Post Page Advertisement [Top]

Pleťové mlieka som nepoužívala veľmi dlho. A to isté môžem povedať aj o toneroch. Posledné väčšie zásoby Larens som si urobila ešte minulý rok a tuším vtedy uvádzali pleťové mlieko a toner. A tak som ich začala používať. Spočiatku ráno aj večer, ale pleť mi dala pocítiť, že tento spôsob jej nevyhovuje, a tak som ostala iba pri používaní večer a takto spolu koexistujeme už pár mesiacov celkom v harmónii.

Ako mi dala pleť pocítiť, že je to príliš? Jednoducho som cítila pnutie. Našťastie som to nenechala zájsť až do štádia začervenania či inej formy podráždenia. A odvtedy preferujem ráno čistenie iba gélom a večer komplexnejšie. Bez ohľadu na to, či sa líčim.



Ako vyzerá teda moje večerné čistenie pleti? 

  1. Ak som nalíčená, tak sa vždy najprv odlíčim. 
  2. Použijem pleťové mlieko Larens.
  3. Nasleduje čistenie gélom - na navlhčenú pleť nanesiem trošku čistiaceho gélu, krúživými pohybmi sa snažím prejsť celú tvár (aj krk a dekolt) a opláchnem.
  4. Použijem toner Larens.
  5. Následne aplikujem séra a krém.
Pleťové mlieko Larens Repair+Milk efektívne odstraňuje zvyšky mejkapu (lebo toto nie je u mňa jediný prípravok na odlíčenie, možno by dokázalo aj celé líčenie odstrániť, neskúšala som) a tiež aj nečistoty. Je naozaj šetrné k pokožke a nevadilo mi ani v rannej rutine, hoci som ho preradila do večernej. Odličovacie vlastnosti tohto mlieka posilňuje ryžový olej. Obsahuje tiež lipozomálny kolagén, na ktorý sme u značky Larens zvyknutí a poskytuje tak reparačný efekt pleti v rámci jej čistenia. Pleť je po použití čistá, jemná, hladká a zároveň nie podráždená. 






Pleťový toner Larens Repair+Toner bol ten krok, ktorý mi spôsobil šarapatu v rannej rutine, ale vo večernej mi vyhovuje. Teda mojej pleti (zmiešaná, 30+) bohate stačí jeho večerné použitie, pretože odvtedy som nepozorovala ani náznak podráždenia. Okrem iného (áno, aj tento obsahuje biopeptidový komplex) obsahuje aj pupočník ázijský (Centella Asiatica), ktorý podporuje hydratáciu pleti. 






Pred rokom som nemala takúto čistiacu rutinu, ale chodievala som pravidelne ku kozmetičke. Teraz, aj keď ku kozmetičke nechodím (ale chýba mi to, predsa len sú ošetrenia, ktoré si doma nedokážem urobiť) mi tento spôsob čistenia pomáha udržiavať pleť v nazvime to primeranom stave (naoko aspoň, hlbšie neviem, no akné mám pravidelne hlavne v čase PMS). Táto dvojica mi na večerné čistenie pleti veľmi vyhovuje, spotrebovala som už niekoľko balení.
Do budúcna však uvažujem nad double-cleansing pomocou oleja alebo balzamu. 

2 komentáre:

  1. Značku Larens poznám, ale teda pletove mlieka a tonery idu akosi mimo mna. Pletove mlieko mi vobec nevyhovuje, akosi nevidim v nom zmysel. Ja najrašej čistim gélom a vodou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dlho dlho išli tieto veci tiež mimo mňa. Ale lákalo ma to vyskúšať. Nie som však mlieko-toner nadsenec, no keď tieto veci spotrebujem, chcem konečne vyskúšať legendárne dvojkrokove čistenie pomocou olejovej zložky (odličovace s olejom som nikdy nemala rada, tak som zvedavá, či to bude rovnaké: -D )

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]