Post Page Advertisement [Top]

V súčasnosti sa asi všetci zamýšľame nad tým, aké malichernosti sme boli schopní len pred dvoma týždňami riešiť. Sama som sa dlhšie necítila dobre so svojim aktuálnym nastavením až prišiel nútený reset. Využime čas, ktorého zrazu niektorí máme na rozdávanie na to, čo sme dlho odkladali. Objavila som vášeň pre žehlenie, a to bola činnosť, ktorú som neznášala. Keď to počasie dovoľuje, vyjdem na balkón a čítam knihu. A tiež sa snažím pridávať niektoré recenzie, ktoré som mala v pláne už dlho.
Viem, recenzie a kozmetika sú v súčasnosti na rebríčku dôležitosti niekde na dne. Ale každý z nás potrebuje niečo, čím sa odreaguje. Potrebuje vykonávať činnosť, ktorou si zamestná myseľ a zároveň tak možno vytvorí obsah alebo inšpiruje aj niekoho druhého. 
Produkty Jeju od Ziaja mi prišli v januári. A všade na ne čítam chválu. Tak si myslím, že ak zháňate dobrý píling, zaujímavý sprcháč a micelárku, možno vás línia Jeju osloví.


Celá línia Jeju má príjemnú energickú citrusovú vôňu, ktorá ale nie je výrazná. V telovej kozmetike by mi možno až tak nevadila, ale v pleťovke mi výrazná vôňa trochu prekáža.


Micelárky mám už dlhšie celkom rada, ale nie každú sa odvážim použiť aj na odlíčenie očí. Netvrdím, že by musela spôsobiť problémy, ale trošku mám rešpekt, keďže mám citlivé oči, ktoré ma po nevhodnom produkte dosť štípu. Micelárna pleťová voda Jeju pôsobí na pleť celkom priaznivo. Nelepí, zanecháva ju príjemne sviežu a dokonca upokojuje známky podráždenia. Je síce prednostne určená pre mladšiu a problematickú pleť, ale myslím, že problematickú pleť už dávno nemajú len tínedžerky ;-) oceňujem, že napriek tomu, že je určená pre problematickú pleť nevysušuje ani citlivú pleť. Balenie má praktickú pumpičku a objem 390 ml / 6,93 €.





Nedokonalosti si však okrem tváre pomerne často nájdeme aj na tele. Ziaja vyvinula čierny sprchový gél Jeju práve pre potreby tejto pokožky. Neočakávajte však zázračne rýchly účinok, ak máte problém s akné na pokožke tela, budete sa s ním musieť popasovať aj inak ako sprchovým gélom, ale ten je dobrý začiatok. Ako vyplýva z názvu, je skutočne čierny. Kľúčovou zložkou je práve aktívne uhlie, ktoré ešte stále zažíva kozmetický boom. Sprcháč však pokožku nevysušuje, ale ani nehydratuje. Taký normálny sprcháč, s pridanou čistiacou hodnotou s viežou citrusovou vôňou. 300 ml balenie vychádza na 4,27 €.





Ak ste čítali môj príspevok o línii GdanSkin viete, že ten píling mám veľmi rada. Je jemný a pokožku zanecháva superhydratovanú vďaka olejovej vrstve, ktorá ostáva aj po použití sprcháča či uteráka. Pravdupovediac, do pílingu Jeju som sa musela nútiť. Ale bola som pozitívne prekvapená. Na pokožke taktiež zanecháva akúsi ochrannú olejovitú vrstvu, vďaka čomu je vláčna a hladučká. Nie je taký hydratačný ako GdanSkin, ale aj mojej suchšej pokožke to celkom stačí. Balenie má 200 ml / 7,21 € a odporúča sa používať 2-3 x týždenne, myslím si však, že pokojne stačí, ak ho použijete iba raz týždenne. 






Toto je len časť produktov z línie Jeju, ktorá je prednostne určená mladšej pokožke. Pokožke, ktorá bojuje s hormonálnymi zmenami a je náchylná k tvorbe kožného mazu a nedokonalostí. Produkty sú však podľa oficiálnych informácií vhodné aj pri boji so seboreou, sú antibakteriálne, upokojujúce a zvlhčujúce.

Poznáte českú blogerku I love makeup? Tak práve ona nedá dopustiť aj na vlasovú líniu Jeju. Jej recenziu si môžete pozrieť tu.

Recenzia je sponzorovaná.





Pár slov na záver

Pred pár dňami som si pozerala archív fotiek na disku. Úsmevné spomienky vystriedali slzy v očiach. S blízkymi sa zrejme tak skoro nestretneme. Áno, môžeme mať videohovor, posielať si fotky, volať si každý deň, ale stále to nie je to isté. Mám rada naše rodinné stretnutia, keď sa zíde aj 30-40 ľudí. V týchto dňoch určite všetci viac premýšľame. Často sa pristihnem pri tom, že moje myšlienky zachádzajú až do akýchsi čiernych dier. Do komnát, ktoré som dlho  pred sebou uzatvárala. A tak si to teraz sama so sebou riešim. Zrejme sme si ako ľudstvo "koledovali" o nejaký prúser. Potrebovali sme dostať facku, spomaliť a začať riešiť to podstatné. Nehanbím sa priznať, že mi psychicky veľmi pomáha modlitba a viera. Napriek tomu, že v súčasnosti žije mnoho ľudí v strachu, je skvelé, ako sa dokázali zomknúť a pomáhajú si navzájom. 
Tieto slová vyznievajú určite veľmi paradoxne v súvislosti s príspevkom a zameraním blogu. Stojím si však za tým, že ak máme čas (a mnoho ľudí ho práve teraz má), venujme sa svojmu hobby alebo si nájdime nové. Nepozerajme sa tiež na všetky svoje aktivity z čias pred vírusom ako na nadbytočné, len ich môžeme trošku preriediť, prehodnotiť.
Milí čitatelia, ďakujem, že venujete svoj vzácny čas môjmu blogu. Ešte viac ma teší, keď dostávam správy, že ste spokojní s produktom, ktorý ste si kúpili na základe môjho článku. Prajem vám hlavne veľa zdravia :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]