Post Page Advertisement [Top]

Priznávam, nohy som zanedbala asi najviac. Keby ich teraz videla nejaká pedikérka, možno by musela poriadne predýchať. A áno, sú v stave, že budú potrebovať zásah pedikérky, no zatiaľ skúšam látať-plátať iba doma. 

Určite poznáte značku Scholl. Mám od nich doma viacero rôznych produktov - od pilníka na päty až po kompresné pančuchy (kupované v akcii v drogérii a veru, sú naozaj veľmi dobré). Bola iba otázka času, kedy vyskúšam aj ich krémy či masky. Masky na nohy mám celkovo rada pre ich rýchly efekt aj pre takých, ktorí dlhodobo zanedbávajú svoje nohy (ako ja). Samozrejme, nedokáže napraviť všetko, ale expresne dodá hydratáciu a výživu.


maska na nohy Scholl Expert Care

Táto maska bola moja prvá na nohy od Scholl - a pravdupovediac, nebola by som si ju kúpila, keby na mňa nežmurkla v akcii. 

Vyživujúca maska na nohy Scholl Expert Care sľubuje jemnú a hladkú pokožku, urýchlenie obnovy popraskanej kože a úľavu pre vaše nohy. Avšak pri mojej stvrdnutej koži na chodidlách som nemala prehnané očakávania.

Táto moja síce aktuálne nie je na sklade, no odporúčam sa pozrieť napríklad na túto - hĺbkovo vyživujúcu masku Scholl Expert Care, ktorá vyzerá veľmi podobne a sľubuje podobný efekt.

maska na nohy Scholl Expert Care zadná strana obalu

maska na nohy Scholl Expert Care návod na použitie

maska na nohy Scholl Expert Care zloženie

Možno si pamätáte na zlupovacie ponožky. Tie máme radi dodnes. Príspevok na blogu o nich je veľmi obľúbený - nájdete ich tu. Celkovo mám rada takéto ponožkové masky na nohy. Preto som bola zvedavá, aký efekt bude mať Scholl.


maska na nohy Scholl Expert Care otvorené balenie

maska na nohy Scholl Expert Care na nohách

Oceňujem, že maska má lepku, a tak sa dá pohodlne zalepiť okolo členkov. Zároveň musím pochváliť obal. Pri lacnejších maskách sa mi stalo, že ten obal neustál pohyb a roztrhol sa, čím jej obsah začal vytekať. Ani počas aplikácie tejto masky som nebola bez pohybu, no pekne to ustála, ani náznak trhania sa. 

Nosím veľkosť 38-39 a táto maska mi bola trošičku voľná, avšak akurát na to, aby som mala pohodlný pohyb. Pri menších nohách by nemal byť problém, pri čísle 41 a viac by som si však už až taká istá nebola a radšej išla podľa popisu a veľkosti aj do inej značky. Len v e-shope Notino nájdete v kategórii masky na nohy dosť produktov. Celkom ma láka značka Neutrogena, tak možno nabudúce ;-)

Predtým, než si masku obujete je dôležité mať čistú a osušenú pokožku nôh. Maska pôsobí 20 minút, potom ju odstránite, pričom zvyšok krému môžete vmasírovať do chodidel. Efekt ma veľmi pozitívne prekvapil. Nohy boli jemné, hladké, hydratované. Akoby mi na chvíľu odpustili tie mesiace zanedbávania.

Takže za mňa veľké áno - síce nie každý deň, ale ak potrebujete alebo chcete rýchlo "dať dokopy" chodidlá, masky od Scholl sú stávka na istotu.

Na pravidelnú starostlivosť je vhodnejšie aplikovať krém, najlepšie na noc (alebo pokojne aj cez deň, ak môžete). Pokukujem po kréme od Scholl, zatiaľ mám doma tento Larens.

Neodporúčam však aplikovať na poškodenú pokožku. Túto masku som stihla použiť predtým, než som si dokatovala necht na palci zlým strihnutím. Liečim ho už dva týždne, chvalabohu to vyzerá lepšie a snáď sa vyhnem chirurgii, no stále sa necítim na aplikáciu masky. Keď sa mi však konečne necht a koža zahoja, mala by som si vstúpiť do svedomia, vyhľadať pedikérku a začať ju navštevovať pravidelne.



Používate produkty Scholl? Chodievate na pedikúru?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]