Post Page Advertisement [Top]

Donedávna som ani nevedela, že medzi slovenskými výrobcami prírodnej kozmetiky nájdeme aj značku Naomi BioCosmetics. Paradoxne som ju bližšie spoznala vďaka súťaži DM drogérie na ich fanpage (ktorú som nevyhrala :-D), ale práve vďaka tomu som si objednala tieto krémy. Bola to moja prvá objednávka z DM e-shopu a vychytala som zľavu 10 % na celý nákup, takže potešilo. Oba krémy používam už viac ako mesiac a či by som si ich kúpila znova sa dozviete v dnešnej recenzii - poslednej v roku 2018.

Naomi BioCosmetics



Slovenská, prírodná, bio, vegánska. Toto sú 4 prívlastky, ktorými viac ako priťahuje značka Naomi BioCosmetics. Prípravky obsahujú unikátne zložky:
  • extrakt z červeného kórejského ženšenu, ktorý je známy svojimi omladzujúcimi účinkami
  • 24-karátové zlato, ktoré je jedným zo základných kameňov ajurvédskeho liečiteľstva. Vďaka svojej schopnosti dopraviť kyslík do buniek kože napomáha jej oživeniu, omladeniu, zlepšuje krvný obeh, pôsobí protizápalovo a má dokonca aj silný protivráskový efekt.
  • kmeňové bunky z kostihoja lekárskeho podporujú regeneráciu a hutnejšiu tvorbu epidermy s obsahom kyseliny hyaluronovej
Toto všetko znie viac ako lákavo, však? Uvedené 3 ingrediencie však nie sú jediné, ostatné nájdete tu.

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics


Značka ponúka pleťovú, telovú a vlasovú kozmetiku a keďže v čase, keď som objednávala mi akurát dochádzali pleťové krémy, moja voľba bola jasná. Jediné zaváhanie priniesla cena - cca 40 € dohromady za oba pleťové krémy - ale povedala som si, že recenzie sú priaznivé, zloženie viac ako prijateľné, tak prečo nie?

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Naomi BioCosmetics

Pleťové krémy LIGHT a RICH môžete používať ako kombináciu denného a nočného krému alebo samostatne - už ako to vyhovuje vašej pleti. Ja som sa rozhodla pre kombináciu denno-nočná starostlivosť.
Balenie bola láska na prvý pohľad. Hoci podstatnejší je obsah, obal predáva, to si nebudeme klamať. A tento je skvelý. Jednoduchý, ale pritiahne všetky stračie pohľady. Z praktického hľadiska má jedinú nevýhodu - nevidíte, koľko krému vám ešte ostáva.
Oba sú si veľmi podobné, krásne sa dopĺňajú, akurát RICH je výživnejší - preto vhodný na noc, ale poteší aj suchšie typy pleti. Majú špecifickú vôňu - akoby zmes extraktov bambuckého masla a šípkového oleja - tieto dve zložky (zdá sa mi) vo vôni prevládajú. 
Sú rýchlo vstrebateľné a dobre reagujú na mejkap, BB krém či ďalšie krémiky - očný, sérum na akné a pod. Odkedy ich používam je moja pleť vo výraznejšej rovnováhe, dokonca keď nemám ne sebe mejkap/BB, neleskne sa ako šialená po celom dni, ale zároveň nie je ani suchá. Dokonca by som povedala, že zjemnili tie moje mimické vrásky (čelo, očné okolie, kútiky úst). Pokožka je hydratovaná, chránená, regenerovaná, ale zároveň aj vypnutá, no nie príliš. Tak prirodzene, v harmónii s jej vlastnou štruktúrou. Nezaznamenala som žiadnu negatívnu reakciu pleti, dokonca aj akné, ktoré sa mi pravidelne tvorí v období PMS bolo menej výrazné a rýchlejšie sa zahojilo.
Používam túto dvojicu síce len viac ako mesiac, no už teraz viem, že moja pleť ich miluje! Som zvedavá, či bude takáto reakcia aj v lete v horúčavách, no na chladnejšie a prechodné obdobie je pre moju zmiešanú pleť ako stvorená. Presne viem, čo si v DM kúpim nabudúce :-) Pleťový krém LIGHT a pleťový krém RICH (každý za 20,90 € bez akcie). Láka ma vyskúšať aj telové produkty a dopriať celému telu pôžitok tejto zaujímavej a účinnej kombinácie zložiek, zatiaľ však ostávam verná pleťovke :-)

Poznáte značku Naomi BioCosmetics? Zaujala vás?

2 komentáre:

  1. Moc se mi líbí vzhled lahvičky :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne Nela, aj tebe prajem všetko len to najlepšie v novom roku ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]