Post Page Advertisement [Top]

Priznávam, cielené opaľovanie sa ma nebaví. Kedysi som sa na ležadle pod slnečníkom učila alebo čítala knihu a takto si opaľovala večne biele nohy. To čítanie mi ostalo. Len tak ležať a "chytať bronz" ma nebaví. No na to, aby ste sa opálili vôbec nemusíte vycapiť svoje telo slnečným lúčom na balkóne či pri bazéne. Stačí prechádzka, turistika, či cesta domov z práce a opáli vás. Alebo spáli. A tak vždy, keď viem, že budem dlhšie na slnku, natieram sa a beriem nejaký opaľovák aj so sebou.


Prvýkrát som tieto opaľováky vyskúšala na kratšej turistike u nás. Potešilo ma, že príjemne chladia pokožku, dobre sa rozotierajú, ale zároveň na opätovnú aplikáciu rozotieranie nebolo potrebné, stačilo jednoducho dané miesto nasprejovať.



Pokiaľ ide o formu, nemám favorita - rada použijem opaľovací krém, mlieko alebo sprej. Z praktického hľadiska sú tieto spreje použiteľné najmä na cestovanie alebo rôzne aktivity, keď sa nechcete "zababrať" a jednoduchým stlačením si obnovíte ochrannú vrstvu. 
Mala som viacero takýchto sprejov a PREP sú prvé, ktoré naozaj účinne fungujú v akomkoľvek uhle - môžete ich pokojne po celý čas aplikovať hore nohami a nesklamú vás. 
Na vyskúšanie som dostala sprej s ochranným faktorom 30, sprej s ochranným faktorom 50 a sprej na opaľovanie pre športovcov s ochranným faktorom 30. Ich cena sa pohybuje od 12 do 16 €. Majú síce iba 150 ml, no ani po 3 týždňoch som ani jeden z nich nedokázala spotrebovať - najviac som používala klasický s OF 30. Poteší, že sú vode aj potu odolné. A naozaj ochránia pokožku aj po tom, čo z vás brutálne tečie pot - nemám to síce overené v prímorských podmienkach, ale na obyčajnej párhodinovej slovenskej turistike, pri ktorej zo mňa tiekla slanina a mojim jediným cieľom bolo, aby sa mi na stehnách nevytvoril vlk, som to dala na slnku bez opätovnej aplikácie a bez náznaku spálenia.




Po opálení je žiaduce pokožku vyživiť poopaľovacím prípravkom. V ponuke máte naozaj veľa produktov a v tomto prípade uprednostňujem krémy a mliečka pred sprejmi. Po sprche pokožku natriem a pocítim tak úľavu. Toto telové mlieko nelepí a vďaka obsahu aloe vera, bambuckého masla a oleja z ryžových otrúb aj regeneruje pokožku. Rodinné, 400 ml balenie (11,90 €) sa navyše cenovo oplatí viac ako to menšie (7,90 €) a určite nebudete mať problém minúť ho.

Značka PREP si ku mne postupne nachádzala cestu a som s jej produktami nadmieru spokojná. Moja pleť ani pokožka na ne nereaguje negatívne či podráždením, a to je pre mňa jedno z hlavných kritérií spokojnosti. Spoľahlivo ochráni pokožku pred spálením a po opálení jej dodá hydratáciu a výživu. 

Na trhu je neskutočné množstvo opaľovacích a poopaľovacích prípravkov. Tieto zatiaľ nie sú v drogérii, ale stoja za zmienku. Navyše pri nákupe nad 20 € máte poštovné grátis. A keď nič iné, aspoň krém PREP The Original Formula je určite Must have! Recenziu nájdete tu.


Recenzia je sponzorovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]