Post Page Advertisement [Top]

Nie som extrémny nadšenec, ale mám rada kórejskú kozmetiku. Tento náš vzťah sa začal prvým vyskúšaním kórejského BB krému a pokračuje. Doteraz som nemala lepšie BB krémy ako kórejské. Potom som si povedala, že teda skúsim aj skincare a vyskúšala som SPF. Nadšenie pokračovalo, používam ich pravidelne doteraz. A potom ma oslovili z Missha, či teda nechcem vyskúšať aj kolekciu Red Algae (červená riasa). Do nerozvážnych testovačiek sa už nehrniem tak ako kedysi. A toto sa mi zdalo ako dobré duo, ako niečo, čo by som časom aj tak rada vyskúšala. A tak vám predstavujem dva produkty z línie Time Revolution od značky Missha.



V kolekcii Time Revolution Red Algae nájdete kompletku pre pleťovú starostlivosť - od čistiacej peny a mlieka až po sérum a krém. 

Určite ste počuli o tom, že na "boj s vráskami" účinkujú aktívne látky a veľmi dobré výsledky majú retinoidy. Priznávam, láka ma to, ale zatiaľ som sa na retinol neodhodlala. Ďalšou vecou je, že to s aktívnymi látkami netreba preháňať a určite ich nekombinovať hala-bala, pretože si skôr uškodíte.

Nemám hlboké vrásky (na čele kvôli stretu s radiátorom ani zrejme nikdy mať nebudem), mám však mimické vrásky a medzi obočím takú tú vrásku hnevu, ale slabšiu, keďže ani tam nejako extrémne čelo neskrčím. Nečakám, že ma hocijaký krém či sérum zbaví všetkých vrások a budem mať pleť ako bábätko. Od skincare čakám, že dokáže súčasný stav udržať a možno trošičku korigovať (nebavíme sa ale o korekcii, ktorá nastane iba zákrokom u dermatológa, skôr možno optické korigovanie).


A ako dopadli produkty z červenej riasy?


Missha Time Revolution Red Algae Revitalizing Serum





Sérum je v praktickom balení s pumpičkou. Je redšie, dobre sa nanáša a rýchlo sa vstrebáva. Napriek tomu však pleť príjemne hydratuje, osviežuje a zjemňuje. Stačia také dve-tri stlačenia pumpičky a pokryjete nimi celú tvár a krk smerom k dekoltu. Toto sérum je jedno z tých, ktoré veľmi dobre spolupracuje s vrstvením ďalších produktov aj iných značiek. 

Nemám rada, keď sa mi robia hrudky (niekedy to však je samotným produktom, nie vrstvením). A po použití séra a krému som mohla aplikovať ešte aj očný krém či SPF bez akéhokoľvek hrudkavenia (inak ten istý očný krém Larens mi práve s krémami od Larens hrudkavie, ale o tom potom v samostatnom príspevku).

Toto 40 ml balenie vychádza na 33,48 €.


Missha Time Revolution Red Algae Revitalizing Cream





V prvom rade oceňujem špachtličku. Nie každý krém v tégliku ju totiž má (a áno, aj z tých drahších). Nanášanie je tak hygienickejšie. Krém má gélovú konzistenciu a je veľmi príjemný, celkom rýchlo sa vstrebáva a pritom zanecháva pokožku hydratovanú, vyživenú a rozjasnenú. 

Toto 50 ml balenie vychádza na 34,50 €.



Krém a sérum spolupracujú výborne a taktiež sa veľmi dobre znášajú aj s ďalšími skincare prípravkami či mejkapom (alebo BB krémom). Žiaden lepivý pocit, žiadne hrudky. To, čo som začala so sérom La Roche-Posay s vitamínom C som prehĺbila týmto duom. Po spotrebovaní je moja pleť hydratovaná, vyživená, jemná na dotyk (ale snažím sa nedotýkať sa jej), prejasnená a pružná. Nežiari takým tým trblietavým štýlom, ale pôsobí zdravo - a to je presne ten u mňa želaný skincare efekt.

Nie, vrásky mi nezmizli ;-) Ale tak nečakala som to. No práve správne zvolenými produktami sa mi vrásky ani neprehĺbili a tým, že je pokožka rozjasnená nielen pôsobí zdravšie ale vyzerá aj sviežo a tým pádom mladšie.

Nie, červená riasa nie je zázračný anti-age. Ak však hľadáte dobré kombo, ktoré sadlo ako uliate na (moju) zmiešanú pleť a udržalo ju vo veľmi dobrej kondícii - tak práve toto duo od značky Missha môžem odporučiť.

Ak sa vám zdá cena trošku vyššia, môžete si vystriehnuť akciu, občas majú aj 20 % dole na všetko. Minule som tak v akcii kúpila aj tieto SPF krémy. Ako registrovaný zákazník však máte štandardne zľavu 10 %  - a teda krém vás vyjde na 31,05 € a sérum na 30,13 €.


Ďakujem, Missha, za dôveru a zaslanie tejto dvojice na testovanie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]