Post Page Advertisement [Top]

Značku Geek&Gorgeous som "objavila" len minulý rok a veľmi sa z toho teším, pretože som našla lacnú a funkčnú kozmetiku. Donedávna jej portfólio tvorili najmä pleťové séra a exfolianty. 
No koncom minulého roka predstavili aj 2 pleťové krémy a spôsobili nimi mierne šialenstvo. A pritom ide o obyčajné hydratačné krémy. 
Aby som bola presná, sú skôr neobyčajne obyčajné. Spomedzi 2 som si vybrala Happier Barrier a na toto ročné obdobie som nemohla urobiť lepšie.




Môže byť krém vhodný pre všetky typy pleti? Môže! Pri tomto sa mi to potvrdilo, keďže som si pozrela recenzie ľudí s rôznymi typmi pleti a spokojní (miestami nadšení) sú všetci.

Ako som už viackrát hovorila - ak máte v rutine séra, exfolianty a, samozrejme, SPF, nepotrebujete ultra-špeciálny nadupaný pleťový krém. Naozaj. Stačí "iba" hydratovať. Tento základný krok však občas tak zanedbáme, že si koledujeme o možné pleťové problémy. Hydratujte svoju pleť. Nestojí to veľa a vráti vám to. (A áno, aj zvnútra.)




Skvalán, lipidy, ceramidy, do toho zelený čaj. Znie to dobre? Ó áno. Krém Happier Barrier obsahuje 7 % skvalánu, ktorý uzamyká vlhkosť a robí pokožku jemnou a hladkou, plus 3 % lipidovej zmesi identickej s pokožkou, ktorá funguje v synergii s 0,1 % čistým ceramidom 2 pre silnú a zdravú kožnú bariéru (koniec citátu z oficiálneho webu). Okrem toho obsahuje aj upokojujúci alantoín a bisabolol. Skvelé kombo aj pre citlivú pleť.





Krém má žltkasto-broskyňový nádych (vďaka obsahu zeleného čaju), ale pokožku nefarbí. Je primerane výživný (oceňujú aj suché typy) a zároveň sa rýchlo vstrebáva a nezaťažuje pleť (oceňujem ja so zmiešaným typom pleti). 

Tieto vlastnosti sú dokonalosť na toto obdobie, keď aj moja pleť potrebuje výživnejší krém. Navyše je neparfumovaný a čo je najlepšie? Je cenovo dostupný.

Veľmi dobre si rozumie aj so SPF a líčením a nevytvára žmolky.


Páči sa mi balenie v tube, je hygienické a praktické (narozdiel od sér Geek&Gorgeous, ktoré sú v skle so sklenenou pipetou pri tomto kréme nehrozí žiadne poranenie či znehodnotenie balenia pri páde).

Funkčný, účinný, efektívny a za cca 10 € / 50 ml? Čo viac si priať? Toto je môj zimný poklad. Počas teplejších mesiacov by som išla do ľahšej verzie Hydration Station, ale na zimu je tento pre mňa ako stvorený. Krém z kategórie lacné a (brutálne) dobré. 








V texte sú umiestnené affiliate linky.

Neverila som, že by ma vybrali (predsa len ľudia, ktorí sú v tomto programe majú omnoho väčší dosah, viac fanúšikov a povedzme si rovno aj krajšiu tvorbu). A potom mi prišiel mail, v ktorom mi oznámili schválenie. :-O 

Ak sa vám teda môj obsah páči a chcete vyskúšať aj značku Geek&Gorgeous, môžete ma podporiť tak, že nákup zrealizujete cez linky v recenzii. Ako viete, cena je tá istá, len isté percento z objednávky pôjde mne. Minule som robila prieskum o affiliate a väčšina z vás to vníma neutrálne resp. pozitívne, iba pár ľuďom z ankety to reálne vadí. Vopred ďakujem. ;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]