Post Page Advertisement [Top]

Milujem, keď je kozmetika funkčná a má jemnú vôňu, vďaka ktorej dokážete zrelaxovať v pohodlí domova. A presne taká je telovka z línie GdanSkin. Svojou vôňou dokonale pripomína toto nádherné prístavné prímorské veľkomesto, ktoré mi pred pár rokmi pri jeho návšteve vyrazilo dych a prirástlo k srdcu.



Sada prišla v škatuľke s lístkom, ktorý ste mohli vidieť v úvodnej fotke príspevku. Na lístku, ale aj na obale sú niektoré typické prvky mestskej architektúry Gdansku.






Sada telovej kozmetiky obsahovala sprchový gél, telový balzam, olejový telový píling s drvenými mušľami a špongiu.



Sprchový gél s glycerínom je jemnučký a takmer bez vône. Pokožku šetrne čistí a vďaka zloženiu ju nevysuší. Máme v byte celkom tvrdú vodu - vďaka tomu mám aj suchšiu pokožku - a po niektorých pťrcháčoch cítim, aká je pokožka napnutá. Tento nie je síce taký skvelý ako sprchový olej, ale pomôže. A celkom ideálne sa kombinuje s telovým balzamom z rovnakej línie ;-)



Telový balzam má takú akurátnu konzistenciu - ani príliš hutný, ako zvyknú byť niektoré balzamy a ani príliš riedky. Dobre sa nanáša a celkom rýchlo sa vstrebáva, čo oceňujem. Efekt vydrží približne tých 24 hodín, ešte večer na druhý deň cítim na koži, že je hydratovaná a vyživená. Na obale je napísané aj slovíčko "illuminating" - čo by malo znamenať, že balzam je rozjasňujúci. Ale nepredstavujte si pod tým žiadne trblietky ;-) Balzam prirodzene prežiari pokožku, žiaden diskoguľa efekt. A práve tento produkt mi svojou jemnučkou vôňou pripomína mesto Gdansk.





Tak trošku som tušila, že s týmto pílingom budeme kamaráti, lebo olejové ja môžem. Napriek obsahu drvených mušieľ pokožku neškriabe a vďaka olejovitému zloženiu ju zanechá nádherne hydratovanú tak, že som nemusela použiť žiadne mazadielko. A tá vôňa.... dokonalý prímorský relax :-) 
Používam ho raz týždenne, no občas po ňom vo vani zostane mazľavý zvyšok vrátane drobunkých častíc mušlí (máme sitko na zachytávanie nečistôt), tak to jednoducho pomocou papierovej vreckovky vyhodím do koša.



Milá Ziaja,rok 1989 je dôležitý pre nás obe, keďže sme rovesníčky. K tvojim okrúhlinám ti prajem veľa spokojných zákazníkov po celom svete a inšpirácie do nových produktov. Ďakujem, že si aj na Slovensku ;-)






Recenzia je sponzorovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]