Post Page Advertisement [Top]

Tento typ štetcov ma zaujal, keď okolo nich začala veľká kampaň značky Makeup Revolution. No vtedy som si povedala, že mám svoje od Zoeva ešte vo veľmi dobrom stave, tak počkám. Nakoniec si cestu do mojej rodinky štetcov našla aj známa značka Real Techniques a už vopred prezradím, že ten štetec milujem.

Real Techniques Blend + Blur

Štetec Real Techniques Blend + Blur sa predáva v priehľadnom plastovom balení. Má pogumovanú rúčku, vďaka čomu sa dobre drží a nešmykne v ruke. Na ten tvar som si trošku musela zvyknúť, keďže takýto typ štetca som zatiaľ nemala, ale nebolo to nič zvláštne či neprirodzené. Pracovalo sa mi s ním veľmi dobre už od prvého použitia.

Real Techniques Blend + Blur

Real Techniques Blend + Blur

Všetky moje štetce mi vyhovujú, inak by som ich nepoužívala. No typ "buffer" s niektorými mejkapmi nespolupracoval tak dobre, ako som chcela, keďže jeho štetiny sú dlhšie a ohybnejšie, pričom niekedy boli viditeľné ťahy (je pravdepodobné, že to bolo hlavne mojou nešikovnosťou). Asi najprirodzenejší efekt som vždy dosiahla pomocou špongie - tá však "zlhtne" viac mejkapu ako štetec a zároveň som ich nikdy nedokázala poriadne vyčistiť - a tak po čase putovali do koša a nahradili ich nové špongie (preto som si už dlho nekúpila žiadnu drahšiu špongiu na mejkap). Ak však máte tip, ako dôkladne vyčistiť špongiu, sem s ním :-) 

Na tomto štetci sa mi veľmi páči, že štetinky sú kratšie, hustejšie, vďaka čomu jednak mejkap nezachádza úplne do hĺbky, ale zároveň sa pri manipuilácii príliš neohnú a tým si viete mejkap lepšie zapracovať s prirodzenejším efektom na pleti.

Real Techniques Blend + Blur

Real Techniques Blend + Blur

Real Techniques Blend + Blur


Činnosť z videa nie je hodná opakovania, chcela som však poukázať detailne na štetinky. Vždy, keď maipulujete so štetcom, ktorý sa dotýka tváre, si dajte pozor na to, aby ste mali čisté ruky a nedotýkajte sa štetín, pokiaľ si nechcete zarobiť na šarapatu.

Štetce taktiež pravidelne čistím. Tie na mejkap by sme mali čistiť po každom použití, pretože si určite na tvár nechcete dať mejkap zo včera, ktorý stihol na tom štetci pôsobiť spolu s prachovými čiastočkami a pod. Stačí po každom použití vyčistiť sprejovými čističmi (v poslednej dobe som si veľmi obľúbila ten od Dermacolu, nedávno som kupovala už 4. balenie) a raz za čas aj preprať (zvykla som používať gél na intímnu hygienu ale v ponuke sú aj špeci šampóny na štetce).

Poďme k efektu, ktorý som štetcom dosiahla:

Real Techniques Blend + Blur

Real Techniques Blend + Blur

Po použití tohto štetca sú ťahy takmer neviditeľné a výsledný efekt je prirodzený. Z mojej laickej skúsenosti však dodávam, že veľa závisí aj od konkrétneho mejkapu a jeho hustoty. Tekutý sa mi dobre zapracuje aj pomocou Buffer štetca, pri hustejších vidno ťahy štetcom zblízka. Na foto je mejkap Always Fabulous od Bourjois, ktorý je taký zlatý stred, aj keď je trošku hutnejší a práve na tomto vidno ťahy štetcom pri použití Buffer štetca a nevidno ich pri použití tohto od Real Techniques. Keď som však použila značne tekutý Lasting Finish Breathable od Rimmelu, rozdiel medzi štetcami nebolo vidno.

Táto moja prvá skúsenosť so značkou Real Techniques ma tak presvedčila, že časom mi do zbierky určite pribudnú nejaké ďalšie. Ale postupne, keďže ich aktuálne nepotrebujem, no poznáte to... už pokukujem po tomto na kontúrovanie.

Blend + Blur štetec je aktuálne v akcii a kúpite ho za menej ako 10 €, čo je na túto značku a typ štetca veľmi priaznivá cena. Viem, dostala som ho ako darček. Ale nemala by som problém kúpiť si ho. A teraz, keď viem, aký je a ako sa mi s ním pracuje, už vôbec nie ;-) Ak uvažujete nad kvalitným štetcom, myslím, že značka Real Techniques by mohla byť tou správnou voľbou.



Zo zákulisia: V rámci spolupráce s parfumériou Elnino si pravidelne vyberám rôzne, ale pre mňa využiteľné produkty a keď som naposledy posielala Veronike zoznam, písali sme si aj o štetcoch a o tom, ako ma nadchli práve takto tvarované štetce. Keď mi prišiel balík a v ňom štetec Real Techniques ako darček, bola som vďačná a nadšená. Nejde o platenú spoluprácu, ale o barter, ale s veľmi dobrou kominikáciou a milým prístupom. Túto spoluprácu mám už dlhodobo a je mojou najobľúbenejšou.


Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 73 €! 

4 komentáre:

  1. Ja fakt obdivujem ako niekto dokáže opísať jeden štetec. Ja by som to vedela tak v troch vetách a ty to skvele rozpíšeš. Wau, taká recenzia sa fakt počíta.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) snažím sa na produkt pozrieť z viacerých hľadísk, hoci sa stane, že mi niekedy niečo podstatne ujde alebo napíšem nejaký blud. Vážim si tvoj komentár :-)

      Odstrániť
  2. Ahoj, mozes napisat, aky mas ruz? Aj odtien poprosim. Nieco take hladam uz dlhsie. Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, jasné, je to Bourjois Rouge Edition Velvet odtieň 34 - tekutý matný rúž, ktorý používam dlhodobo :-) https://mycosmetictests.blogspot.com/2020/10/zakladna-kompletka-od-bourjois-paris.html

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]