Post Page Advertisement [Top]

V zime zvyknem mať suchšiu pokožku a lemravú náladu. Vážne. Asi som ako kvietok. Potrebujem slnko, aby som dokázala fungovať. Ráno idem do práce za tmy, prichádzam domov, keď sa už stmieva. Cez deň fungujem normálne, ale tá tma mi nerobí dobre, som schopná preležať dni na gauči (prosím, povedzte mi, že sa to deje aj niekomu z vás a že je to celkom "normálne"). Mám rada každé ročné obdobie, ale v zime som taký najvýraznejší spachtoš. Nehovoriac o jari, keď na mňa prichádza jarná únava. Alebo som len alibista? Nuž jedno nevylučuje druhé. Starať sa o svoju pleť a pokožku však nezabúdam ani počas zimného spánku.


Pleťová sada Swedish Spa





O tejto sade ste už na blogu čítali, ale veľmi v skratke. Dnes vám ukážem jej použitie, pričom si práve vďaka nej doprajete malý domáci beauty wellness. Hoci sa ten proces môže zdať zdĺhavý (hlavne pre lenivcov, ako som ja), výsledný efekt je príjemný.



Postup je jednoduchý. Vyčistenú pripravíte na naparovanie a to tak, že do misky (alebo inej nádoby) pripravíte 0,5 l vody na naparovanie (vriacej) a zmiešate ju s 2 čajovými lyžičkami zmesi na naparovanie. Naparujete 3 minúty, ideálne prikryté nejakým uterákom. Následne pleť jemne osušte a môžete sa maskovať. Doprajte si pokojne aj štedrejšiu vrstvu. Masku necháte pôsobiť 5 minút a potom ju zmyjete. Nezaschne, odstraňuje sa jednoducho.
Počas naparovania cítiť jemnú vôňu línie Swedish Spa, ktorá je veľmi príjemná. Keď zavriete oči, máte pocit, že ste vo wellnesse a inhalujete osviežujúcu zmes. Naparovanie póry otvorí, maska ich prečistí. Dobrá kombinácia, čo poviete? Sada stojí 7,99 €.






V ostatnej dobe mám neuveriteľne suché ruky, niekedy až popraskané.Tento krém mi ich pomohol upokojiť a celkom dobre zvlhčiť tak, že už nie sú popraskané. Arnika je známa pre svoje liečivé účinky a tie sa pretavili do výborného krému. Dobre sa rozotiera a vstrebáva sa časovo prijateľne na to, aký hydratačný a regenerujúci efekt poskytuje mojej pokožke rúk. Ak hľadáte dobrý a lacný krém, tento kúpite za 1,99 €.

Recenzia je sponzorovaná.

3 komentáre:

  1. Oriflame krémy zbožňujem na ruky sú skvelé

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Měla jsem kdysi dávno krém na ruce, který byl ze stejné řady, akorát voněl po třešních :) voněl krásně, byl fajn, ale nebyl to zas taková zázrak. Nevím, jestli bych si ho znovu pořídila.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čerešňový som teda nemala, ale tento na moje suché ruky účinkuje dobre :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]