Post Page Advertisement [Top]

Koncom roku 2019 som pri nákupe v obchodíku Havlíkovej prírodnej apotéky v košickom Auparku dostala vzorky aktivačného roztoku a séra s vitamínom C. Vystačili tuším na 3 - 4 použitia a veľmi ma oslovili. Preto som vo februári išla cielene po tomto dvojfázovom produkte a nadšene ho používam už takmer druhý mesiac. Ak chcete dopriať svojej pleti benefity vitamínu C verte, že u Havlíka presne vedia, ako na to :-)

Sérum krásnej Cecílie

Havlíkova prírodná apotéka ma najprv dostala svojimi názvami - sú skvelé, funkčné a minimálne oku lahodiace ;-) A navyše aspoň u mňa aj účinné.
Páči sa mi, keď produkt nemá zbytočné fólie. V tomto balení nenájdete ani jednu! Vo všetkých Havlíkových produktoch, ktoré som doteraz mala, nebol ani kus fólie. Všetky škatuľky sú z recyklovaného papiera a môžete ich takto úplne jednoducho zrecyklovať aj vy. Skvelé!




Všetky podstatné informácie o zložení a aplikácii sa dočítate už aj zo škatuľky, čo je super. Keď ju však otvoríte, okrem dvoch flakónikov dostanete aj detailný návod, malú obálku s certifikátom a milý odkaz, ktorý je v každom Havlíkovom produkte - v tomto bolo "Všetkým sa páčiš". A aj keď si môžete povedať "no určite", tieto odkazy veľmi potešia a určite pomáhajú zdravému sebavedomiu ;-)




Pre koho je toto sérum určené? Pre všetkých starších ako 23 rokov so známkami starnutia, resp. predčasného starnutia pleti, nejakými škvrnami, nečistotami, unavenou a stresovanou pleťou. Našli ste sa čiastočne v tomto popise? Možno aj vy ste tým správnym adeptom na vyskúšanie tohto séra :-)

To najdôležitejšie sú dva produkty - dva flakóniky označené číslom 1 a 2. Oba flakóny majú príjemný a elegantný minimalistický dizajn, ktorý sa pekne skvie na polici v kúpeľni, kde im to aj vyhovuje, pretože nemajú radi slnečné a príliš teplé či chladné prostredie (takže ich určite nedávajte ani do chladničky). Aktivačný roztok s rozprašovačom a sérum s pipetkou. Pracujete vždy s dôkladne vyčistenou pleťou - pokojne ostaňte pri vašej čistiacej rutine - ja používam pleťovú vodu a čistiaci krém, raz týždenne aj píling a nejakú masku. Po vyčistení je čas na prvý krok :-)

1 Aktivačný roztok





Prečo aktivačný roztok? Má pH 4 (pokožka má štandardne 5,5), a teda znižuje povrchové pH tak, aby bol účinok vitamínu C maximalizovaný. Fľaštičku pretrepte a aplikujte 4 streky - 1 na čelo, 1 na pravé líce, 1 na ľavé líce a 1 na bradu. Ihneď po roztoku použite sérum. Roztok má 50 ml.

2 Sérum krásnej Cecílie





Sérum pretrepte súčasne s aktivačným roztokom, otvorte a do pipetky si pripravte sérum tak, aby ste ho mohli aplikovať ihneď po použití aktivačného roztoku. 3 kvapky na čelo a 3 kvapky na každé líce - dohromady 9 kvapiek, ktoré rozotriete, avšak pozor na oblasť očného okolia - tam sérum jemne vklepávame. Sérum má 30 ml, ale pri správnom používaní má vystačiť spolu s 50 ml aktivačným roztokom.
Po nanesení sa sérum celkom rýchlo vstrebe. Ak máte suchšiu pleť, oceníte použitie krému, ak máste mastnejšiu pleť, na deň vám bude stačiť sérum, ja ho však vždy doťuknem krémom.
Povedala by som, že Sérum krásnej Cecílie je vhodné pre všetky typy pleti vo veku 23+, ak ju však máte extra citlivú, radšej vyskúšajte vzorku - teraz to síce nie je možné, ale keď otvoria predajne, určite vám radi pomôžu :-)


Ako som už spomínala, súčasťou balenia je aj certifikát kvality a detailný návod.






Oplatí sa investovať do tohto produktu?

V e-shope Havlíkovej apotéky kúpite Sérum krásnej Cecílie za 53,60 € (nákup nad 60 € máte s dopravou zadarmo a ak miniete viac, dostanete aj hodnotné darčeky). Kupovala som ho v predajni, kde funguje vernostný systém a zbierate pečiatky - k poslednému nákupu som dostala grátis Makový olej, ktorý úžasne vonia a priaznivo pôsobí, ale o tom nabudúce ;-)

Viac ako 50 € nie je málo, ale nie je to ani enormná čiastka. V zime, resp. na prelome zimy a jari som mala pocit, že moja pleť je akoby zvädnutá, bez energie, bez farby, s čoraz výraznejšími vráskami. Po viac ako mesiaci dvojfázového používania (teda ráno a večer) je moja pleť:
  • jasnejšia
  • živšia
  • žiarivejšia, ale nie lesklá
  • na pohľad zdravšia
  • farebne zjednotená pleť
  • niektoré mini pigmentové škvrny mi zmili
  • vrásky v očnom okolí nie sú také výrazné
Mám pocit, že pleť je pružnejšia a napriek tomu, že sa jej veľmi cnie za kozmetičkou a procedúrami (a ktovie ako dlho sa jej ešte bude cnieť), ktoré pravidelne každý mesiac podstupovala, na tom nie je až tak vizuálne zle a aj tých pár votrelcov, čo sa hlavne v období PMS objavilo dlho nevydržalo. V balení mi ostáva ešte približne polovica aktivačného roztoku a séra. A už teraz viem, že to bola výborná kúpa. A okrem toho som nadobudla divný dojem, že vyzerám mladšie ;-) Teda určite nie na 20, ale taký rôčik mi opticky možno aj ubralo. A možno by som mala piť menej kávy, pretože mi z nej trošku šibe ;-)

Na facebooku som sa vás pýtala, či chcete recenziu na toto sérum teraz, pretože ešte apríl je taký prelomový, ale v letných mesiacoch sa sérum neodporúča používať, keďže vitamín C môže zreagovať so slniečkom. V súčasnosti, keď veľmi z bytu nevychádzame je jeho použitie vhodné aj keď bude slnečno (len musíme vydržať nevychádzať, alebo nevystavovať pleť priamemu slnečnému žiareniu). Na obale je taktiež upozornenie, že citlivejšia pleť môže mať reakciu na tento prírodný produkt. Žiadnu negatívnu reakciu som nezaznamenala, dokonca mám pocit, že produkt sa dobre znáša aj so seboreitickými prejavmi, ktoré mám na pokožke v časti, kde na boku hlavy nad ušami začínajú vlasy.

Sérum môžete používať samostatne, ja ho kombinujem s krémom Krásna pani. Občas svoju rannú rutinu začnem Rannou čistiacou maskou, o ktorej ste už na blogu čítali. Som nadšenou používateľkou produktov Havlíkovej apotéky a toto nie je žiadne PR :-) Keby manžel vedel, koľko som u nich už minula ... asi by sme mali chvíľu tichú domácnosť. Za kvalitou týchto produktov však stoja roky skúseností a zástupy spokojných zákazníčok, medzi ktoré sa zaraďujem aj ja.

Takže áno, určite sa oplatí investovať do tohto produktu :-) Po spotrebovaní tohto balenia si plánujem dať letnú pauzu a nanovo naskočiť na kúru s vitamínom C v jesenných mesiacoh.

3 komentáre:

  1. Mě produkty od téhle značky velmi lákají :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podla recenzie vyzera dobre. Mozno vyskusam. Ja aktualne pouzivam serum s vitaminom C od znacky Eucerin. Mozem ho len odporucit a navyse ma super cenu.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre :-) Už čoskoro začnem používať C-čko od Eucerinu :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]