Post Page Advertisement [Top]

O týchto dvoch produktoch som v skratke písala na fanpage, aby ste stihli využiť júlovú akciu, ak vás zaujali. Do konca júla 2020 je kolekcia Ziaja Lemon Cake so zľavou 30 % a ak máte radi vôňu citrónového koláča, určite vás nadchne. Až doteraz som si nemyslela, že by mi tá vôňa mohla byť až taká sympatická, ale je úplne skvelá! A funguje aj ako oblbovák = stačí sprcha a nemám chuť na sladké ;-)

Ziaja Lemon Cake

V predajni Ziaja v Košiciach som kupovala 2 pílingy, pretože tie Ziaja vie veľmi dobre a zobrala som aj sprchovacie želé, lebo ma zaujal koncept. Pravdupovediac, nepamätám si, koľko ktorý produkt stál, no píling bol o čosi drahší ako želé a za 3 produkty Lemon Cake so zľavou 30 % som zaplatila necelých 20 €.

Ziaja Lemon Cake

Ziaja Lemon Cake

Prvý pokus so sprchovacím želé bol komický. Teda na vysvetlenie - preferujem sprchu, nie kúpeľ. V kúpeli by sa želé jednoducho rozpustilo, no ja som ho použila ako sprcháč. Nabrala som kúsok a po chvíli mi spadol do vane. To sa opakovalo asi trikrát, ale potom sme si na seba už zvykli. Ako hovorím - šikovnosť moja neopúšťaj ma :-D
Želé nepení príliš, čo mi vyhovuje. Dobre umyje pokožku a aj keď jeho povrch vzhľadovo znehodnotíte tým, že si z neho naberiete, po chvíli sa samo znovu zarovná (želé efekt funguje ;-)). A hoci bolo drahšie ako sprcháč, neľutujem, že som ho vyskúšala. Mám pocit, že z neho míňam aj trošku menej ako pri tekutom sprcháči, keďže si množstvo ľahšie kontrolujem. Špongie nepoužívam ani pri sprcháči, takže v tomto zmena nenastala.Ak chcete vyskúšať niečo iné, toto lemon cake želé je zaujímavou voľbou.

Ziaja Lemon Cake

Ziaja Lemon Cake

Ziaja Lemon Cake

Ziaja Lemon Cake


Ako som povedala, Ziaja tie pílingy celkom vie. Ak ste skúšali píling z línie GdanSkin, tak viete, o čom píšem. Dlhšie som sa pílingom vyhýbala, pretože som po ich použití (aj keď akokoľvek šetrnom) mala zbytočne začervenanú, citlivú a presušenú pokožku. Tieto sú však olejové a po ich použití ostáva pokožka hebká, hydratovaná bez potreby použiť mazadlo. Taktiež nedráždi a neškriabe pokožku, hoci pri citlivej by som bola s pílingmi opatrná. Vonia rovnako príjemne ako sprchovacie želé a tá svieža, jemne skaldká vôňa citrónového koláča je omamujúca.

Ziaja Lemon Cake

Ziaja Lemon Cake

Ziaja Lemon Cake

Ziaja Lemon Cake

Ziaja tieto produkty na svojom oficiálnom slovenskom e-shope zatiaľ nemá. Videla som líniu Lemon Cake aj v e-shope Elnino, kde je o čosi lacnejšia ako v kamenných predajniach Ziaja pre Teba. 
V tých predajniach to však podľa mňa má svoje čaro. Zatiaľ som vždy natrafila na príjemný, milý a ochotný personál, čo je určite bonusom. Zároveň v predajni zbierate pečiatky za každých minutých 10 € (čo nie je problém) a za 6 pečiatok máte nákup za 10 € grátis (čo sa začína vyrovnávať nižším cenám na nete). Každý mesiac majú nejakú akciu, zvyčajne ide o zľavu na nejakú líniu a darček pri nákupe nad 10 €. Tieto dve akcie sa však nekombinujú. 
Pri mojom poslednom nákupe som neskončila len s týmito produktami z línie Lemon Cake a ochotou zamestnankyne, ktorá mi nákup rozdelila na dve časti som mala aj zľavu na Lemon Cake a aj darček k druhému nákupu nad 10 € (dezinfekčný gél na ruky za júl 2020). Dúfam, že ju za to nikto nepokarhá, pretože toto je customer-friendly prístup, vďaka ktorému sa zákazníci radi do predajne vrátia aj v budúcnosti. Ja sa teda vrátim určite ;-)

#totoniejespolupraca

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]