Post Page Advertisement [Top]

Značka Deoguard sa mi celkom dostala pod kožu. Minulý rok som od nich vyskúšala deodoranty - tuhé a aj tie v spreji. Mám ich v zásobe (ak sa nemýlim, tak som dokupovala po 4 z každého a preferujem tie bez vône) a používam ich denne. Zatiaľ ma nesklamali :-) Keď mi prišiel mail s ponukou vyskúšať pripravovanú novinku, bola som zvedavá. Síce preferujem klasické parfumy, no aj tieto oleje majú čosi do seba!


Klasické parfumy obsahujú alkohol, to nie je žiadna novinka. No aj vďaka nemu si ich nemôžem aplikovať na kožu, keďže mi ihneď sčervenie. Oleje túto zložku nemajú a sú tak vhodné aj na citlivú pokožku - otestované na vlastnej koži bez negatívnej reakcie.


Možno pôsobia neprakticky, ale vďaka guľôčkovému aplikátoru si ich dokážete presne "nadávkovať" podľa potreby. Guľôčka funguje plynule, nezasekáva sa a ani nepreteká.


Patrím k ľuďom, ktorí majú sklony preháňať to s vôňou. Nestačí pár strekov, ja som niekedy schopná na seba vôňu takmer vyliať. Pri týchto roll-on olejoch to nehrozí, no zároveň som sa obávala, že bude vôňa málo intenzívna. Nuž, nie je to to, čo parfum. Avšak vďaka tejto aplikácii na seba dáte vône tak akurát a nepôsobíte ako chodiaci flakón (čo sa mi stáva, pretože bojujem s pocitom, že "to nie je dosť", ale snažím sa odvykať a používať menej parfumu). 
Vôňa nevydrží celý deň, to som však ani nečakala. Pár hodín ju cítim a potom jednoducho znovu použijem a napriek tomu sa mi zdá, akoby z toho malého 15 ml balenia ani neubúdalo. Výrobca tvrdí, že pri dennom používaní vydrží aj 6 mesiacov, čo však nemôžem potvrdiť, keďže tak dlho som ich neskúšala.


Parfumované oleje Deoguard kúpite na webe Sportique. Z celej ponuky ma najviac oslovili Rosenila a Lavendena a keďže ich je dosť, určite si vyberiete. Oleje nedodajú len príjemnú vôňu, môžu pôsobiť aj harmonicky a tak si dokáížete aj zlepšiť náladu aromaterapiou.

Navyše až do konca februára môžete mať všetky produkty Sportique s 15 % zľavou, stačí, ak zadáte kód katka15 :-)

Recenzia je sponzorovaná.

1 komentár:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]