Post Page Advertisement [Top]

Po dlhšom čase dnes pribudol na blogu príspevok o pánskej kozmetike. Značku Vichy určite poznáte. Ich línia pre pánov je oblečená do elegantnej čiernej s červeným V a nápisom HOMME. Hydratačný krém s obsahom vitamínu C sme objednávali ešte minulý rok vo vianočnej sade, ktoré sú už, samozrejme, vypredané. Ale práve teraz môžete v Lekárni Benu kúpiť svoj obľúbený krém Vichy s 25 % zľavou (platí od 2 kusov a len do 22. 4. 2020 - avšak rôzne zľavy a akcie má Benu celkom pravidelne). Ak hľadáte dobrý hydratačný krém pre svojho chlapa, možno práve Vichy vás osloví.




Hoci to môj manžel v kúpeľni nepreháňa, na pleťové krémy je celkom náročný. Len tak hocičo si na tvár nedá a keď mu nejakým spôsobom krém nevyhovuje, buď sa sťažuje alebo ho nepoužíva. Toto balenie krému Vichy Homme Hydra Mag C+ však už takmer spotreboval a je taký spokojný, že "mi dal povolenie" objednať mu ďalšie :-D Máme to takto rozdelené, každý je "odborníkom" vo svojej preferovanej oblasti a pokiaľ ide o kozmetiku, dôveruje mi, že mu neobjednám "somarinu" :-D



Čo mi udrelo prvé do nosa je, že tento krém má typicky pánsku vôňu. Nečakajte žiadne pomaranče, toto vonia ako jemnučký parfém a tá vôňa je aspoň pre môj nos skvelá. Krém sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva.  Priaznivo pôsobí aj na mimické vrásky v očnom okolí, ktoré po pravidelnom a dlhšom používaní trošku zjemňuje. Pokožku hydratuje, vyživuje a rozžiaruje, ale zároveň nepremasťuje. Viac som sa od manžela nedozvedela, keďže na moje otázky o kréme odpovedal zväčša jednoslovne a 
Ak váš partner / brat / otec / kamarát... chlap, ktorému chcete dopriať účinný pleťový krém vhodný aj na citlivú pleť, preferuje ľahkú textúru a účinné zloženie, toto bude krém pre neho.
Aktuálne pri kúpe 2 balení zaplatíte namiesto 40,38 € o 10 menej, a teda 30,29 €, čo sa už naozaj oplatí. Ak nechcete dva pánske krémy, môžete si vybrať iný produkt - zľava platí pri kúpe aspoň 2 produktov pleťovej starostlivosti.

Ako som písala vyššie, tento krém bol v darčekovom balení spolu so 100 ml sprchovým gélom z tej istej línie.





Krém aj sprcháč majú svetlooranžovú farbu a voňajú identicky. Hoci by som podvedome očakávala aspoň jemnučký náznak citrusov alebo pomaranča (vitamín C), voňajú ako jemný svieži pánsky parfém. A tá vôňa je veľmi príjemná.



Navyše, toto balenie sprcháča je vhodné aj do príručky v lietadle (kam sa tak skoro síce opäť nedostaneme, ale nie je to na škodu, možno znovu...). Mám rada darčekové balenia a cena tohto bola takmer identická s cenou krému, preto sme vybrali balenie. Teraz, keď je akcia pri kúpe dvoch krémov veľmi uvažujem nad kúpu 2 balení, do zásoby :-)
Mám rada vitamín C v pleťovke a táto línia od Vichy presvedčila aj môjho manžela o kvalitách vitamínu C v kozmetike :-) Určite sa k nej ešte vrátime, keďže manžel rád používa overené produkty.



Recenzia je sponzorovaná.




Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne 7,73 % z nákupu v Lekárni Benu naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených takmer 80 €! 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]