utorok 30. júna 2020

Kozmetika LARENS

Keď som si kúpila prvý biopeptidový sprej Larens netušila som, že sa mi táto značka dostane pod kožu. Sprej ma nadchol (akruálne používam už tretie balenie) a neostalo len pri ňom. Postupne som sa začala zoznamovať s ich portfóliom aj vďaka kozmetickému salónu estém, kde pravidelne každý mesiac chodievam na odborné ošetrenia. A potom som sa skontaktovala s blogerkou SaveOnBeauty a zistila o tejto značke ešte čosi viac :-) Dnešný príspevok v krátkosti popíše moju prvú objednávku a môžete sa tešíť aj na 15 % zľavový kód! :-)


Prvé dva spreje som si kúpila v kozmetickom salóne za 40 € / kus. Nebola by som do nich investovala opakovane, ak by som nevidela účinky. Zjemnil mi príznaky kožného ochorenia seborea, priaznivo pôsobí nielen na pleť, ale aj na vlasovú pokožku. A dokonca v čase, keď som rúška vyprala s avivážou (sensitive, s tým najlepším úmyslom...) a na celom krku som bola vyhádzaná, pomohol urýchliť liečbu. Aplikujem si ho denne niekoľkokrát aj na osvieženie tváre počas dňa (áno, aj na mejkap). Aj rôzne rany sa hoja rýchlejšie a aj pleť po čistení sa upokojí rýchlejšie. Ak nič iné, tak tento sprej je určite must-have od firmy Larens. 
Produkty Larens (a aj iné) má pod palcom Wellu.eu, kde som sa zaregistrovala a všetko nakupujem lacnejšie. Nie sú to šialené výpredajové zľavy typu - 90 %, ale potešia a často je v ponuke nejaký produkt v špeci zľave alebo v sete (napr. toto kombo Beauty Intensive Duo - biopeptidový sprej a sérum na očné okolie a mimické vrásky - ktoré bude určite súčasťou mojej ďalšej objednávky). Ak vás zaujíma niečo o registrácii, pokojne ma kontaktujte.

A čo som si objednala pri prvej objednávke z Wellu.eu?



Enzymatický píling som od Larens-u ešte neskúšala, pretože mám v súčasnosti otvorený píling od Gisele Delorme, no Liftingový pleťový krém som vyskúšala vo vzorke a bol perfektný. Žiadna negatívna reakcia pleti, žiadne premasťovanie, ale hydratovanie a pocit hebkej pleti. Áno, po 1 vzorke :-)


Ako som písala v krátkosti v úvode a v článku v januári, biopeptidový sprej je moja srdcovka. Ono to nie je iba obyčajný sprej alebo voda s rozprašovačom. Obsahuje biopeptidový komplex, koloidné striebro, ale aj biotín a iné účinné zložky. Má ochranné, vyživujúce a regeneračné účinky. A budem sa opakovať - ak už nič iné, toto je určite must-have každej domácnosti. Zmenil síce obal, ale inak zostal účinok rovnako skvelý.



V balíčku som našla aj tieto 4 vzorky, ktoré som postupne skúšala. Tých 4 x 1,5 ml ťažko hodnotiť nejako dôkladne, ale dojem urobili dobrý. Niekedy už na základe vzorky viete, že toto nie je produkt pre vás a niekedy vás práve vzorka nadchne a kúpite si plné balenie. Na Liftingový krém sa celkom teším po spotrebovaní kolekcie Krásna záhradníčka od Havlíkovej apotéky, ktoré aktuálne používam. Spoločné vlastnosti vzoriek: dobrá konzistencia, vpíja sa do pleti, hydratuje, vyživuje, nepremasťuje a nezaťažuje, bez parfumácie / resp. s jemnučkou parfumáciou (sérum).



Túto pleťovú masku mi minulý mesiac aplikovala aj kozmetička v salóne. Neverila som, že maska môže mať predĺžený účinok - teda, že jej efekt nie je viditeľný len hneď po použití, ale že môže trvať pár dní (až týždeň). V balení sú 4 masky, teda sada je určená na mesiac intenzívnej domácej anti-age terapie. 20 minútový relax hydratuje, vyživuje, obnovuje a dokonca aj jemne vyhladzuje pleť a účinok pretrváva. Aj po pár dňoch som mala hladkú, hebkú pleť a mimické vrásky zjemnené. Tento týždeň ju použijem znova, celkom ma zaujíma, čo to urobí s pleťou po pravidelnej aplikácii 1 x týždenne.

A to najlepšie na záver! Sľúbená zľava na nákup. Ak vás značka Larens oslovila, a verte, že mňa veľmi, inak by som do nej toľko neinvestovala), verím, že vás poteší - 15 % na všetko. Stačí, ak pri objednávke na stránke Wellu.eu zadáte tento kód: YJP3KLCK2P. Registrácia však je potrebná.





6 komentárov:

  1. Ja odporucam si pred maskou spravit enzymaticky peeling a az potom zistite silu masky. Tu si potom nechajte aj celu hodinu, pokial sa jej obsah uplne nevpije do pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, chcela by som sa opytať,
    treba sa pri objednávke registrovať?Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, nie, objednávku je možné zrealizovať aj bez registrácie. Ak by si s tým mala nejaký problém, napíš mi ;-)

      Odstrániť
    2. Ahoj Monika,
      je možné, že v čase, keď som písala článok o Larens to bolo inak. Teraz som chcela vyskúšať objednať s kódom a vyhodilo mi, že sa musím registrovať. Registrácia je teda povinná, ale neplatíš za ňu nič, pretože sa nestávaš obchodným partnerom. Ak by si sa chcela stať obchodným partnerom a mať trvalú zľavu 20 %, tak mi napíš správu, vyriešime to ;-) Je mi však ľúto, že sa nedá spraviť nákup bez registrácie :-(

      Odstrániť
  3. Bez použitia zľavového kódu je možné nakúpiť aj bez registrácie.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)