Post Page Advertisement [Top]

Akoby to bolo včera, čo som sa bezhlavo zaľúbila do gélového mejkapu Rimmel London Match Perfection. Mejkap v kelímku. Dlho patril medzi moje TOP mejkapy a potom ho prestali vyrábať :-( Po čase mi veľmi sadla práve línia Lasting Finish 25 H, z ktorej sa mojim miláčikom stala verzia Breathable. No a keď som minulý rok vyskúšala vzorku mejkapu Fresher Skin, myslela som si, že to bude niečo ako ten gélový Match Perfection. Dnes sa dozviete, či to tak bolo. Recenzia však nebude len o mejkape, ale aj o nesmierne zaujímavom púdri s krížikmi, alebo hashtagmi z línie Insta Fix & Matte. 

Rimmel



Môj návrat k značke Rimmel bol skôr nostalgický, no objavila som už aj po novom niekoľko využiteľných produktov za skvelú cenu. A už vopred prezradím, že z tejto dvojice je jeden mojim miláčikom.


Rimmel Fresher Skin

Rimmel Fresher Skin

Rimmel Fresher Skin

Rimmel Fresher Skin

Rimmel Fresher Skin

Rimmel Fresher Skin

Rimmel Fresher Skin


Mejkap nájdete štandardne v 6 odtieňoch, ten môj, 103 True Ivory patrí k tým svetlejším, ale bleduľkám bude tmavý, tým by som odporučila odtiene 100 - 102. Mejkap sa dobre rozotiera, avšak nevytvorí efekt sviežej pleti, ale skôr ju zmatní. Ak teda hľadáte matujúci mejkap, toto by mohla byť tá správna cesta. Bude vhodný pre zmiešanú a mastnú pleť, na suchú by som ho veľmi nedávala, môžete mať skôr šupinky ako prirodzený vzhľad. 

Rimmel Fresher Skin

Rimmel Fresher Skin

Na čele sa mi leskne, no je to skôr spôsobené odrazom blesku. Napriek tomu, že pleť matuje, nepôsobí umelo, pretože ten matný efekt nie je úplne matný. Je ľahký, krycia schopnosť je priemerná a bonusom je príjemná, nevtieravá vôňa.



Rimmel Insta Fix & Matte

Rimmel Insta Fix & Matte

Rimmel Insta Fix & Matte

Rimmel Insta Fix & Matte

Kedysi bol mojim najobľúbenejším púdrom Stay Matte od Rimmelu. Potom som objavila Invisible Fixing Powder od Dermacolu a transparentné púdre sa stali alfou a omegou môjho líčenia. Preto som bola nesmierne rada, keď som videla tento púder so zaujímavou potlačou, ktorá sa časom a používaním, samozrejme, stratí, ale efekt je efekt :-). 
Insta Fix & Matte je v praktickou balení a naozaj oceňujem, že nepribalili žiadnu labutienku, pretože na púder aj tak v 95 % prípadoch líčenia používam štetec. Najlepšie je, že účinkuje. Je perfektnou bodkou v líčení. Matuje, ale prirodzene, žiaden umelý vzhľad. Veľa závisí aj od toho, na aký podklad (mejkap / BB krém) ho aplikujete. 

Rimmel Insta Fix & Matte

Rimmel Insta Fix & Matte

Rimmel

Mejkap naozaj nie je dlhotrvácny. Takých 3 - 6 hodín relatívne zvládne, no po dni v práci dal jasne najavo, že je hotový. Napriek tomu výraznému lesku mejkap ostal na svojom mieste. Myslím si však, že ho ocenia skôr mladšie ročníky, ktorým ide skôr o matujúci efekt. Ja som sa viac stotožnila s mejkapom typu Lasting Finish 25 H Breathable. 

Z dnešnej recenzovanej dvojice sa mojim miláčikom stal práve púder, ktorý si skvelo rozumie aj s milovaným BB krémom Missha Perfect Cover. Možno to už aj trošku vidno na 3. fotke od konca - dostala som sa pomaly na dno tohto púdra! A verte, že sa mi to tak často a hlavne tak rýchlo nestáva :-)

Ak by ste mali záujem o tieto dva produkty, môžete využiť zľavu 15 %. Len tento týždeň na notino.sk :-)

15 % zľava na celú pleťovú starostlivosť a make-up

4 komentáre:

  1. Púder som práve včera dopoužívala a bola som veľmi spokojná z efektom. Momentálne na mňa čaka Bourjois Silk edition Touch-up,tak som veľmi zvedavá naň. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten Bourjois znie veľmi zaujímavo! :-) Pre mňa je úspechom, keď vidím dno produktu, to už znamená, že je super ;-)

      Odstrániť
  2. Mě se teda efekt make-upu vůbec nelíbí. Ze stejné řady mám pudr a ten je skvělý. Já nejraději používám make-up od Revlonu, který mi vydrží celý den krásný.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Púder z radu Fresher skin? Nevidela som :-) Mejkap od Revlonu som neskúšala, momentálne pokukujem po mejkape od Urban Decay All Nighter, ale tá cena ma trošku odrádza.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]