Post Page Advertisement [Top]

Cestujeme pravidelne. Do školy, do práce, k rodičom, ale aj na rôzne výlety. Asi nikdy nezabudnem, ako som sa vždy balila, keď som cestovala na intrák. Hlavne prvý ročník bol istým spôsobom kritiký, keďže som ešte nemala skúsenosti s pravidelným presúvaním sa a veľmi často som balila zbytočnosti. Človek sa učí na vlastných chybách a postupne zistí, že na víkend asi nutne nepotrebuje 4 páry topánok a tak podobne. Tento článok prišiel aj mne celkom vhod, keďže sa nám práve dnes podarilo stanoviť presné termíny letných výletov. 
Mojim problémom však vždy bolo balenie kozmetiky - nosila som (ok, aj nosím, neviem, prečo používam minulý čas) so sebou aj 3-4 kozmetické taštičky. Lebo šampón, kondicionér, sprcháč, telové mlieko, čistenie pleti, hydratácia pleti, mejkap, odličovače, deodorant a všetko vo veľkých baleniach. Raz som si nakúpila aj miniatúrky, ale pokiaľ nie sú v akcii, tak sa naozaj neoplatí kupovať ich. 
Určite viete, že existujú nádobky na kozmetiku, vďaka ktorým sa vám v lietadle zmestí aj do príručnej batožiny resp. v podanej batožine v podpalubí zaberie menej miesta. A dve drobnosti, dvoch pomocníkov vám predstavím v tomto príspevku.

travel kit notino


Bez ohľadu na to, či cestujete na víkend do Tatier, na pár dní do Paríža alebo na dva týždne do Turecka, oceníte ušetrený priestor v kufri alebo taške. A plné balenia kozmetiky ho bezpochyby zaberajú. Je mi jasné, že nie všetko je vhodné nadávkovať do mini nádobiek, no aspoň takým sprcháčom či šampónom a kondicionérom v menšom ušetríte dosť miesta. Notino má v ponuke okrem parfumov a kozmetiky aj takéto kozmetické taštičky dokonca aj s prázdnymi nádobkami.

cestovné balenie

nádobky cestovné balenie

V tejto sade nájdete 3 fľaštičky s objemom 50 ml a 2 tégliky s objemom 20 ml. S týmto v príručnej batožine prejdete aj cez letiskovú kontrolu.
Aktuálne môžete využiť akciu - k nákupu nad 40 € môžete získať buď túto cestovnú sadu prázdnych a znovupoužiteľných nádobiek v praktickej taštičke alebo olej na opaľovanie :-)


Okrem kozmetických produktov, ktoré dokážeme preliať alebo nadávkovať do fľaštičiek či téglikov oceníte cestovné balenia kozmetiky alebo vzorky produktov, vďaka ktorým ušetríte dosť miesta v kufri.

cestovné balenie kozmetiky

jednorázová kozmetika

Masky na oči mám rada - "nalepíte" si vankúšiky do oblasti očného okolia, necháte pôsobiť stanovený čas a máte postarané ;-) Pokožka je žiarivejšia, vypnutejšia a hydratovanejšia.

maska na oči

Korika


Ak máte radi micelárku, môžete vyskúšať micelárne obrúsky na odličovanie. Nehrozí, že rozlejete odličovač a nemusíte brať tampóny. Toto jednorazové balenie nie je úplne v poriadku so zero-waste ideológiou, no nájdete aj zatvárateľné balenia.

micelárne obrúsky

Saffee

Ak nechcete vláčiť celé balenie obľúbenej vône, môžete staviť na plniteľný rozprašovač s objemom 5 ml. Nezabúdajte však, že vône obsahujú alkohol a ten nemá rád slnko. Ak si nechcete liečiť podráždenú pokožku, určite v žiadnom prípade neaplikujte vôňu na kožu! Radšej pár strekmi prevoňajte oblečenie. Alergici by vedeli o tomto rozprávať, tí nemusia mať v niektorých prípadoch ani slnko a neznesú vôňu na koži.

plniteľný rozprašovač

plniteľný rozprašovač s popisom


Či už sa rozhodnote pre cestovné balenia alebo ostanete verní plným baleniam vašich obľúbených kozmetických produktov, určite nezabúdajte, že podstatné je užiť si výlet. Oddýchnuť, nepohádať sa, spoznať nové miesta a možno aj prekonať svoj strach. A určite budete na dotkách z dovolenky vyzerať lepšie, keď sa budete usmievať a nebudete riešiť zbytočnosti ;-)

PS. Sprej Anthelios od La Roche-Posay nebol súčasťou PR balíčka, kúpila som si ho sama a milujem ho! Vytvorí krásny matný vzhľad a je vhodný aj na mejkap ;-) Ale o ňom napíšem niekedy nabudúce.

Prajem vám príjemnú dovolenku :-)


Recenzia je sponzorovaná.

4 komentáre:

  1. Staci so sebou zobrat sampuch - je pevny, takze nie je s nim problem ani na letisku a nahradi sampon i sprchovy gel pre vsetkych clenov rodiny. Pripadne je fajn kupit si kozmetiku priamo na mieste. Casto je lacnejsia ako u nas, pripadne clovek vyskusa znacky, ktore sa u nas nepredavaju.

    Cestovne flasticky s reklamnym napisom, no hm ... Ved si mozes odkladat flasticky so spotrebovanych produktov - v adventnych kalendaroch ci v darcekovych setoch mas i mensie velkosti. Plast sa tak opakovane vyuzije a znizis produkciu odpadov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Adventne kalendáre nekupujem, takže nemám doma zásobu prázdnych mini balení. Pokiaľ ide o sampuch, skúšala som a nesadli sme si. Je to voľba každého, či si vyberie nákup na mieste alebo znovupouzitelne nádoby ;-)

      Odstrániť
  2. Super věc, tyhle malé taštičky :) já hodně beru vzorečky když někam jedu nebo mini balení, které si doma třeba syslím :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]