Post Page Advertisement [Top]

Po Krásnej slečne som sa rozhodla vyskúšať ďalšiu rannú pleťovú masku od Havlíkovej apotéky. A tak som sa začiatkom decembra vybrala do ich predajničky v košickom Auparku a kúpila. Prezradím to vopred? Asi hej ;-) S maskou som veľmi spokojná, a preto som si nedávno dokúpila ďalšiu, do zásoby. Tie Havlíkové ranné masky sú celkom zaujímavé.


Okrem toho, že masky sú v recyklovaných obaloch a bez zbytočnej plastovej fólie sa mi páčia aj tie mini odkazy. Napríklad v tejto bolo: "Si milovaná." A to sú vety, ktoré by sme v rámci tej často propagovanej zdravej sebalásky mohli hovoriť samy sebe.







Masku neaplikujem hneď po zobudení, hoci moje prvé kroky smerujú do kúpeľne. Vtedy by som riskovala, že si so zlepenými očami namažem na tvár iný produkt alebo si tú masku nedám len na tvár, ale aj na vlasy. Takže po tom, čo putujem do kúpeľne, putujem do kuchyne, kde si už tradične pripravím šálku ovsených vločiek s mliekom a medom a uvarím čaj. Keď zalievam čaj, väčšinou som už prebudená, to by som si koledovala o katastrofu s vriacou vodou v ruke. A až potom sa znovu premiestňujem do kúpeľne, kde si dávam na tvár masku. Za tie 3 minúty si stihnem vybrať oblečenie, resp. niečo z toho aj prežehliť sebe či manželovi, ak treba. A potom je čas zmyť.

Masku nanášam na celú tvár a aj počas nanášania aj počas zmývania sa snažím vychutnať si  tú starostlivosť krúživými pohybmi - čiže akoby takým pokusom o tvárovú masáž. Verte, celkom dobre to naštartuje ksichtík.

Vedeli ste, že tie 3 minúty nie sú náhoda?
PRVÁ minúta čistí, DRUHÁ vyživuje a hydratuje a TRETIA uzatvára póry. 



Počas roka sa potreby mojej pleti menia, preto teraz nepoužívam ráno aj večer pleťový gél Gisele Delorme, ale iba večer. Je však dôležité čistiť si pleť aj ráno, keďže práve v noci vylučuje nečistoty, ktoré nadobudla počas predošlého dňa.
Ráno si vystačím s touto maskou a vidím, že moja pleť je dobre vyčistená, ale zároveň je upokojená, vyživená, zdravo žiarivá a pripravená na ďalší deň. Masku predávajú aj v 300 ml balení, ktoré má pumpičku a na domáce použitie je možno celkom praktické (no aj tak neviem, či by som ho spotrebovala a pri prírodnej kozmetike je riziko mať ju dlho otvorenú). 
Ak sa však cez víkendy zvyknete presúvať tak, ako my, oceníte menšie 50 ml balenie, ktoré vojde do každej kozmetickej taštičky. 


Maska nemá narozdiel od Krásnej slečny takú príjemnú vôňu, ale splní svoj sľub, a to je podstatné :-) a preto som sa rozhodla urobiť si doma zásobu. No a pri poslednej návšteve, ktorá bola rýchla, pretože som chcela kúpiť aj pleťový krém pre manžela, no on čakal na lavičke, takže som sa nemohla zdržiavať, som sa stala členkou vernostného klubu, o ktorom si pamätám iba to, že zbierate pečiatky, nad 30 € dostanete pečiatku (nad 60 dve a tak ďalej...) a pri 5 máte nejaký darček. Určite vám však všetko vysvetlia v každej kamennej pobočke Havlíkovej apotéky ;-) 
Celkom dobrý dojem na mňa urobila aj taštička z novín a noviny samotné :-) No a teším sa na vzorky, práve vzorka Havlíkovho prírodného zázraku ma presvedčila na jeho kúpu a viem, že toto bude ďalší produkt, ktorý si tam dokúpim. A možno nejaký krém zo vzoriek tiež ;-)









Na záver už len jedno prianie - Vianoce si vychutnajte. Užite si čas strávený s milovanými a blízkymi, tešte sa aj z maličností tak ako to vedia len deti. ❤️❤️❤️

2 komentáre:

  1. Značku mám veľmi rada, no ich ranné masky až tak nie. Mala som tú Královskú snídane a neprišlo mi, že to niečo robí. Mám však rada ich krémy ako Andelská tvár, Krásna slečna a aj to bylinkové tonikum je super.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím vyskúšať aj ich krémy, okrem Havlíkovho prírodného zázraku som zatiaľ iný nemala a ten zázrak bol fakt perfektný.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]