Post Page Advertisement [Top]

Keďže u nás DM nie je, nakupujem tam naozaj málo. Využila som však už aj ich e-shop, keď som si objednala krémiky slovenskej značky Naomi BioCosmetics. Dnes vám ukážem moje posledné drobnosti z DM-ky, pričom väčšinu tvoria ich vlastné značky.

Mám rada sprcháče Balea, majú príjemné, niekedy až šialené limitky s krásnymi vôňami. Sprchovacia pena Pure Energy (1,99 € / 200 ml) vonia príjemne citrusovo a je skvelá na cesty, keďže sa nemusíte báť, že sa vám v takejto konzistencii sprcháč vyleje. Od sprchovacieho oleja (2,19 € / 250 ml) som podvedome očakávala, že bude ako Bioderma alebo Ziaja a nebudem mať po ňom suchú pokožku. Olej však poteší tých, ktorí nemajú príliš v láske aromatizované sprcháče.
Na vysvetlenie - v byte máme veľmi tvrdú vodu a odkedy tu bývam, mám suchú kožu aj vlasy, čo som predtým nemávala. Vždy po sprche sa teda krémujem. Sú však sprcháče, po ktorých som nemala suchú a napnutú pokožku. Táto pena medzi ne nepatrí a olej iba čiastočne. Ale - keď som bola na miestach, kde bola mäkká voda, po tomto oleji som nemala vôbec suchú a napnutú pokožku, takže to berte s rezervou. Jednoducho som sa zmierila s tým, že prekonám svoju lenivosť a budem sa krémovať, čo je lepšie aj pre moju pokožku. A celkom som si na to zvykla. 



Pred časom mal manžel problém so suchou bradou a fúzmi. Nie žeby si ich nechával na hipstera, ale jednoducho sa nikdy neholí nahladko, necháva si pár milimetrov. A tak, keď sme boli spolu v DM (čo je inak vzácnosť, lebo veľmi nerád so mnou chodí do drogérie), prechádzali uličkami, natrafili sme na tento olej na bradu (5,29 € ( 50 ml) a dlho sme neváhali. Olej má síce len 50 ml, ale vydrží veľmi dlho. Pomocou praktickej pipetky stačí 1 kvapka a brada a fúzy nie sú suché a tvrdé ;-)





Počuli ste o značke Мой by Stefanie Giesinger? Ide o vegánske produkty určené na hydratáciu a posilnenie prirodzenej ochrannej bariéry pleti. Na vyskúšanie som dostala produkt v 7 ampulkách, tzv. koncentrát krásy, ktorý obsahuje kyselinu hyalurónovú, extrakt z papáje, kofeín, ale aj zlaté perličky na rozjasnenie pleti. Ampulku po rozbití, na čo slúži praktická umelá násadka (aby ste sa teda neporezali, ale pokojne by stačila utierka / uterák) vylejete do dlane, dlane si pretriete a aplikujete na tvár, krk a dekolt. Necháte vstrebať. Pleťový koncentrát v ampulkách máte na týždňovú kúru (8,39 € / 7 x 2 ml). Netvrdím, že za týždeň urobila s mojou pleťou zázraky, ale hydratovala celkom slušne na to, že nezanechala na pleti film. Pleť bola rozjasnená a nepôsobila mdlo. Neviem, či by som sa k tomuto vrátila, možno na cestu je to fajn, keď so sebou nechcete vláčiť celý krém. Na každodenné použitie asi nie, úprimne, nebola som z neho nadšená, ale neurobil ani žiadnu šarapatu.








Medzi základné prvky mojej dekoratívnej výbavy patrí jednoznačne pilník a štetec. Mám zásobu štetcov Zoeva, ale aj pár od iných značiek. V ponuke ebelin nájdete rôzne štetce a pomer  cena a kvalita je celkom zaujímavý. Tento duo štetec na očné tiene (3,69 €) využijete aj na rozjasňovač, či obočie. Štetinky sa mi zdajú celkom kvalitné a príjemné na dotyk. Papierový pilník je pre mňa najlepšou voľbou, tento pilník od s-he stylezone (1,69 €) som kupovala pri poslednej návšteve DM-ky. Je obojstranný - z jednej strany (1) nechty skrátite, z druhej (2) ich povrch jemnučko vyhladíte.







Posledným bodom tohto príspevku je skvelá vecička, ktorú som objavila asi pred 2 rokmi. Skúšala som rôzne verzie náplastí, bolo obdobie, keď som kupovala značku Compeed - podobné ako tieto, ale v plastovom obale a bolo ich menej (tuším 5) - ale tie nevydržali a počas dňa a pri pohybe obuvi zliezali. Výsledný efekt tak bol nulový. Náplasti na pľuzgiere Cosmos (3,19 € / 6 ks) sú dostatočne veľké, priehľadné, vydržia aj nápor (turistika, šport, lodičky), pôsobia uvoľňujúco a urýchľujú hojenie pľuzgierov. Dokonca je miestami ťažké ich odstrániť - odporúčam v sprche pod prúdom vody, aby ste si nepoškodili liečenú oblasť. Aj keď sú drahšie, vydržia omnoho viac ako klasické náplasti. Pri otlakoch a pľuzgieroch je toto moja prvá a zaručená voľba.



Kupujete vlastné značky DM alebo preferujete overenú klasiku? 



Recenzia je sponzorovaná.

6 komentárov:

  1. Můj muž taky nechce chodit do obchodu a jakmile zjistil, že má dmko eshop, už tam skoro ani nechodíme. Mám ráda Baleu, kromě krásných vůní, se mi líbí i jejich obaly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som asi na e-shopy niekedy potrebovala rodičovský zámok na internet :-D ale snažím sa ktoriť ;-) Inak stalo sa mi, že pri prvej objednávke z DM shopu mi prišla úplne roztrhaná škatuľa, našťastie nič nechýbalo, avšak väčšinou platím zásielky vopred. Poslala som im e-mail, v ktorom som poukázala na to, že našťastie prišlo všetko a viem, že oni za to nemôžu, ale aby si radšej overili stav zásielky a kuriérsku spoločnosť. A oni mi za to poslali kupón na zľavu na 1 produkt ako ospravedlnenie. Oceňujem tento férový prístup.

      Odstrániť
  2. Super nákup :) Já do DM chodím celkem často, ráda si prohlížím novinky i když třeba nic nenakoupím :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ;-) hej, takú prehliadačskú mániu mám občas aj ja ;-)

      Odstrániť
  3. Ta pánská řada je hrozně hezká :) mít tak vousáče, tak mu to snad i kupuju :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]