Post Page Advertisement [Top]

Keď zatvorím oči, svieža ovocná vôňa mi pripomína leto. Chutné fresh šťavy, či večerné drinky niekde na terase s výhľadom na more. Napriek vyšším teplotám sa vďaka morskému vzduchu až tak nepotíte. Na nohách máte ešte zvyšky piesku a vlasy ešte mierne vlhké a vlnité z poobedňajšieho kúpania. V pozadí hrá príjemná hudba a vás už pomaly dvíha zo stoličky do rytmu rokmi overenej letnej hitovice. A pokojne aj s drinkom v ruke. Niekedy na to nemusím ani zavrieť oči, stačí mi zapnúť si môj summer playlist na youtube doma alebo aj v práci a hneď mám náladu v letnejšom relaxačnom móde a dokážem sa rýchlejšie uvoľniť. 

Niekedy sa len vďaka vôni dokážeme preniesť možno aj na miesta, na ktorých sme nikdy neboli a len o nich snívame. Možno tie miesta z našich predstáv ani neexistujú, ale vďaka nim dokážeme zregenerovať myseľ a dať do pohody aj telo. Mám rada príjemnú a sviežu ovocnú vôňu v telovej kozmetike, ale vyhovuje mi, keď nie je výrazná. Mojou sdrcovkou sú a stále budú neparfumované produkty určené na hydratáciu pokožky, ale z času na čas taká aromaterapia nie je zlá. Poznáte značku Dicora Urban Fit? Tak v dnešnom príspevku vám túto španielsku minimalistku predstavím.



Značku som doteraz nepoznala. V súčasnosti je takmer nemožné mať prehľad o všetkých značkách, a tak som rada, že vďaka blogu môžem často objaviť niečo, na čo by som inak asi nenatrafila. Ako som už naznačila v úvode, Dicora nie je slovenská značka. Pochádza zo Španielska a pýši sa minimalizmom. Jej produkty sú zmesou jednoduchosti a kvalitnej telovej starostlivosti. A navyše za priaznivú cenu. Sprchové gély aj telové mlieka zároveň ako bonus obsahujú aj vitamín. Slovenský e-shop sa rozbieha, a tak tam zatiaľ veľa produktov nenájdete, no ak vás značka zaujala, odporúčam sledovať ich fanpage, tam sa dozviete viac.
Z ponuky som si vybrala verziu Citrus & Peach s obsahom vitamínu C. Ak máte radi citrusové svieže vône, toto vás môže celkom osloviť.



INGREDIENTS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Grandis Fruti Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Parfum, Linalool, Limonene, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propanediol.



Sprcháč je v litrovom balení a vydrží teda dlho. Má neutrálne pH. Mojej pokožke nevadí, nepodráždil ju, ale na druhej strane ani nehydratoval. To však nesľubuje. Ak očakávate od sprchového prípravku aj hydratáciu, určite si kúpite skôr špecializovaný produkt ako bežný, drogériový sprcháč.




INGREDIENTS: Aqua, Paraffinum Liqidum, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Cresspolymer, Sodium Ascorbyl Phosphate, Prunus Persica Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Parfum, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol, Triethanolamine, Propanediol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chlorphenesin.




Telové mlieko má redšiu konzistenciu, ale nesteká. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky a zanecháva ju príjemne hydratovanú a sviežu. Vôňa je veľmi jemnučká a neprekáža mi = vysvetlenie = patrím k ľuďom, ktorým výrazná vôňa telového mazadla vadí, najmä v noci potom nemôžem zaspať. Hydratácia stačí normálnej pokožke, suchšej stačiť nebude. Opäť bez akejkoľvek nežiaducej reakcie pokožky :-)

Táto španielska značka má čosi do seba a jej telové produkty sú celkom zaujímavé. Áno, bohužiaľ je v plaste a nie je eko ani bio. Je však kombináciou nenásilného minimalistického dizajnu, funkcie a nižšej ceny.


Recenzia je sponzorovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]