Post Page Advertisement [Top]

Existuje viacero kozmetických doplnkov, ktoré nám trošku zjednodušujú život. Rôzne štetce, pomôcky na čistenie štetcov, špongie, rukavice, ponožky, strúhadlá... veď to poznáte ;-) Dnes sa v skratke pozrieme na dve pomôcky a jeden celkom zaujímavý korektor.



Odkedy takmer denne používam BB krém Missha, po pomôckach na nanášanie mejkapu siaham podstatne menej. Keď už však občas nejaký ten mejkap použijem, skúšam, či je lepšie aplikovať ho prstami, štetcom alebo špongiou. 4-dielna sada špongií má praktický tvar, pri zašpinení z nej jednoducho môžete odstrihnúť (pretože akokoľvek som sa snažila, špongiu som nikdy nedokázala celkom očistiť od mejkapu - a nielen túto, žiadnu). Super je, že táto sada stojí len 1,49 €.




Pleťovú masku nanášam rôzne. Niektoré si vyslovene "pýtajú" nanášanie rukou (ako napr. moja obľúbená Havlíková Krásna Slečna). Iné sa lepšie nanášajú štetcom. No len to umývanie štetca je potom celkom sranda. Preto som chcela vyskúšať špeciálnu špachtličku na nanášanie masky (kúpite za 2,99 €). Má bezpochyby jednu výhodu - stačí ju opláchnuť, ušetríte vodu, ktorou by ste zmývali masku zo štetín klasického štetca. Nanášanie je však také akoby neohrabané, predsa len štetinky na klasickom štetci aj ohnete a podľa potreby si ich prispôsobíte. Tu to nejde. 


Korektory jednoznačne patria k mojim obľúbeným produktom a hoci si to moje očné okolie občas aj pýta, kvôli tomu, že si ho (žiaden korektor) neviem aplikovať tak, aby som po čase nemala v očnom okolí zliate čiary z korektora vo vráskach. Korektor The One IlluSkin je jemnučký, nezaťažuje ani tenučkú pokožku očného okolia, no tomu vráskovému efektu sa asi nevyhnem ;-) Mám odtieň Fair Light (najsvetlejší). Pokožku pekne rozjasní, ale neobsahuje žiadne trblietky. Aktuálne v ponuke za 2,99 €. Nie je to top najlepší korektor na svete, ale svoj účel splní celkom spoľahlivo.







Používate korektor v oblasti očného okolia? Darí sa vám udržať vzhľad bez čiar vo vráskach / mimických vráskach? Ak áno - prosím, poraďte, ako to robíte. Jediné, čo mi napadlo bolo po čase - keď som už videla čiarky - niečím (prstom, špongiou, jemnučko štetčekom) si ho rozotrieť. Ďakujem ;-)



Recenzia je sponzorovaná.

3 komentáre:

  1. Skvelý nápad na článok! :) Štetec na nanášanie masky je úžasná vec, tiež som si jeden už dávnejšie kúpila a nedám naňho dopustiť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super pomůcky! Sama taky používám štětec na nanášení masky :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Štětec na nanášení masky mám a zbytečné pro mě.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]