Post Page Advertisement [Top]

Značku Mary Kay detailnejšie predstavovať netreba, nie je totiž žiadnou neznámou, ale skúsenou so stálym miestom na trhu. O jej kvalite sa presvedčili mnohí, no ako to pri kozmetike býva, veľkej skupine jej produkty nesadli - viaceré ste mi aj pod staršie recenzie písali takéto rôznorodé komentáre.
Všetko je individuálne a to, čo sadne mojej pokožke môže niekomu inému vadiť. Neskúšala som od nich mnoho produktov, ale všetky, ktoré som mala, ma len pozitívne presvedčili o kvalitách značky. A tak, keď som v #notinosurprisebox -e našla aj pleťové tonikum TimeWise, potešila som sa, že môžem pridať ďalší produkt na zoznam vyskúšaných. A vôbec je pleťové tonikum dôležitý produkt alebo ho môžeme vynechať?

hydratačné tonikum Mary Kay

Rada spomínam na časy, keď som s kozmetikou začínala. Na počiatku bola voda. Nepatrila som k dievčatám, ktoré si tvár umývali mydlom. Ale nie nadlho. Potom začali experimenty s rôznymi pleťovými gélmi. Keď som mala v puberte dosť silné akné, používala som aj toniká a gély na problematickú pleť dostupné v miestnej drogérii. A takýmto štýlom som sa dopracovala k tomu, že som mala síce problematickú, ale presušenú pleť.

Strih.

Síce teraz ku kozmetičke nechodím a pravdupovediac, veľmi mi to chýba. Spomedzi všetkých beauty služieb mi chýba iba kozmetička a kaderníčka, kam som chodievala pravidelne celé roky. Lenže nezmenilo sa iba to, že sa častejšie a veľmi rada zverujem do rúk overeným profesionálom. Zmenila sa aj moja kozmetická rutina. Už viem, že čistenie pleti netreba podceňovať, ale na druhej strane v žiadnom prípade nezabúdať na jej hydratáciu (a v mojom veku už aj nejaký ten anti-age prípravok).


A tak je pravidelnou súčasťou mojej čistiacej rutiny aj tonikum. Micelárky sú fajn - na odlíčenie. Ale nie na čistenie pleti. Nie som odborník, ale odkedy mám už pár rokov takúto relatívne stabilnú rutinu, nedám na toniká dopustiť a nezamieňam ich za micelárky, pretože nie sú všemocné. Micelárka odlíči, ale nedočistí a je fajn pleť po jej použití aspoň opláchnuť.
Narozdiel od nej tonikum pleť dočisťuje aj po použití pleťového gélu a neoplachuje sa, pretože pripravuje pleť na absorbciu ďalších výživných látok v podobe sér a krémov.


Mary Kay TimeWise tonikum návod

Hydratačné pleťové tonikum Mary Kay TimeWise sľubuje okamžité zvlhčenie pleti, obnovu prirodzenej rovnováhy pleti a prípravu pleti na absorbciu cenných zložiek ďalších produktov z línie starostlivosti. Malo by byť vhodné aj pre citlivú pleť, hydratovať všetky typy od suchej až po zmiešanú a minimalizovať póry (btw. tie vám nezmiznú ;-) akurát opticky sa môžu tak zmenšiť, že budú pôsobiť, že zmizli).

Mary Kay TimeWise tonikum popis a kód

Aká je realita? Musím povedať so zasneným výrazom v tvári, že táto "vodička" mi veľmi pripomína moju obľúbenú stabilizačnú pleťovú vodu od Gisele Delorme. Je skvelá. Netreba to s ňou preháňať (tým myslím, aby ste jej zbytočne neaplikovali na tampón veľa), pretože účinkuje aj v menšom množstve, prípadne viete použiť ďalší tampónik a dočistiť. Pleti dodáva svieži a hydratovaný pocit, póry sťahuje takmer okamžite a pri tom všetkom rešpektuje citlivú pleť a nedráždi ju. A navyše nezanecháva žiaden neželaný lepkavý film. Toto sú vlastnosti ideálneho pleťového tonika :-) Právom patrí medzi 8 najpredávanejších produktov Mary Kay :-) Je síce drahšie - okolo 25 €, ale stojí za to dopriať svojej pleti kvalitu.

zadná strana flakóna Mary Kay TimeWise tonikum


Mary Kay má skvelé mejkapy (aj keď tie teraz vôbec nepoužívam), ale aj pleťovku a som nesmierne rada, že Notino má KONEČNE v ponuke aj hydrogélové vankúšiky Mary Kay Hydrogel Eye Patches, na ktoré som už dávnejšie pozerala v recenzii Hanky a veľmi ma zaujali.



Recenzia je sponzorovaná.

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]