Post Page Advertisement [Top]

Značku Maria Nila som pred pár mesiacmi nejako nevnímala a vôbec nepoznala. A to je fakt škoda. Je to značka, o ktorej sa oplatí nielen počuť, ale určite z jej portfólia aj niečo vyskúšať. Najprv som si kondicionér objednala z profi kaderníckej stránky. A potom som ten istý zbadala aj v ponuke parfumérie Elnino. A tak som si doplnila zásoby a bola som zvedavá, či bude medzi nimi nejaký rozdiel. Predstavujem vám kondicionér vhodný nielen na farbené vlasy od švédskej značky Maria Nila. A okrem toho sa dnes dozviete aj to, prečo som prešla na profi vlasovú kozmetiku a aký to malo na moje vlasy a pokožku hlavy efekt.



K tejto značke som prišla náhodou. Snažím sa na instagrame sledovať profily, ktoré mi prinesú do života zaujímavé informácie, a tak som začala sledovať aj pár kaderníckych stránok. A tak odporúčali túto značku. Po dobrej skúsenosti s odporúčaním značky a konkrétneho šampónu ZENZ som sa rozhodla vyskúšať aj tento kondicionér a bola som nadšená.

Maria Nila je značka, ktorá netestuje na zvieratách, je vegánvlasy pred vyblednutím farby. Zároveň reprezentuje viac ako 40 rokov skúseností kaderníkov a špecialistov, ktorí sa podieľajú na jej výrobe - a to je niečo, čo hovorí o kvalite produktov.

V portfóliu nájdete rôzne druhy, ja som sa rozhodla pre Luminous Colour Conditioner, keďže si dávam vlasy pravidelne farbiť v kaderníckom salóne.



Čo dokáže a prečo ho mám veľmi rada?

Už je to nejaká doba, čo si kupujem profi vlasové prípravky (šampóny a kondicionéry). A odvtedy som nemala ani náznak problému s pokožkou hlavy (dovtedy to bolo pravidelne aspoň svrbenie, lupiny a dokonca aj seborea). Profi vlasové produkty vlas a ani pokožku hlavy nezaťažia, ale musíte vyberať poriadne alebo sa poradiť s odborníkom. Nevhodne zvolený šampón môže narobiť šarapatu alebo jednoducho nebude účinkovať podľa želania. Ja si som zvolila šampón ZENZ, ktorý je vhodný aj na seboreu a minule som sa rozhodla vyskúšať šampón Maria Nila Head & Hair Heal, ktorý ma taktiež nesklamal (o tom ale niekedy nabudúce, používam ho ešte relatívne krátko).

Tento kondicionér od značky Maria Nila predĺžil životnosť farby mojich vlasov. Po každom umytí sú totiž lesklé a všimla som si, že sa mi farba tak skoro nevymývala (v porovnaní s bežnými kondicionérmi na farbené vlasy). Poskytuje aj UV ochranu vlasom, ale úplne by som sa na to nespoliehala - radšej pokrývku hlavy alebo špeci prípravok určený priamo na ochranu pred UV.

Príjemne ma prekvapila aj vôňa granátového jablka - je veľmi svieža, jemná a napriek tomu, že voňavé produkty nevyhľadávam, toto mi nevadí, priam naopak. Zvykla som si na ňu, lebo je nevtieravá.


Veľa značiek profi vlasových produktov nekúpite inde ako v profi kaderníckych obchodoch alebo e-shopoch. Preto ma príjemne prekvapilo, keď som túto značku našla v ponuke Elnina.

Jediný rozdiel medzi kondicionérom kupovaným v kaderníckom e-shope a týmto z Elnina bolo písmo na zadnej strane obalu. Inak majú totožné popisy, totožnú krémovú štrkutúru, vôňu a aj funkčnosť. A aj cena je veľmi podobná - v kaderníckom e-shope som za 1 balenie zaplatila okolo 17 € (ale využila som zľavový kód a akciu, predtým bola oficiálna cena okolo 25 €). V e-shope Elnino tento kondicionér v 300 ml balení kúpite tiež za približne 16 € - takže žiadna podozrivo nízka cena.






V ponuke sú 2 druhy, ak si však nie ste istí typom, objednávajte určite menšie balenie. To väčšie - 1000 ml je cenovo výhodnejšie a praktické, keďže obsahuje pumpičku, ale zároveň sa s ním nikde nepohnete, keďže je príliš veľké. To menšie (300 ml - na foto) je praktické aj na cesty, bolo so mnou na dovolenke a neotvorilo sa mi v kufri. 


Dlhšie som sa bála ísť do nových a nepoznaných produktov a najmä pokiaľ ide o kategóriu vlasovej kozmetiky. No na vlastnej koži (doslova) som sa naučila, že je lepšie nechať si poradiť alebo načítať si o problematike a radšej voliť o čosi drahší profi produkt ako kúpiť šampón z drogérie. Navyše, tento kondicionér mi aj v menšom, 300 ml balení vydržal veľmi dlho, keďže na jedho použitie nedávam veľa produktu a skôr ku končekom vlasov. Minimálne tomuto kondicionéru Maria Nila Luminous Colour Conditioner budem určite dlhšiu dobu verná :-) 



Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

2 komentáre:

  1. Vyzera, ze by mi mohol vyhovovat. Skusim sa este poradit s kadernickou. Som zvedava, ci tuto znacku pozna.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som zvedavá potom na reakciu :-) mne táto značka zatiaľ vyhovuje, hoci som skúšala len 2 produkty, ale podľa potrieb mojej pokožky hlavy a vlasov

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]