Post Page Advertisement [Top]

Nechcem používať veľa rôznych vlasových produktov, pretože si myslím, že to nie je prospešné. Za základ považujem šampón, kondicionér a raz za čas masku. Pre ich úpravu je fajn mať nejaký sprej na objem (alebo iný podľa typu vlasov), lak na vlasy. Samozrejmosťou sú u mňa aj kúry proti padaniu vlasov. A nesmierne dôležité sú kefy. Obľúbila som si značku Tangle Teezer a pribudla mi 4.kefa do zbierky :-)


Dnes to bude naozaj iba o vlasoch, tú pleťovú masku si necháme ako čerešničku na torte na ďalšiu recenziu ;-)

A začnem rovno produktom, ktorý som už mala a bola som spokojná - kondicionér na vlasy Farouk Systems BIOSILK Silk Therapy. Toto malé 67 ml balenie je ako stvorené do taštičky na prenos, ale aj vtedy, ak chcete vyskúšať produkt a neviete, či vám sadne, je fajn vyskúšať ho v menšej verzii. Vďaka hodvábu, vitamínom a rastlinným zložkám sa o vlasy stará a skrotí aj slamu. Vlasy príjemne vyhladí a zregeneruje, ale nepremasťuje. Podľa návodu ho odporúčajú nechať pôsobiť do 5 minút. Za necelé 3 € stojí za vyskúšanie a keď vašim vlasom vyhovie, môžete smelo ísť aj do litrovej verzie :-) Biosilk je známy aj svojim hodvábnym sérom pre obnovu vlasov a ak ste fanúšikmi vlasových olejov, určite vás zaujme - nájdete na tomto linku v menšej verzii 15 ml za sumu do 2 €.




Kedysi som používala tužidlá, no potom som zistila, že penová štruktúra mojim vlasom veľmi nevyhovuje. A tak som z času na čas použila sprej. Na umyté, uterákom presušené vlasy pred fénovaním. Keď som v ponuke Elnino našla sprej L´Oréal Professionnel Série Expert VOLUMETRY, veľmi dlho som neuvažovala. Oceňujem jeho textúru a skutočnosť, že stačí pár strekov a prácu si odvedie dobre. Rozdiel v objeme vlasov je poznateľný a hoci nevydrží dni, v deň umytia a fénovania celkom drží a podporiť ho môžete rôznymi tužiacimi prípravkami podporujúcimi objem (ja mám rada lak na vlasy Toni&Guy, ktoré nelepia). Tento prípravok je ako stvorený pre jemné vlasy a som rada, že som ho objavila na webe Elnino. Pôvodne som totiž hľadala značku Matrix, ktorú nemali naskladnenú, a tak som rozšírila vyhľadávanie a našla skvelý a účinný produkt.
Vlasy nelepí, nepremasťuje ani nezaťažuje. Má jemnučkú sviežu vôňu, v ktorej prevláda mäta a limetka, no vraj je tam aj jantár. Balenie má 125 ml, vychádza za menej ako 8 € a čo je najlepšie, aj pri pravidelnom používaní vydrží celkom dlho, keďže fakt stačí pár strekov (napr. 5).





Spomínala som, že mám rada Tangle Teezer a doma ich mám už 4 - klasickú kefu, kefu na rozčesávanie mokrých vlasov, kefu na uľahčenie fúkania mokrých vlasov a teraz som sa rozhodla pre okrúhlu kefu Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool Large Size. Dobre si vyfúkať vlasy som sa ešte nenaučila a obdivujem všetky kaderníčky. Ste skvelé, že to zvládate robiť celé hodiny denne v niektorých salónoch aj 7 dní v týždni. Mne stačí, keď sa pokúšam vyfúkať moje vlasy a mám pocit, že mám dokrútené ruky a svalovicu. 
Tento Tangle Teezer má vlastnosti ako jeho kolegovia - nezamotávajú sa doň vlasy a celkom dobre sa s ním pracuje - aj takým menej zručným ako som ja. Kefy Tangle Teezer sú trošku drahšie (táto vychádza okolo 12 €), ale stále ich cena nespôsobuje závraty a navyše celkom dlho vydržia. Sú prevažne plastové, takže sa dajú aj dobre udržiavať a čistiť.








Recenzia je sponzorovaná.


Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne 3,09 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 73 €! 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]