Post Page Advertisement [Top]

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.



Samozrejme, nevyhnem sa nejakým menším odstávkam najčastejšie kvôli nechuti znova si sadnúť za počítač. Hovorí sa, že blogy zakladané v lete (alebo hocičo, s čím začínate v lete) dlho nevydržia. Chápem, je tam istý predpoklad, že po návrate ku každodennej rutine už nebude čas, chuť a že to celé tak postupne upadne do zabudnutia. Nikdy som netvrdila, že pri blogu vydržím navždy. Zatiaľ ma to však stále baví a považujem to za svoje hobby :-)

Jasné, že som sa za tých 10 rokov zmenila. Vidím progres v blogových príspevkoch a celkom dosť som sa naučila. Nie som profesionál, blog ma neživí a nikdy to nebolo mojim cieľom.

Som nesmierne vďačná za každého čitateľa, komentujúceho, za každého, kto si v priebehu rokov našiel čas na moju tvorbu. Ďakujem vám, že so mnou zdieľate aj vaše tipy, vďaka ktorým som objavila niekoľko skvelých produktov. Taktiež som vďačná aj za všetky spolupráce (jednorázové, ale aj dlhoročné), ktoré som za tú dobu naviazala. Ďakujem firmám a PR za prejavenú dôveru.

Chcem sa s vami podeliť aj o 10-ročnú štatistiku:
Nemám odsledované, koľko času som obom blogom venovala, ale príprava jedného príspevku mi trvá minimálne pár dní (foto, skúšanie produktov, text).

Myslím, že tu skončím, lebo keby toto bolo video, ja sama by som ho po pár sekundách vypla :-D

A teraz poďme spolu oslavovať!




Ďakujem Vám za spoločných 10 rokov :-) 
Verím a dúfam, 
že to spolu ešte nejaký ten čas potiahneme ;-) 




Pre 1 z vás mám kupón v hodnote 33 € na nákup v e-shope Notino.

(vysvetlenie - kupóny pravidelne získavam za články publikované v spolupráci s Notinom a chcem ho dať 1 z vás. Tento kupón som nedostala len tak, odpracovala som si ho :-))





A čo je potrebné urobiť, aby ste získali 33 € kupón? 
  • byť fanúšikom 
  • do komentára vložte link na niektorý z mojich blogových príspevkov, ktorý vás oslovil / zaujal / pobúril a poteší aj slovný komentár prečo ste vybrali práve tento príspevok :-)
  • to všetko od 1. 8. 2020 do 20. 8. 2020


Zapojiť sa môžete maximálne TRIKRÁT! ;-) Raz komentovaním tohto blogového príspevku, raz komentovaním blogového príspevku na mojom druhom blogu a raz komentovaním TOHTO príspevku na mojej fanpage na facebooku.

Výsledky uverením 21. 8. 2020 na všetkych troch spomínaných zdrojoch :-)


UPDATE 21. 8. 2020

10 rokov je dlhý čas, hoci spätne sa mi zdá, že to celé zbehlo neuveriteľne rýchlo. Priznám sa, že na to, že vás tu je celkom dosť, som čakala trošku väčší záujem o kupón, a tak som bola spočiatku trošku sklamaná.
Ale potom, keď som si prečítala tie krásne komentáre, som bola rada, že kupón dostane niekto z pravidelných a verných čitateľov, kto si dal tú námahu napísať komentár a kto pravidelne komentuje moje príspevky :-) Ďakujem vám všetkým za nádherné slová :-*



16 komentárov:

  1. http://life-of-mycosmetictests.blogspot.com/2017/05/dlho-som-rozmyslala-trapila-sa-riesila.html

    Mne sa veľmi páčil tento článok, pretože pozitívne myslenie je fakt veľmi dôležitým aspektom, ktorý ovplyvňuje naše psychické i fyzické zdravie. Tiež sa snažím to na sebe meniť, pretože v poslednej dobe prepadám smútku a zlej nálade pre úplné maličkosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) práve vďaka tomuto komentáru som si ten môj príspevok znovu prečítala. A aj po 3 rokoch ma dokázal povzbudiť. Je to nesmierne príjemný, radostný a napĺňajúci pocit, že pár mojich riadkov dokáže povzbudiť. Držím palce. Často si neuvedomujeme, ako naša psychika všetko ovplyvňuje a namiesto riešenia problému hasíme jeho následky. Ale problém pretrváva. Je to dlhá cesta a verím, že s úspešným koncom.

      Odstrániť
  2. https://mycosmetictests.blogspot.com/2013/01/my-2012-best-in-cosmetics.html?m=1

    Vyberám tento článok,pretože v roku 2012 som ta začala sledovať:) a tieto články,v ktorých píšeš o kozmetických favoritoch sú super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že sa ten výber osvedčil :-) cii takže to bude už 8.rokov, čo ma sleduješ? Supeeer

      Odstrániť
  3. https://mycosmetictests.blogspot.com/2019/11/starostlivost-o-suchu-pokozku.html?m=1

    Môj vyber padá na tento článok, nakoľko mám suchú pokožku a takéto tipy sa vždy zídu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ja skúšam druhý pokus, lebo prvý príspevok kamsi zmizol :-( V poslednej dobe ma zaujala a inšpirovala hlavne táto recenzia - https://mycosmetictests.blogspot.com/2020/05/hygienicka-cistota-so-slovenskou.html Značku som poznala, mám ju rada a dlhšie som okukávala aj tieto čistiace, ale od testovania len tak ma odradila kus vyššia cena oproti tým mojim klasickým. Potom ale prišiel korona boom, všetko v obchodoch bolo vypredané, zásoby sa míňali tak som inšpirovaná týmto článkom dala prvý pokus. Aktuálne úspešne testujem a som zatiaľ veľmi spokojná. :-) Okrem tohto článku som tu už v minulosti našla kopu perfektných recenzií vďaka ktorým som objavila výrobky, ktoré by som bežne určite neskúsila. Napríklad myslím že minulý rok tu bola recenzia na značku prep... Nikdy som o nej nepočula a nebyť tvojho blogu, doteraz ju nepoznám. Ale takto mám doma krém, a hlavne rôzne opaľováky, ktoré sú super. Za tento blog som ozaj veľmi rada, i keď ja veľmi nekomentujem, ale čítam o 106

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj prvý príspevok mi ukazuje :-) ďakujem za komentár aj za čítanie príspevkov. Veľmi ma teší, že si vďaka tomuto blogu objavila super produkty :-)

      Odstrániť
    2. Ta Veronika predtym nie som ja 😁😁 Asi sme tu dve. Ja som davala tento prispevok povodne pen inak napisany 😊

      Odstrániť
  5. Nejraději mám srovnání jednoho druhu produktu od různých značek (např. tady primery) https://mycosmetictests.blogspot.com/2013/10/primer-je-skvela-vec-ale-ako-si-vybrat.html .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za výber :-) Práve tento príspevok patril dlho k najčítanejším.

      Odstrániť
  6. https://mycosmetictests.blogspot.com/2020/07/ziaja-lemon-cake.html
    Vyberám tento príspevok lebo mi prišiel akurát vhod. To želé je v lete úplne super. Len je pravda , že si treba dávať málinko pozor na tú konzistenciu :D
    Čítam na tvojom blogu všetky články ale najradšej mám recenzie na lacnejšie značky ako je práve spomínaná Ziaja,Avon,Balea...pretože mám odskúšané , že niektoré produkty vedia narobiť dosť parády len treba hľadať :) A od toho sú kozmetické recenzie na blogoch najlepšie. A vďaka tebe som ináč objavila pleťové vody Amica , stoja do eura a nemala som ešte lepšiu vodu na akné ako tú ich gáfrovú. Takže veľká vďaka , hádam budeš písať ešte veľa veľa rokov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za výber :-) a vďaka za komentár. Som rada, že moje riadky pomohli pri výbere :-)

      Odstrániť
  7. https://mycosmetictests.blogspot.com/2017/05/kto-sa-mi-v-noci-stara-o-vlasy.html?m=1 Clankov, ktore mi pomohli pri vybere je mnoho ale ked mam vybrat len jeden urcite nioxin. Aj ked som si nekupila priamo recenzovany vyrobok, prostrednictvom clanku som sa dozvedela o nioxine a kupila set proti vypadavaniu vlasov, ktory mi ako jediny ucinkuje. dakujem a prajem dalsich minimalne 10 rokov uspesneho pisania a spokojnych citatelov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za výber :-) a vďaka za komentár. Teší ma, keď vďaka tomuto blogu objavíte nové značky a ste s nimi spokojné :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]