Post Page Advertisement [Top]

Minulý rok v máji som sa rozhodla, že by bolo fajn vyskúšať tú lacnú a tak ospevovanú maďarskú značku. Veľa sa odvtedy nezmenilo. A viete čo? Možno by som sa na jej používanie vôbec neodhodlala, keby som nebola na rodičáku. To by však bola škoda. Jednoznačne totiž patrí do kategórie Lacné a dobré.



Na fotke vidíte moju aktuálnu zásobu. Niečo kupujem pravidelne, iné som vyskúšala a povedala si "ok, ideme ďalej".


K mojim stáliciam jednoznačne patria séra C-Glow, B-Bomb a A-Game. Viac som o nich písala v pôvodnej rozsiahlej recenzii a stále sa stotožňujem s tými slovami. 




A-Game 10 bol pre mňa síce novinka, ale už som pred ním mala 0,1 retinal a nezaznamenala som žiadnu negatívnu reakciu. Jediné, čo mi vadí je, že tá žltozelená farba sa otiera na oblečenie a ráno po umytí ostáva na utierke / plienke farebná stopa.

Veľmi dobré je aj sérom Stress Less, ktoré dokáže dať dokopy kožnú bariéru, resp. predísť prípadnej reakcii (najmä vitamin C a retinal môže byť potenciálny iritant).

Umývacie želé Jelly Joker som spočiatku odsúdila. Zvyknutá na čističe od Gisele Delorme. Lenže moja pleť si na neho tak zvykla, že mám jeden otvorený a jeden v zásobe. Ale mám pocit, že pri čistení nalíčenej pleti nestačí. Stále sa líčim veľmi málo, a tak ho používam aj ráno aj večer. No keď sa začnem líčiť znovu pravidelne, budem na večerné čistenie potrebovať niečo iné. Možno aj znova moju obľúbenú Gisele.





Toner Liquid Hydration som mala najprv v balení bez rozprašovača a tento spôsob aplikácie tonera mi nevyhovuje. V spreji je to iná káva, ale nepridávam sa k zoznamu nadšených používateľov. Úprimne mi oveľa viac vyhovujú termálne vody v spreji ako tento toner. Mám po ňom chvíľku mierne lepivý pocit na tvári a to mi vadí.






Porefectly Clear som si kúpila na občasného votrelca. Na celú tvár ho neodporúčam, možno maximálne niekomu, kto má veľmi mastnú a problematickú pokožku. Lokálne na vyrážky je fajn, urýchľuje proces hojenia, ale treba rátať s tým, že môže vysušovať. Spomedzi všetkých Geek&Gorgeous sér, ktoré som vyskúšala je toto najgélovejšie, ale zároveň má aj najdlhšiu dobu PAO - 8 mesiacov.




Značka má v ponuke 2 krémy - Happier Barrier milujem odkedy som ho vyskúšala a popravde nevnímam rozdiel medzi starou verziou (recenzia tu) a reformulovanou verziou, aj keď starú už doma nemám. Nie je mastný, je to taký gél-krém a mojej pleti úplne vyhovuje (je možné, že suchej nebude stačiť).





Hydration Station som chcela vyskúšať a na leto mi bude určite vyhovovať. Konzistenciou je to skôr ľahký gél, ale pleť dostatočne hydratuje. Opäť platí, že suchá pleť bude potrebovať viac a aj moja zmiešaná potrebovala v chladných mesiacoch niečo výživnejšie. (PS. Hydration Station bude minimalne do júna nedostupný kvôli obnoveniu povolenia dovážať jednu zložku.)

Úprimne poviem, že keby som nemala zatiaľ stále jediný príjem rodičák, asi by som používala už iné značky. Na druhej strane je Geek&Gorgeous lacnou a účinnou voľbou, ktorú mi schválila moja pleť.






* v texte sú umiestnené affiliate linky, z ktorých mám isté percento z vášho nákupu. Vás to nestojí nič navyše a takto môžete podporiť moju tvorbu, ak sa vám páči. Vopred ďakujem. A áno, aj ja nakupujem cez svoje affiliate linky, je to povolené. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]