Post Page Advertisement [Top]

Krémy na ruky sú u mňa podobná nutnosť ako balzamy na pery. Jednoducho bez nich mi dáva pokožka pocítiť, že jej niečo chýba. Doteraz som od značky Larens mala iba pleťovú kozmetiku, no rozmýšľala som aj nad telovkou. A dlho som neváhala. Krém na ruky a nohy som si objednala ešte keď ho uvádzali ako novinku. Je to jeden z mála výrobkov z profesionálnej línie, ktorý je dostupný aj bežnému používateľovi. A  nebudem dlho naťahovať. Predstavujem vám úžasný produkt, ktorý mi dal dokopy zanedbané chodidlá a šupinaté ruky.


Rich Cream Hands & Feet je dostupný v dvoch verziách - táto s pumpičkou má 400 ml, ale existuje aj v menšom, 75 ml balení - možno vhodný, ak ho chcete iba vyskúšať. To väčšie je však nielen výhodnejšie na domáce použitie, ale efektívnejšie aj z finančného hľadiska, hoci na prvý pohľad stojí viac, dostanete veľké balenie. 



Pumpička v balení prišla samostatne, takže ak nechcete, nemusíte ju použiť. Ale na domáce použitie je naozaj praktické a jedno stlačenie mi vystačí na obe ruky.


Detail zloženia produktu si môžete pozrieť na fotkách nižšie. 




Keď som ho kupovala, nemala som žiadne šialené ambície. Jednoducho krémy na ruky potrebujem a viem, že urea im robí celkom dobre (veď aj môj obľúbený krém na ruky od Ziaja je s ureou). 

Tento krém sľubuje vďaka aktívnym zložkám regeneráciu a okamžitú úľavu aj pre veľmi suchú, drsnú a popraskanú pokožku.


Krém sa vstrebáva exstra rýchlo, svojou textúrou pripomína skôr sérum ako krém. No napriek tomu pokožku dostatočne hydratuje. V návode je tiež napísané, že ho môžete používať tak často, ako potrebujete. Pri tomto by som bola opatrnejšia. Predsa len, aktívne zložky môžu na rôznej pokožke vyvolať nejakú reakciu, a tak radšej všetko s mierou. Pri použití 2x denne som nezaznamenala nič, mierne akoby "štipkanie" tesne po aplikácii bez začervenania je reakcia na koncentrované zložky, ale po chvíli rýchlo prejde. Ak si potrebujete krémovať ruky po každom umytí, zvážila by som iný, ľahší krém s nižšou koncentráciou zložiek.


A na záver to, prečo ho milujem a prečo ho odporúčam všetkými desiatimi, ako sa zvykne hovoriť. Najprv som ho začala používať na chodidlá. Priznávam, dlhodobo som ich zanedbala a boli suché a doslova akoby žiadali o nejakú extra výživu. Stačilo pár nocí s týmto krémom a chodidlá sa dali dokopy. No to nie je všetko. Viem, že to začína znieť ako teleshopping, ale som naozaj úprimne nadšená. 

Nikdy som nemala problémy s tým, aby mi praskala pokožka rúk. Áno, občas som mala ruky suché, ale tým, že si ich každý deň krémujem, som nepociťovala nejaké šupinky alebo niečo podobné. Až kým neprišla doba dezinfekcie, antibakteriálnych mydiel a gélov. Zrazu boli moje ruky posiate suchotinami a koža začala praskať. 



Všetky krémy, ktoré som mala po ruke, boli slabé. A tak som si povedala, že vyskúšam ešte toto a ak nepomôže, budem musieť ísť po silnejší kaliber niekde do lekárne alebo ku kožnej.

Nebola to zázračná zmena zo dňa na deň, prvé zlepšenie bolo badateľné po pár dňoch, no približne po dvoch týždňoch sa pokožka začala regenerovať a dnes už nemám po šupinkách ani stopu. Moje ruky sú hladké, hydratované, vyživené a regenerované. Akoby tiá ruka z predošlej fotky bola niekoho iného. Takáto viditeľná zmena nastala po používaní 2x denne. Momentálne ho používam už len raz denne - tradične večer pred spaním. Akurát som vyradila čo najviac dezinfekcie /samozrejme, keď idem do obchodu, používam dezinfekciu, no predtým som to asi preháňala/, antibakteriálne mydlo som nahradila hydratačným a antibakteriálny gél používam iba taký, ktorý mi pokožku nevysušuje.


A to nie je všetko. Aj tento dokonalý krém si môžete kúpiť so zľavou 15 %! Viac info nájdete v tomto článku, kde je uvedený aj zľavový kód ;-)

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]