Post Page Advertisement [Top]

Mám rada pleťové masky, najmä tie látkové. Ale počuli ste už o high tech maskách? Donedávna ani ja nie. Až kým mi Veronika z parfumérie Elnino neponúkla možnosť vyskúšať masku od českej značky [n]fibrecare. Úplne ma to nadchlo, a tak vám predstavujem inovatívnu pleťovú masku :-) 


Poznáme tie látkové pleťové masky, ktoré sú navlhčené emulziou a po použití môžete ešte zvyšok vmasírovať do pleti. Táto je síce vzhľadom podobná, ale to je tak všetko. Kľúčové sú nanovlákna, teda ľudskému oku neviditeľné častice, ktoré majú v sebe zapuzdrené cenné aktívne látky tak, aby sa v požadovanom množstve pri aplikácii rovnomerne uvoľňovali do pleti a zároveň ju chránia pred kontamináciou vonkajších nečistôt. 

Vedeli ste, že bežné "mokré" látkové masky tvorí prevažne z 90 % voda a glycerín? Táto maska má až 20 % aktívnych zložiek a neobsahuje silikóny, parabény, akryláty a ani parfémy. Nie je testovaná na zvieratách a je vhodná aj pre citlivú pleť.


Ako ju správne použiť? 

1. vyčistite si pleť.

2. otvorte balenie. Maska je zložená z dvoch vrstiev - bielej a farebnej. Pripravte si masku.

3. navlhčite pleť - môžete použiť termálnu vodu v spreji alebo vodu z vodovodu napr. pomocou vatového tampónika

4. uistite sa, že máte pleť stále vlhú. Odstráňte farebnú časť (v tomto prípade bola modrá) a bielu časť priložte na tvár tak, aby ste sa vošli do otvorov na oči, ústa a bok nosa. Masku na tvári vyhlaďte. / pozor, novšie verzie to majú naopak a aj na ich stránke je napísné, že odstraňujete bielu časť a farebnú dávate na tvár. Vždy si prečítajte popis na balení!

5. nechajte pôsobiť 8 - 15 minút

6. keď masku odstraňujete, môžete ju jemne navlhčiť, nemusíte. Po odstránení masky pleť neumývajte, nemasírujte a minimálne hodinu neaplikujte žiaden kozmetický produkt.

7. postup zopakujte :-)



Elnino má v ponuke 4 druhy týchto masiek: sivá - inert (bez ingrediencií, ktorá zlepšuije vstrebávanie ostatných kozmetických produktov), ružová - upokojujúca, modrá - hydratačná a červená - revitalizačná - alebo anti-age / Regenerate & Revitalize, ktorú som si vybrala ja a obsahuje vitamíny C, E, A, B5, B3, B6 a B2. Tomu hovorím vitamínová bomba!
Úprimne, po prvom použití nejaké extra do očí bijúce účinky neuvidíte. To by ste museli masku používať opakovane, ako odporúčajú v návode - aspoň 1 x týždenne. Mala som ale pocit, že moja pleť je hladšia a dokonca aj vyživená, hoci som nepoužila žiaden krém ani sérum, iba túto masku. 

Jej cena je trošku vyššia - takmer 10 €, je to niečo nové, iné. V tejto maske sa spája krása s vedou a myslím, že stojí za vyskúšanie. Ak ste nabudené a máte nazvyš nejaké tie peniaze (alebo ste ušetrili, lebo vám odpadol termín u kozmetičky v tomto období), objednajte si rovno 4 masky. Po mesiaci už výsledky budú poznateľnejšie :-) Nezabudnite však dodržiavať pokyny v návode. Tiež som si myslela: "na čo to čítať, veď viem, ako sa aplikuje maska." Až do momentu, keď som nevedela, ktorú stranu si mám dať na tvár :-) Naozaj, čítajte pokyny ;-)


Keď už budete objednávať, všimnite si, že Elnino má spustený aprílový výpredaj, v ktorom môžete nájsť aj zaujímavé kúsky - napr. moja milovaná vôňa Karl Lagerfeld For Her je v akcii za necelých 18 €!  :-)


Recenzia je sponzorovaná.




Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne 4,19 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 73 €! 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]