Post Page Advertisement [Top]

Nemôžem povedať, že by som to nečakala. Čítala som o tom a predpokladala som, že sa tomu nevyhnem. Realita ma však viac než prekvapila.

Vlasy mi výraznejšie  vypadávali pravidelne aspoň dvakrát ročne. Vtedy som vždy nasadila nejakú kúru. Inokedy vypadávali tak primerane. Čo sa stalo ale približne na tretí mesiac od pôrodu mi vyrazilo dych. Chumáče. Plný odtok. Vlasy všade. A na hlave plešaté kúty. 

Povedala som si, že musím niečo vyskúšať. Nemohla som to nechať len tak a čakať, či a kedy to prestane. A tak som si objednala balenie vitamínov Bloom Hair pre mamičky na tri mesiace.


Bloom Hair

Už vopred poviem, že by som ľutovala, keby som ich nevyskúšala. Áno, sú drahé. No presvedčili ma najmä recenzie. Aj keď niektorí "influenceri" zrejme napíšu všetko možné, len aby vyzneli dobre a udržali si spoluprácu. Tak som sa dočítala, že tieto vitamíny dokázali zaceliť rozštiepené končeky a dosť som sa na tom pobavila. Snáď nikto neverí, že niečo dokáže zalepiť rozštiepené končeky. Na to pomáhajú fakt iba nožnice.

Pred recenziou si ale zhrňme fakty:

  • K vitamínom som pristupovala skepticky - bola som zvedavá, či a aký efekt na mňa budú mať. Dúfala som, že niečo zbadám, predsa len cca 70 € nie je málo, ale nespoliehala som sa na to.
  • Okrem týchto vitamínov som nepoužívala nič iné, čo by malo byť určené na boj proti vypadávaniu vlasov.
  • Bola som v strese. Neviem, či existuje niekto, kto po narodení prvého (alebo aj ďalšieho) dieťaťa nie je aspoň chvíľu v strese. A samotný pôrod je stresová záležitosť pre organizmus. Po tých 3 mesiacoch som sa začala upokojovať a vtedy začali padať chumáče.

Bloom Hair
tento promo kód už neplatí



Prečo som si ich kúpila? Nečakala som, že mi zo dňa na deň prestanú padať vlasy. Chcela som však, aby ich padalo menej a aby tie plešaté miesta zase pokrývali vlasy.


Bloom Hair



Mimochodom, milujem želé, takže zjesť každý deň iba dvoch jednorožcov bola výzva. :-D a tu sa dostávame k forme. Oceňujem, že vitamíny sú ako gumíky a naozaj som si ich užívanie v tomto smere vychutnávala. Práve preto, že sú v takejto forme však obsahujú aj cukor - pre porovnanie denná dávka (2 jednorožce) obsahuje 4,2 g cukru - to je akoby ste boli do seba vsypali to malé balenie, ktoré vám dajú v kaviarni ku káve. Na druhej strane, toto želé je fakt vynikajúce. Nie je len najdrahšie, aké som kedy jedla, ale aj jedno z najchutnejších.

Bloom Hair

Bloom Hair

Bloom Hair

Bloom Hair jednorožce



Páči sa mi aj ich marketing, hoci na mňa reklamy na Bloom Hair vyskakujú všade. Pravidelne mávajú nejaké akcie, najviac sa však oplatí kúpiť si väčšie balenie. V tomto prípade garantujú vrátenie peňazí za každé neotvorené balenie, ktoré im pošlete naspäť. Fér prístup a zároveň to vzbudzuje dôveru v produkt, to musím uznať.

Bloom Hair


Avšak po mesiaci efekt nezbadáte. Po tom mesiaci mi vlasy padali rovnako a kúty sa mi zvýrazňovali. Ak by som to vtedy vzdala a poslala zvyšné 2 balenia naspäť, možno by som časom aj tak došla k súčasnému stavu, no myslím, že by to trvalo podstatne dlhšie. To sú však len domnienky, keďže som to nevzdala. 

Aké-také výsledky začali postupne prichádzať cca po 2 mesiacoch. Vlasy mi stále padali v chumáčoch, avšak kúty začínali pomaly zarastať.

toto bolo vo vani dlho po každom umývaní vlasov

Pre porovnanie - toto ostáva vo vani po 3 mesiacoch:




Po tom, čo som zjedla posledného jednorožca som pár týždňov nepoužívala nič, hoci mi kúra proti padaniu vlasov od Vichy driemala na poličke. A konečne tých vlasov padá menej a tie mini vlásky, ktoré narástli na plešinke sú hustejšie.

Bloom Hair



Pomohli mi teda jednorožce? Môžem ich vrelo odporúčať? Bohužiaľ, až také jednoduché to nie je. Stále ide o vitamínový doplnok, ktorý môže účinkovať rôzne, ale znovu sa pozrime na fakty:
  • Vlasy mi vypadávajú, ale menej ako pred 3 mesiacmi.
  • Nemám plešinku. Toto je pre mňa najviac.
  • Zároveň som však omnoho pokojnejšia ako na začiatku, čo má tiež vplyv na stav vlasov a tela celkovo.
  • Avšak moja strava je katastrálna, takže zdravá výživa nie je za touto zmenou.
  • Okrem toho mám o čosi pevnejšie nechty. Nie také pevné ako keď som bola tehotná, ale zas sa ani tak rýchlo nezlomia.
Najlepšie vidno efekt na fotkách:







Kúpila by som si ich znovu? V tomto prípade poviem jednoznačne áno. Vyčítala by som si, ak by som neskúsila niečo tak chválené (hoci treba rozlišovať recenziu a "recenziu, lebo z nej mám zisk") a zároveň je pravda, že to u mňa splnilo účel. V kúre však nateraz neplánujem pokračovať. Možno niekedy v budúcnosti, keď budem zase riešiť chumáče vo vani sa na Bloom Hair znovu obrátim. Podľa zloženia si však možno viete nájsť aj lacnejší variant, ale pravdepodobne nebude obsahovať všetko naraz. Odporúča sa biotín a zinok, no tieto gumíky obsahujú aj ďalšie vitamíny navyše. 

Je to teda na vás, či máte chuť investovať a zistiť efekt jednorožcov Bloom Hair (alebo klasických toboliek) na svojej koži. Ak by ste chceli ísť do Bloom Hair, odporúčam zvýhodnené sady, pretože po prvom balení zväčša aj tak efekt nebude buď žiaden alebo ten želaný a tie výhodné sady sa viac oplatia a zároveň obsahujú aj nejaký ten darček navyše (v mojom bola žuvačka, balzam na pery a kefa).

Jedno si však musíte uvedomiť - efekt určite nepríde po týždni a zrejme ani po mesiaci. Boj s vypadávaním vlasov je na dlhšiu dobu. Taktiež nemusia mať žiaden efekt pri rôznych ochoreniach, keďže vtedy je potrebné riešiť príčinu a nie následok. Na vypadávanie vlasov po pôrode však pomohli celkom fajn.




V texte sú umiestnené affiliate linky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]