Post Page Advertisement [Top]

Hoci sa už nepúšťam do nových značiek tak ľahko a rýchlo ako kedysi, niekedy to skúšanie má niečo do seba. Som rada, keď sa mi takto podarí nájsť super produkt za dobrú cenu, ale už novinky nevyhľadávam. V rámci mojej dlhodobej spolupráce s parfumériou Elnino som vďačná Veronike, ktorá mi vždy ochotne a rada poradí s výberom produktov a musím povedať, že sa často trafí do čierneho. Tak ako pri tejto pre mňa neznámej francúzskej značke Institut Karité. Pravdupovediac, asi by som ju sama obchádzala. No je sa na čo pozerať, z čoho vyberať a neutrpí pri tom ani rozpočet. A zároveň si pokožka príde na svoje.



Chcem-nechcem, natierať sa musím. Jeden deň mi pokožka odpustí, ale viac nenatretých dní po sebe už nerozdýchava. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude tvrdou vodou, ktorú v byte máme. Keď sme si kupovali kávovar, robili sme test tvrdosti vody a vyšli najvyššie hodnoty. No na pravidelnom natieraní sa nie je nič zlé ;-) Je to len o zvyku a kým pred pár rokmi som bola lenivá po sprche sa natrieť, teraz to považujem za samozrejmosť. Preto ma najviac z tejto trojice zaujímalo práve telové mlieko. Poďme však postupne.

Sprchovací krém



Takýto typ produktu zväčša nemá čo pokaziť. Je príjemný, iba jemnučko parfumovaný - a tá vôňa je krémová, žiadna výrazná, hoci pri sprcháčoch by mi to až tak nevadilo. Pokožku umyje spoľahlivo a zároveň citlivejšiu a suchšiu pokožku nedráždi. Sprcháče s pumpičkou sú celkom praktické, najmä na doma. Priaznivá je aj jeho cena - toto 500 ml balenie kúpite za niečo vyše 5 €.


Telové mlieko




Nemala som nejaké očakávania. Išla som do toho s tým, že skúsim. V zime preferujem hutnejšiu štruktúru a vyhovujú mi hustejšie produkty (krém CeraVe, telové mlieko Atoderm od Biodermy a pod.). V teplejších mesiacoch však veľmi oceňujem ľahšie hydratačné mliečka, ktoré sa rýchlo vstrebávajú, nelepia pokožku a stále uprednostňujem produkty bez parfumácie. Tento síce podľa nápisu na obale parfumovaný je, ale znovu je to jemnučká krémová vôňa ako v prípade sprcháča a vôbec mi nevadí. 

Toto telové mliečko spĺňa všetky moje požiadavky. Používam ho každý deň a pokožku nepremasťuje, ale udržiava v dobrej kondícii. Vďaka pumpičke sa dobre používa, ale na druhej strane z produktov s pumpičkou často ťažko dostanete aj poslednú kvapku (to sa vám pri krémových baleniach nestane). Opäť je priaznivá aj cena - toto 500 ml balenie stojí niečo cez 9 € - aktuálne je v akcii a určite vrelo odporúčam. Aj ja si plánujem kúpiť do zásoby, lebo je super.


Krém na ruky



Krém na ruky dopĺňa sadu súrcháča a telového mlieka. Spomedzi tejto trojice je najhutnejší, ale napriek tomu príjemne rozotierateľný. Nosím ho so sebou v batohu pre prípad potreby, keďže na denné použitie sa mojim ešte stále trošku suchým rukám zdá slabý. Tento malý 30 ml krém kúpite za približne 2,50 €.



Pre porovnanie hustoty produktov si môžete pozrieť túto fotku. Sprchový krém je ľahučký a celkom tekutý. Nejde však o klasickú gélovú formu, ale má príjemnejšiu krémovú štruktúru. Telové mliečko vyzerá hustejšie, ale je ľahké, jednoducho sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Aj krém na ruky sa vstrebáva pomerne rýchlo, no z tejto trojice je najhutnejší. Ak by ste potrebovali o čosi hutnejšiu koznistenciu, táto značka má v ponuke aj krémy či klasické telové maslá, takže si určite nájdete svojho favorita. Za mňa je toto veľmi fajn variant, no ak preferujete voňavú telovku, tiež je výber celkom široký.


Som rada a vďačná, že som spoznala pre mňa novú značku, z ktorej sa vykľuk účinný a lacný kamarát na každý deň.


Na záver by ma zaujímalo, či si pokožku denne natierate a tiež či preferujete voňavé produkty alebo inklinujete skôr k tým s jemnučkou parfumáciou, resp. úplne bez. Teším sa na vaše komentáre :-)


Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 100 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]