Post Page Advertisement [Top]

Vyskúšala som mnoho produktov. Niektoré mi tak prirástli k srdcu, že sú už mojou niekoľkoročnou súčasťou. A k takým patrí aj olej na vlasy od Macadamie. Novinky však už neskúšam s takým nadšením ako kedysi - jednak sa trošku bojím experimentovať, pretože som si prešla rôznymi kožnými reakciami (aj keď zväčša paradoxne nie na kozmetiku), ale tiež sa mi stávalo, že mi produkt nesadol a letel do koša - hoci, čo sa dalo, som posunula ďalej, ale bolo a je mi proti srsti posunúť niekomu použité produkty. 
Občas hľadám niečo iné, no snažím sa nájsť k tomu aspoň nejaké reakcie a ak je to možné aj recenzie (a nie iba nadšené PR z platenej instarecenzie), a tak som sa po úvahe rozhodla objednať Hyaluron-Filler Vitamin C Booster sérum od Eucerinu. 

nákup na Notino.sk - Macadamia a Eucerin

Olej na vlasy Macadamia používam naozaj dlho, pár krát ste si už o produktoch tejto značky mohli na blogu prečítať. Jedno balenie mi vydrží pár mesiacov, keďže mi stačí jedno stlačenie pumpičky na uterákom presušené vlasy po umývaní. Aj vďaka Macadamia Natural Oil nemám suché, končeky sa mi neštiepia a celkovo pôsobia zdravšie. Po spotrebovaní si určite dokúpim zásobu ďalšieho balenia :-) Toto 125 ml balenie v skle s plastovou pumpičkou kúpite v cene okolo 20 €. Ak by ste však olej chceli len vyskúšať a nekupovať hneď veľké balenie, v ponuke je aj 27 ml minibalenie.

Macadamia liečivý olej na vlasy

zadná strana balenia v skle Macadamia liečivý olej na vlasy


Mám rada kozmetiku s vitamínom C. Sérum krásnej Cecílie od Havlíka na mňa urobilo veľký dojem. A potom som videla odporúčania na sérum Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Oslovilo ma.

škatuľka Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

popis a zloženie Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

detaily výroby na škatuľke Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

škatuľka a ampulky Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

ampulky Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

ampulky spredu a zozadu Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Aj v tomto prípade platí upozornenie, že čisté C-éčko sa nemusí so slniečkom. Práve toto obdobie nie je najvhodnejšie na začiatok kúry, vitamín C použite skôr od novembra do apríla. Možno by to bolo relatívne OK s použitím a opakovaným aplikovaním ochranného prostriedku so SPF 50, ale stále tam je zvýšené riziko tvorby pigmentových škvŕn. 
Tá karanténa bola na to ako stvorená. Aj keď svietilo slniečko, bola som doma.

zalepené dno ampulky Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

odlepené dno ampulky Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

gumený výbežok ampulky Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

stlačený gumený výbežok ampulky Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster premieša zložky

Pred použitím si prečítajte návod :-) Sérum sa totiž zmieša až tesne pred použitím a to tak, že na dne každej ampulky je vrstva fólie, ktorú odlepíte a nájdete stlačiteľný gumový výstupok. Ten je potrebné niekoľkokrát poriadne stlačiť a sérum pretrepať (uzavreté, samozrejme), aby sa spojili účinné zložky. Ja som ho potom pretrepala pred každým použitím.
Jedna ampulka mi vydržala cca 10 dní pri používaní ráno a večer, teda toto balenie som spotrebovala za mesiac. Ak nič iné, tak kyselina hyaluronová a vitamín C sú veľkým ťahákom a lákadlom. 
Splnilo sérum to, čo sľubuje? Aká bola reakcia mojej pleti? Dozviete sa v súhrne pozitív a negatív:

+ pleti dodáva svieži a žiarivý vzhľad
+ rýchlo sa vstrebáva
+ vyhladzuje pleť
+ urýchľuje liečbu nedokonalostí
+ pleť je pevnejšia
+ niektoré mimické vrásky boli jemnejšie

- po aplikácii chvíľu štípe pleť (ale inak negatívna reakcia nebola)

Ak patríte do cieľovej vekovej skupiny (teda 30+) a chcete vyskúšať kombináciu vitamínu C s kyselinou hyaluronovou, môže vám tento produkt vyhovovať. Popravde stále som viac naklonená tomu, že si znovu kúpim Sérum krásnej Cecílie na zimu ako toto, napriek tomu, že Cecilka je asi o 20 € drahšia (Eucerin vychádza okolo 32 €). Napriek pozitívam ma až tak nepresvedčilo, keďže Cecilka mala na moju pleť rovnaké účinky bez nežiaduceho štípania, hoci bola drahšia, mala aj nejaké tie certifikáty a ide o prírodnejší produkt. Neľutujem však, že som ho vyskúšala.


Skúšali ste niečo z radu Eucerin Hyaluron-Filler? Máte tiež svojich kozmetických miláčikov, ktorých používate pravidelne roky? :-)

4 komentáre:

  1. Plet Ta pravdepodobne stipala kvoli prilis castemu pouzivaniu. Sera s ucinnymi latkami sa zvycajne aplikuju raz denne. Mozno zvolit pouzitie rano, alebo vecer. Ja som pouzivala 1x denne a ziadne stipanie pleti som nezaznamenala. Pri takomto pouziti vydrzalo jeden mesiac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pleť ma štípala už aj po prvom použití.

      Odstrániť
    2. Nemohlo sa stat, ze si si ho naniesla privela? Lebo minut cele balenie za 10 dni, hoc i pri pouzivani 2x denne, sa mi zda prilis rychlo.

      Odstrániť
    3. Určite nie. Dávala som si ho aj ku krku. Takú normálnu vrstvu. To štípanie bolo slabšie a po chvíli prestalo, pleť nebola ani začervenaná.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]