Post Page Advertisement [Top]

Ešte v októbri mali v kamenných predajniach Ziaja pre Teba akciu -30 % na líniu Baltic Home Spa. A tak som rovno išla po telovom oleji, no keď som už stála pri všetkých produktoch z novej línie, zobrala som aj telovú penu.

Priznám sa, že cestou k pokladni som sa pozastavila nad tým, že tie produkty sú anti-celulitídne a spevňujúce, keďže to pre mňa nie je synonymum slova SPA a radšej by som tam ten nápis nevidela. Ale bola som odhodlaná zobrať ich aj napriek tomu. Telové oleje mám rada a v kombinácii so sviežou vôňou manga to znelo celkom dobre.

Ziaja Baltic Home Spa

Neviem presne, aké ďalšie konkrétne produkty majä v ponuke línie Baltic Home Spa, keďže na ich oficiálnom e-shope nahodené zatiaľ nie sú ani tieto dva. S istotou som išla do telovky, lebo tá ma u Ziaja zatiaľ nesklamala.


Ziaja Baltic Home Spa

Ziaja Baltic Home Spa

detail zloženia produktu


Olej je v praktickom balení s pumpičkou. 490 ml balenie vydrží celkom dlho. Oceňujem, že nie je príliš mastný a dobre a ľahko sa vstrebe do pokožky, ktorú hydratuje. Je však aj tekutejší, takže pri manipulácii si dajte pozor, aby ste ho neutierali aj z podlahy, ako občas ja. 


Ziaja Baltic Home Spa

Ziaja Baltic Home Spa

Ziaja Baltic Home Spa
detail zloženia produktu

Ziaja Baltic Home Spa

Ziaja Baltic Home Spa

Telová pena má ľahučkú štruktúru, rýchlo sa vstrebáva a príjemne vonia. Pokožku hydratuje, ale ak ste suchší typ, nebude vám stačiť.


Úprimne - z línie Baltic Home Spa som celkom neodpadla, avšak pokožku hydratovala, a to bol hlavný dôvod mojej kúpy. Nemôžem povedať, či mala aj nejaký spevňujúci účinok, pretože som to nesledovala a ani necielila. 

Pravidelné natieranie pokožky rôznymi prípravkami na ňu môže mať okrem hydratačného aj povzbudzujúci efekt a jemná masáž ju prekrví, čím môžete po čase pozorovať akési spevnenie. Myslím si však, že nikto neočakáva, že iba krém spraví celú prácu bez pohybovej aktivity či racionálnej stravy.

Ak však máte radi sviežu a nevtieravo jemnú vôňu manga, táto línia vás ňou poteší. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]