Post Page Advertisement [Top]

Značka Revitalash sa preslávila sérami na riasy a obočie, ktoré majú veľmi dobré referencie. Jedného dňa sa možno o jednom z nich dočítate aj tu, zatiaľ však túto kúpu neplánujem. Vedeli ste však, že Revitalash má v ponuke aj nejakú tú dekoratívku? Rozhodovala som sa medzi riasenkou a gélom na obočie a tentokrát to vyhral gél, ktorý mi poslali z parfumérie Elnino. Aký je? Oplatí sa?


Revitalash Hi-Def Brow Gel



V prvom rade oceňujem, že Revitalash Hi-Def Brow Gel má všetko v jednom - aj kefku, aj hrebenček na prečesanie a aj gél na zafarbenie.










Toto balenie je naozaj veľké, vyzerá ako klasická riasenka. Pre porovnanie - napr. gél na obočie od Pupa má 4 ml (a stojí okolo 10 €). Revitalash má 7,4 ml a stojí okolo 19 €. Balenie takmer dvojnásobné a cena tiež, no prepočtom to vychádza takmer na cenovej úrovni Pupy. Čiže aj ked sa prvotne môže zdať, že je drahý, je fakt veľký a vydrží dlhšie (oba však môžu byť otvorené max 6 mesiacov - všimnite si symbol otvoreného téglika na obale). Okrem toho je to také all-in-one, keďže má aj kefku a hrebenček.

Revitalash má v ponuke 3 druhy tohto gélu - clear, soft brown a dark brown. Keďže mám tmavé vlasy, zvolila som dark brown, hoci s miernymi obavami, či nebude príliš tmavý. Nie je :-) 






Najprv rúška a respirátory, potom materská. No čo vám poviem, líčim sa naozaj výnimočne. U kozmetičky som nebola asi 10 mesiacov. Moje obočie vyzerá dobre možno z diaľky. Neviem si ho sama tak dobre upraviť a trhať ostošesť ako bolo niekedy in tiež nechcem. Obočie však dáva tvári výraz, a preto sa snažím upravovať si ho, aj keď to možno vyzerá na minimum úsilia, v skutočnosti to bolo trošku inak (teraz myslím na to foto, ktoré tu uvidíte). 

Na väčšine gélov mi trošku vadí to, že farbia aj kožu, ak si nedáte pozor. Tento je však iný. Je suchší, až sa mi na prvé otvorenie zdalo, že príliš. Ale farbí intenzívne a iba chĺpky, kožu nie (to presne vďaka tomu, že je suchší). Toto je skvelý produkt pre ľudí ako ja - ktorí nemajú takú zručnosť, ale chcú si dofarbiť obočie, pretože vlastné chĺpky sú príliš svetlé. A hlavne pre ľudí, ktorí toto všetko robia zväčša v rýchlosti.


nenalíčené obočie






10:00

19:00


Gél obočie nielen nafarbí, ale aj zafixuje. Je vodeodolný a výdrž má naozaj slušnú - ešte aj večer sa mi zdalo, že obočie vyzerá ako ráno. Odličuje sa jednoducho aj micelárkou alebo pleťovým mliekom, no tiež si dajte pozor, aby ste obočie nedrhli, ak nechcete o pár chĺpkov prísť.


Toto je pre mňa naozaj veľký objav. Aj v rýchlosti stíham aspoň jemnú úpravu obočia a hneď to vyzerá inak. To, že zachytáva iba chĺpky a nefarbí kožu považujem za TOP. Áno, Revitalash nám má čo ponúknuť aj v oblasti dekoratívky. A to píšem ako človek, ktorému po dlhšej dobe trvalo dosť dlho, kým dokázal naniesť obyčajnú očnú linku (ale nezabudla som to, je to ako s bicyklovaním :-) ). Tento gél na obočie je naozaj wow. 



Bonus - logo Eternally Pink zaručuje, že podiel zo ziskov z predaja každého produktu s týmto logom od značky Revitalash smeruje na výskum rakoviny prsníka.



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]