Post Page Advertisement [Top]

Spomedzi drogériových značiek dekoratívky mám pár obľúbencov. Mladšia sestra Chanel-u, ako sa o značke Bourjois zvyklo hovoriť, zaručene patrí medzi nich. Mám pár obľúbencov, na ktorých nedám dopustiť, no nevyskúšala som z ich portfólia mnoho kúskov. Dnes vám predstavím základnú štvoricu, na ktorú som sa veľmi tešila a zároveň som bola zvedavá, či hlavne mejkap zvládne moje požiadavky.

Bourjois Paris

Dekoratívku však nakupujem prevažne online, keďže tak mám väčšiu istotu, že ten produkt  nikto nezhnehodnotil otvorením (vlastná a bohužiaľ opakovaná negatívna skúsenosť. Verím, že sa nedá ustriehnuť, či niekto zo zákazníkov tovar neotvára... ale prosím, ženy, nerobme si to navzájom.) a často sú tieto vecičky podstatne lacnejšie. V čase, keď som si vyberala ďalšie produkty na testovanie v spolupráci s Elninom vychádzala táto štvorica od Bourjois Paris na rovných 18 €. Pokiaľ si dobre pamätám, tak v kamenných obchodoch prevažne len ten mejkap stojí minimálne 10 €.

Na nasledujúce líčenie som použila túto štvoricu a okrem toho korektor od NYX Professional Makeupsadu rozjasňovačov a bronzer od značky theBalm, neviditeľný púder od značky Dermacol a ceruzku na obočie od značky Pupa. Líčenie som zafixovala sprejom od značky Urban Decay.


ALWAYS FABULOUS 24 H

Tak po tomto mejkape som pokukovala už odkedy ho uviedli na trh. Ale odolávala, pretože som mejkap nutne nepotrebovala. Sľubovaná výdrž a odolnosť však znie ako zaujímavá kombinácia.

Always Fabulous

Mejkap Always Fabulous okrem toho sľubuje plné krytie, obsah kyseliny hyaluronovej vyzerá tiež lákavo a bodkou je SPF 20. Asi začnem od konca - na tú SPF sa nespoliehajte, pretože by ste museli mať na sebe vrstvu, aby to bola naozaj 20-tka, ale ako sa hovorí, lepšie ako nič.

Always Fabulous


Mám jeden z najsvetlejších odtieňov s ružovým podtónom 100 Rose Ivory. V ponuke je celkom široká škála odtieňov, ktoré sa pohybujú približne od 4,70 € - 8,30 € / kus.

Always Fabulous

Always Fabulous

Always Fabulous

Always Fabulous

Oceňujem, že dávkovač môžete otočením doprava vypnúť. Nestane sa tak, že nechceným stlačením vylejete mejkap.


nenalíčená tvár

s mejkapom Always Fabulous

A aký je tento mejkap? Preferujem redšie mejkapy, pretože sa mi s nimi jednoduchšie pracuje (napr. Lasting Finish Breathable 25 h od Rimmelu je úplne skvelý a za výbornú cenu - recenziu si môžete prečítať tu). Pri použití buffer štetca trošku vidno ťahy, s tým od Real Techniques to išlo celkom fajn, no najlepší a najprirodzenejší efekt som dosiahla nanášaním pomocou špongie. 

Mejkap pleť zjednotí a krytie je obstojné, avšak pri výraznejších nedokonalostiach budete musieť siahnuť po korektore. Na pleti mi nevadí, resp. necítim ho, a to oceňujem. Avšak nie je oteruodolný. Ostáva na vreckovke a otláča sa aj  na sedlové plôšky okuliarov. 


LINER FEUTRE SLIM ULTRA BLACK

Milujem čierne očné linky a najradšej mám tie, pri ktorých zvládnem rýchlu a relatívne bezchybnú aplikáciu. Preto preferujem fixy s tenučkým hrotom. Dlhodobo milujem tú od Dermacolu, no celkom ma zaujala aj táto, keďže som linky od Bourjois ešte nemala. Táto linka má tenký hrot, s ktorým sa dobre pracuje. A navyše, jej výdrž ma ohromila (porovnanie uvidíte na záver recenzie).

Detail zloženia nájdete na tejto stránke.






VOLUME GLAMOUR MAX DEFINITION

Od riasenky očakávam, že dodá objem, dĺžku, nezlepí, nepodráždi oči a čo-to vydrží. Riasenky Volume Glamour sú na trhu už dlhšie, no doteraz som ich nemala. Atento typ Max Definition za tú cenu (necelé 3 €!!!) sa momentálne veľmi oplatí.

Volume Glamour Max Definition

Volume Glamour Max Definition

Volume Glamour Max Definition

Volume Glamour Max Definition

S riasenkou sa dobre pracuje, neschne príliš rýchlo a neotláča sa na viečko. Taktiež sa nedrolí a zlepuje len keď to preženiete s vrstvením. Pri 2 vrstvách dosiahnete želaný efekt, ktorý vydrží. Odličuje sa jednoducho bez náznakov drhnutia.

Volume Glamour Max Definition

Volume Glamour Max Definition

ROUGE EDITION VELVET

Toto je moja srdcovka (recenzia tu). Produkt aj odtieň. Jeden som nedávno vyhodila, takže tento prišiel veľmi vhod. Viem, že sa naň môžem spoľahnúť, že vydrží, že sa z pier stráca prirodzene a pri tom všetkom ich napriek matnému efektu absolútne nevysušuje. Skvelý rúž, ktorý nerozplače kreditku.

Rouge Edition Velvet

Rouge Edition Velvet

Rouge Edition Velvet

Rouge Edition Velvet

Rouge Edition Velvet

Tento rúž viete navyše krásne vrstviť bez toho, aby ste mali na perách nepríjemné hrudky. Vďaka vrstveniu môžete docieliť jemný efekt, ale aj výraznú farbu. Tento rúž ma ešte nesklamal. Z diskusií s vami vyplýva, že jediné, čo mu veľmi vyčítate je chemická vôňa - neviem to inak popísať, neočakávajte žiadne ovocie či kvetiny, ale zas mne nevadí, resp. som ochotná mu to pri tom všetkom odpustiť.

Detail zloženia nájdete na tejto stránke.


A ako to celé líčenie zvládlo?



Napriek tomu, že aktuálne pracujem z domu, sa pri tom počítači a pred kamerou miestami zapotím viac ako v triede. Takže mejkap dostal celkom zabrať. Na fotke vpravo vidno, že pri koreni nosa sú viditeľné odtlačky sedlových plôšok okuliarov, nie je to však žiadna tragédia. 
Vrátim sa však k tomu, že preferujem tekutejšie mejkapy, ktoré nemusia sľubovať plné krytie, pretože tie inkriminované miesta aj tak prekrývam korektorom. Mejkap však pôsobí celkom prirodzene. Ten lesk hlavne na čele je bez použitia savých papierikov či opätovného prepúdrovania. Sľubuje udržiavanie hydratácie, avšak tá je zásluhou najmä správnej pleťovej starostlivosti. Výdrž má celkom dobrú, nezalieza do vrások a netvorí ryhy. Po pár hodinách ho však na pleti začínam pociťovať o čosi výraznejšie ako iné mejkapy (a zase sme pri tom, že je hutnejší).
Neodpadla som z tohto mejkapu, ide však o celkom dobrý kúsok a myslím, že si nájde svoje nadšenkyne. Za mňa je toto jedno balenie fajn, ale momentálne nie som presvedčená o tom, že by som si ho niekedy v budúcnosti chcela znovu zaobstarať. 
Z čoho stále úprimne "odpadávam" je tekutý rúž a dosť ma dostala aj očná linka. No a riasenka patrí tiež k tým lepším. Mám ďalších favoritov z portfólia značky Bourjois Paris :-)



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 73 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]