatne. Pokožku príjemne rozjasnil, ale zároveň aj mierne hydratoval - avšak suchej pokožke takáto hydratácia stačiť nebude, preto je fajn zmiešať ho so svojim obľúbeným mazadielkom.
Efekt je veľmi jemný, nežiarite ako diskoguľa. Keď som ho prvýkrát zobrala do rúk, predstavila som si šialenú nálož trblietok na tele, ale vôbec to tak nie je :-) V spojení so slnečnými lúčmi dodá pokožke veľmi pekný nádych, keďže ju aj jemne tónuje, avšak nenecháva škvrny na oblečení. Na oblečení si nájdete maximálne trblietky odtlačené z pokožky.


Skrášľujúci telový olej Shimmer My Body od Dermacolu je produkt ako stvorený na leto a špeciálne príležitosti, keď chcete, aby vaša pokožka zažiarila. Trblietky neškriabu a celkom vydržia - dokonca aj po sprche ešte čiastočne na pokožke ostanú. Jediné, čo mi vadí a neviem sa s tým úplne stotožniť je vôňa. Neviem ju charakterizovať ani špecifikovať, cítim tam olej, ale nie je to zase až taký extrém, že by mi z nej bolo zle. Ak ho však iba jemne vmiešate do telového krému, nebudete to skoro vôbec cítiť.

Dokážem spotrebovať tento malý trblietavý olejček celý? Nuž, myslím, že bez problému. V balení mi totiž zostalo už len na dne, odhadom tak 10 ml :-) Na webe píšu, že si ním môžete prežiariť aj vlasy, tento experiment som neskúšala. Na vlasy mi bohate stačí výživný olej Macadamia, nepotrebujem ich mať ešte trblietavé, ale ako sa hovorí, proti gustu... ;-)

Sumárne hodnotenie:

+ praktické balenie s pumpičkou
+ jemné, prirodzené trblietky
+ tónovanie je jemnučké, takmer nebadateľné
+ pekne zvýraznia opálenie a pokožku
+ trblietky pokožku neškriabu
+ olej hydratuje
+ nezanecháva škvrny

- cena
- vôňa

A aby toho nebolo málo, nedávno som si objednala aj olejček s trblietkami od Yves Rocher, takže budem vedieť porovnať ;-) Áno, ja, ktorá som donedávna trblietavé produkty nikdy neminula do dna. Ale pokiaľ sa nelesknem ako diskoguľa v časoch najväčšej slávy, ale len jemne prejasňujem pokožku, tak je to fajn ;-) 



Krátke upozornenie na záver:

Na obale je síce napísané, že tento produkt CHRÁNI pokožku, no nezabúdajte na produkty s ochranným faktorom. Tento olej ich NEMÁ! Pokožku krásne zvýrazní a prežiari, ale to je tak všetko. Nezabudnite použiť vhodný SPF a ak je to možné, v čase medzi 11:00 a 15:00 sa zdržiavajte v tieni. Ak to možné nie je, škála dostupných produktov so slnečnou ochranou je veľmi široká, takže si určite vyberiete, len to aj používajte v pravidelných intervaloch. Nestačí raz ráno natrieť a myslieť si, že veď predsa mám sprej so SPF 50+ a som iba na Slovensku, veď to musí stačiť. Nestačí. A pokožka si každé spálenie pamätá.
Píšem to z vlastnej skúsenosti. Nie raz som sa nepekne spálila, rozpísala som sa o tejto téme ešte dávnejšie na denníčkovom blogu. Už pár rokov v sezóne (hej, aj keď je zamračené a budem dlhšie von) nosím so sebou v batohu alebo v kabelke vždy aspoň jeden opaľovák. Veľa miesta nezaberie a uchráni pred zbytočnou škodou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]