Post Page Advertisement [Top]

Značku MIXA, ktorá sa špecializuje na potreby citlivej pleti som dosť dlho obchádzala. Až kým som nevyskúšala ich micelárku, s ktorou som bola nadmieru spokojná. Jej portfólio je však širšie. To, že MIXA má skvelé telové mlieka som si už na vlastnej koži overila. A nedávno som sa rozhodla vyskúšať aj pleťovú masku. 

Mixa

Micelárna voda MIXA Anti-Irritations

Prvýkrát som si túto micelárku kúpila ešte minulý rok. Rozhodovala som sa medzi viacerými druhmi a vyhrala táto, ktorá je vhodná na citlivú pleť so sklonom k podráždeniu. Napriek rôznym aj nie veľmi pozitívnym recenziám, ktoré nájdete na nete a v rôznych e-shopoch (aj na webe Notino.sk nie je práve potizívne hodnotená) som sa rozhodla ísť do toho. Skutočnosť, že mám už druhé balenie svedčí o mojej spokojnosti. Táto micelárka s pH 5,5 rešpektuje ochrannú kožnú bariéru a vďaka obsahu alantonínu a kvetu arniky ju upokojuje.
Viac ako mesiac sa nelíčim, takže budem čerpať zo skúseností, keď som sa ešte líčila - aj to nie výrazne, väčšinou BB krém alebo mejkap, obočie, riasenka a jemný rúž. Na slávnostné príležitosti som zvolila aj nejaké očné tiene, čiernu linku a výrazný červený rúž. Najprv som ju používala iba na odlíčenie pleti a zvládla to veľmi dobre. Na dokonalé odlíčenie použijete vždy viac ako jeden tampón a intenzita čistenia je v priamej úmere s intenzitou a odolnosťou naneseného mejkapu. Micelárka však vôbec nedráždi a nezanecháva nepríjemný lepivý pocit.
Zvažovala som, či ju použiť aj na oči, keďže ich odlíčenie je mojim kameňom úrazu. Prvé použitie bolo značne rozpačité, potom to už šlo ako po masle. Vôbec mi nedráždila oči, a to je úplne skvelé. Konečne som po dlhšej dobe našla micelárku, ktorou si dokážem odlíčiť celú tvár.
Využitie však nájde aj teraz - v čase, keď sa nelíčime / líčime minimálne. Čistenie pleti je vhodné začať pleťovou vodou a pokojne môžete siahnuť aj po micelárke.

Mixa Micellar Water Anti-irritations

Mixa Micellar Water Anti-irritations

Toto je celkom nový prírastok v mojej kúpeľni, masku používam menej ako mesiac. A ako som k nej prišla? Nehľadala som cielene značku, hľadala som čistiacu pleťovú masku. Ale takú, ktorá je vhodná aj na citlivú pleť, aby ju nevysušovala a nedráždila. Po celkovej spokojnosti s produktami MIXA, ktoré som vyskúšala, som sa rozhodla ísť ešte ďalej a vyskúšať pleťovú masku.
Pleťová maska Anti-Imperfection je čistiaca, ale zároveň bez dráždivých exfoliačných častíc. Obsahuje tiež čistiaci zinok a prírodné ovocné kyseliny, ktoré majú priaznivý účinok na pleť. Účinkuje proti mazu, sťahuje viditeľné póry a pracuje aj proti čiernym bodkám. 
Ako sa nanáša? Na suchú pleť naneste množstvo masky, ktoré uznáte za vhodné, ale neodporúčam aplikovať príliš hrubú vrstvu a nechajte pôsobiť 5 minút. Na fotkách pod týmto textom vidno, ako sa maska za 5 minút zmení, resp. mierne "nasiakne" do vrchnej vrstvy pokožky, ktorú čistí. Následne opláchnite a pokračujte v pleťovej starostlivosti. Takto ju používajte aspoň raz týždenne, odporúča sa 2x. Momentálne ma trápi akné, takže ju používam 2x týždenne.
Masku môžete použiť aj ako čistiaci pleťový gél, akurát nanesiete ešte menšie množstvo, stačí objem hrášku a prečistite celú tvár, ideálne ráno aj večer.
Po použití je pleť svieža, póry sú stiahnuté a na pohľad vyčistené. Ale necítiť žiadne nepríjemné pnutie, podráždenie a taktiež nie je vysušená. Ak máte citlivú pleť a trápia vás nedokonalosti, vyskúšajte túto masku.


Mixa Granule-Free Exfoliating Mask Anti-Imperfection

Mixa Granule-Free Exfoliating Mask Anti-Imperfection

pleťová maska Mixa

pleťová maska Mixa


Skúšali ste micelárku alebo pleťovú masku od značky MIXA? Boli ste spokojní? Dajte mi vedieť :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]