Post Page Advertisement [Top]

Odkedy som po prvýkrát vyskúšala kozmetiku Larens, nejako som podvedome tušila, že to nebude iba o biopeptidovom sére v spreji. Postupne som kupovala a skúšala viac a viac produktov a táto značka sa stala pravidelnou súčasťou mojej kozmetickej rutiny. Pleťové krémy, séra, masky a píling. No dlhšie som pokukovala aj po opravnom géli - Repair Gel. Som ten typ, ktorý celkom ľahko "príde k nejakému zraneniu" - či už škrabance od kocúra alebo odreniny, to je u mňa na bežnom poriadku. A keďže ma veľmi zaujímali jeho účinky, rozhodla som sa objednať ho.




Na výber sú dve balenia: 100 ml Repair Gel a 200 ml Repair Gel. Veľmi som neváhala a objednala rovno väčšie balenie - nie preto, že by som očakávala vopred zázračné účinky, ale jednoducho bolo a stále je cenovo prijateľnejšie ako to menšie.







Kompletné zloženie produktu môžete vidieť na fotke. Jeho kľúčovými zložkami sú:

  • biopeptidový komplex - okamžitá a dlhodobá hydratácia všetkých vrstiev kože, peptidy prenášajú účinné zložky do hlbších vrstiev a tiež pomáhajú v boji s pigmentovými škvrnami
  • kolagén - omladenie pokožky a spomalenie procesu starnutia, chráni proti strate vlhkosti a zvyšuje pružnosť
  • vitamín C - účinná zbraň proti pigmentovým škvrnám, vyhladzuje vrásky, vyživuje, okysličuje a rozjasňuje pleť
  • kyselina mliečna - stimuluje k tvorbe kolagénu, uvoľňuje póry a má antibakteriálne účinky
  • biotín - pomáha udržať zdravý vzhľad pleti, vlasov a nechtov

V letáčiku sa dočítate, že je vhodný nielen na tvár, telo, nechty, ale aj na vlasy. Zatiaľ som ho na vlasy nepoužila, ale na pokožku hlavy hraničiacu s tvárou áno - to bol totiž často môj kameň úrazu a práve tam sa mi začala objavovať seborea pred viac ako rokom.



Predtým, než som si kúpila sérum LipoColl s 20 % liposomal collagen-om, tak som tento gél používala aj na tvár ako sérum. Výborné na liečenie akné, ale aj na celkovú revitalizáciu pokožky.

Na lýtku mám takú žilku, ktorú sa chytám riešiť laserom akonáhle to bude možné. Nuž a tá žilka je citlivá na teplo - teda na prúd teplej vody, napríklad aj počas sprchovania. Keď som si to miesto pravidelne natierala gélom, nebola až taká citlivá. Žilka nezmizla a ani jej stav sa nejako nezlepšil, ale zrejme gél nejakým spôsobom zacelil kožu na nej.

Ako som písala v úvode - celkom často sa mi stávajú rôzne drobné úrazy. Kým bol kocúr menší, pravidelne škrabal a hrýzol do krvi (verím, že neúmyselne :-D). S gélom sa mi všetky škrabance zahojili omnoho rýchlejšie. A nielen to, aj odreniny a celkom hlboká rezná rana nožom do prsta. To miesto bolo síce dlho citlivé, ale na pohľad bolo zahojené po pár dňoch. Gél už vyskúšali aj moji blízki a boli tiež veľmi spokojní.

Takže - ak nič iné od značky Larens, tak biopeptidové sérum v spreji a Repair Gel sú určite MUST do každej domácnosti :-) Ak vás tieto podľa mňa produkty vhodné do každej domácnosti, tu si môžete prečítať o tom, ako ich môžete získať s 15 % zľavou ;-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]