Post Page Advertisement [Top]

Približne dvakrát ročne mám také dlhšie obdobie, keď mi vlasy vypadávajú viac. Sú všade a najmä pri ich umývaní je to mierne desivé. Vtedy prichádza na rad pomocník proti vypadávaniu vlasov, resp. na ich posilnenie. Pomáhajú aj vitamíny (konkrétne ja mám veľmi dobré skúsenosti s týmito). Na jar som si povedala, že vyskúšam niečo nové a asi po prvýkrát som objednala tovar, ktorý mal v popise poškodené balenie. Obsah bol ale stopercentný, cena bola o čosi nižšia a škatuľka aj tak nie je podstatná.


L´oréal Professionnel Série Expert Aminexil Advanced ma lákal už dlhšie, no ku kúpe som sa odhodlala až na jar. V balení nájdete 42 ampuliek po 6 ml. Môžete absolvovať intenzívnu kúru, čo znamená, že budete používať 1 ampulku denne alebo štandardnú kúru - 3 ampulky týždenne. Ja som ich používala vždy po umytí vlasov na ešte vlhkú pokožku hlavy a uterákom jemne presušené vlasy, čo mi vyšlo približne 3x týždenne.





V balení nájdete 2 takéto rady po 24 samostatných ampuliek. Existuje aj variant, ktorý má v balení iba 10 ampuliek, čo je fajn, ak si nie ste istí, ako zareaguje vaša pokožka hlavy. To, čo sedí mne, vám nemusí a vaša pokožka môže reagovať podráždene na niektorú zložku. Môže, ale nemusí.


Úprimne a narovinu. Už pri objednávaní mi napadlo, že čo ak bude problém v roll-on aplikátore? Nie, žeby bol pokazený, ale čo ak sa mi doňho budú zachytávať vlasy a tak si ich pri aplikácii vytrhnem ešte viac ako by mi bolo vypadlo?

Tieto obavy však boli úplne zbytočné. Aplikácia bola pre mňa prekvapivo bezproblémová a nikdy sa mi ani jediný vlások do roll-on aplikátora nezasekol. 
Kľúčovými zložkami, na ktorých výrobca stavia sú aminexil (zložka, ktorá klinickým testovaním preukázala zhustenie vlasov) a omega 6 (nutričný komplex). Prvé výsledky som zbadala asi po mesiaci. Vlasy padali iba o čosi menej, ale viac kratučkých minivláskov mi vyrástlo. Pri používaní 3x týždenne vám táto kúra so 42 ampulkami vydrží cca 14 týždňov, čo je 3,5 mesiaca
Bolo by naivné očakávať, že už po prvej ampulke budú vlasy hustejšie a bude ich vypadávať menej. Po spotrebovaní celého balenia som však bola s výsledkom spokojná. Vlasy mi vypadávali omnoho menej (hoci stále padali, ale to je normálny proces života vlasu) a boli o čosi hustejšie (narástli nové vlásky). Navyše je kúra aktuálne v akcii a zaplatíte za ňu ešte menej ako som zaplatila ja za balenie s poškodenou škatuľkou (vtedy som platila 48 €, teraz je balenie v akcii za necelých 45 €).
Neľutujem, že som išla do vopred nepoznaného, hoci som si predtým pozrela recenzie. Veľmi málo produktov už totiž nakupujem len tak intuitívne, naslepo bez toho, aby som si pozrela na nete nejaké názory používateľov. Je veľmi veľká šanca, že sa k tejto kúre ešte v budúcnosti znovu vrátim :-)



Napriek tomu, že sme vtedy všetci žili v období neistoty a možno ten stres, ktorý by sme prežívali v práci, sme prežívali doma, pretože sme netušili, ako dlho budeme musieť ostať doma a ako na nás všetkých okrem zdravotného stavu bude táto kríza vplývať (a zčasti je to celé ešte stále aktuálne). Krátkodobý stres možno vedie k lepším výkonom, dlhodobý stres je však postupnou cestou k deštrukcii organizmu. Nie som odborník, no mám to odsledované na sebe. Písala som o tom aj tu.
A práve aj ten stres nám spôsobuje vypadávanie vlasov. V takomto prípade sú všetky séra, kúry, tinktúry a vitamíny len dočasnou záplatou, ktorá rieši následok problému. Ak si však nie ste vedomí nijakej inej príčiny, začnite skúšať kozmetiku a doplniť k tomu vitamíny. 

Rad L´Oréal Professionnel Série Expert obsahuje viacero zaujímavých produktov na rôzne typy a problémy vlasov a hoci nové šampóny skúšam len s veľkým rešpektom, tie ich ma cekom lákajú. Možno raz... :-) 


Zaujal vás tento rad vlasovej kozmetiky?




Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne 5,7 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 73 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]