Post Page Advertisement [Top]

Mám rada sviečky. Dokážu spríjemniť atmosféru aj prostredie. Dlhšie som však žiadne nekupovala. Dôvod? Po tom, čo som vyhodila celkom dosť peňazí za sviečku známej značky s vôňou, ktorú milujem, som po pár hodinách skončila s výraznou bolesťou hlavy z vône a "výparov" z tejto sviečky. A potom som práve vďaka Baške z BioBeauty našla úžasné zdravé sviečky, ktoré sama vyrába a podľa jej slov je to jej splnený sen. A zamilovala som sa.




Verím, že poznáte značku Jemnô. Ak nie, rada vám ju predstavím. Už nejaký ten týždeň je mojou veľkou vášňou. Priznám sa, že sa mi najprv zdalo 15 € za sviečku trošku dosť, ale dlho som neváhala. Každá jedna je ručne odlievaná do skleneného pohárika, ktorý je vratný. O spôsobe vrátenia týchto sklenených obalov a aj o odmene za ich vrátenie sa dočítate na tejto stránke.





Pre udržiavanie dobrej kondície a dlhšej životnosti sviečok postupujte podľa pokynov a pri každom použití skráťte knôt do 5 mm. Oheň tak bude o čosi slabší a sviečka vydrží dlhšie. Nemerala som čas horenia. Na obale sa uvádza približne 40 - 42 hodín. Určite mi však trvalo niekoľko dní - týždňov, kým som ju minula celú, ale nemala som ju zapálenú nonstop. Pár hodín večer, ale niekedy aj cez deň.

Sviečky Jemnô sú vyrábané zo sójového vosku. Ich vône sú z prírodných silíc a jednotlivé druhy vôní tvorí práve Baška.

Ponuka je celkom široká a verím, že si vyberie každý. Ja som vôbec nezaváhala a zvolila Pokoj v duši. A už začínam s tretím balením. Druh sviečky som vyberala práve v čase, keď nám zo dňa na deň oznámili, že prechádzame na dištančné vyučovanie. Prvú vlnu dištančného vyučovania som niesla veľmi ťažko a po čase sa to prenieslo do averzie k počítaču. Druhú vlnu som začínala s hrôzou, nakoniec to vyšlo o čosi lepšie, keďže sme už vedeli, do čoho ideme. Napriek tomu mi veľmi chýbal priamy kontakt a celkovo o efeke takéhoto vyučovania by sme mohli viesť siahodlhé diskusie.



Táto sviečka má na mňa úžasný efekt. Aromaterapia v pravom slova zmysle. Už ani neviem presne, kedy to bolo, ale bolo to moje prvé balenie tejto sviečky. Vyskúšala som ju zapáliť a nechala horieť pár hodín. Bol to náročný deň a dosť ma bolela hlava. Po chvíli bolesť začala ustupovať. Celým bytom sa šírila jemnučká a príjemná levanduľová vôňa, ktorá ma dokonale upokojila. 

Áno, existujú sviečky, po ktorých váís rozbolí hlava a príde vám zle. A potom sú tu sviečky, ktoré vďaka svojej vôni uvoľnia celé telo aj myseľ. Ak máte radi slovenské výrobky a chcete podporiť malých výrobcov, toto je určite must-have. A ak ešte stále hľadáte niečo do vianočných balíčkov, takáto sviečka môže byť to pravé.

Pri prvom nákupe sviečky som vyskladala celú objednávku #madeinslovakia a som na to patrične hrdá. Skoro všetky produkty už mám dostatočne otestované, a tak čoskoro budú pribúdať recenzie na blogu :-) Dajte mi, prosím, v komentároch vedieť, či by ste si radi najprv prečítali o deodorante od Mylo alebo pleťovom hydroláte od značky Two.


Toto nie je sponzorovaný príspevok ani žiadna forma spolupráce. Barboru a jej prácu obdivujem a veľmi jej držím palce. Vybudovala skvelý projekt, ktorý má už teraz množstvo fanúšikov.

PS: pri sviečkach je síce napísané, že momentálne nie je na sklade, to však nevadí, pretože sviečky sa aktuálne vyrábajú. 



V texte je umiestnený affiliate link.

5 komentárov:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]