Post Page Advertisement [Top]

V prvom rade by som rada povedala, že obdivujem všetkých, ktorí si dokážu aj ráno pred prácou vykresliť dokonalé obočie bez toho, aby vyzeralo umelo, aby bolo príliš tmavé či celkovo prehnané. Nepovažujem sa za niekoho, kto je v mejkape zručný, ale mimo ranného zhonu sa snažím. Nie vždy to však vyjde podľa očakávaní. Jednoducho som obyčajný používateľ kozmetiky, ktorý o tom všetkom z času na čas niečo verejne napíše. Z pohľadu bežnej pracujúcej ženy, ktorá má na starosti aj domácnosť a z času na čas vykoná aj nejakú športovú aktivitu, pri ktorej sa poriadne zapotí. Riasenku na obočie od značky Pupa používam už dlhšie, no minulý rok som objavila ich dokonalú vysúvaciu ceruzku a nie tak dávno som k nim pridala aj krém na obočie. A zistila som, že tieto produkty mi úplne vyhovujú a nateraz nemám potrebu hľadať niečo iné. A mimochodom, Pupa má práve zľavy a aj tieto super produkty na obočie si teraz môžete kúpiť za zníženú cenu.


Keď mi dochádzala ceruzka na obočie a náhodou som v tom čase bola v košickom Auparku, zašla som do Pupy a nechala si poradiť. A veľmi dobre. Mám rada vysúvacie ceruzky a táto je úplne tenučká. Navyše má aj štetček na úpravu chĺpkov. Myslela som si, že mi vydrží krátko, ale vydržala slušných pár mesiacov (reálne asi také 3 denného používania, ale nemám to zmerané - no úplne som ju spotrebovala len včera). Je vodeodolná a vydrží aj celý deň v neporušenom stave.




Ceruzku High Definition Eyebrow Pencil mám v odtieni 002 a v predajni je často nedostupná, keďže je to zrejme najpredávanejší odtieň. Preto som si naposledy kúpila rovno 2. Bežná cena je 8,90 €, teraz ju môžete mať za 6,23 € a ak ste členkami Pupa klubu a vydržíte do narodenín, môžete ju mať aj s 50 % zľavou ;-)











Krém na obočie Eyebrow Definition Cream v odtieni 002 je mojím posledným úlovkom a kompletizuje tak zbierku. Farba je extrémne sýta, stačí pár jemnučkých ťahov. V balení nájdete aj mini štetček, s ktorým sa ale celkom dobre pracuje. Mám pocit, že vydrží veľmi dlho, keďže som z neho ešte stále veľa neminula a to som ho skúšala aj na ruku a tak podobne :-) Mal by byť otvorený max 6 mesiacov, potom je možné, že stvrdne, ale uvidím, ešte ho nemám ani tých 3 mesiace.
Môžete ho použiť aj samostatne bez ceruzky, ale opakujem, že je veľmi intenzívny a radšej s ním narábajte opatrnejšie. Vzhľad však vydrží, keďže je vodeodolný a zároveň by som povedala, že aj dotyku odolný, ale s tými dotykmi nielen nalíčenej tváre to netreba nijako preháňať. Bežná cena je 10,90 €, teraz si ho môžete kúpiť za 7,63 €. 

Mám celkom svetlé obočie v porovnaní s vlasmi, a tak si ho dofarbujem a dotváram. Väčšinou si vystačím s ceruzkou a na záver len prečešem gélovou riasenkou, ale keď mám čas, tak sa skúšam opatrne vyhrať aj s krémom.
Vždy obočie najprv prečešem, preto mi vyhovuje, že ceruzka má na druhej strane kefku. V jednom návode som raz videla, že treba obočie ohraničiť zhora aj zdola a takto sa mi to celkom osvedčilo.  Ceruzkou sa snažím vyplniť plochu obočia akoby som dokresľovala chĺpky. Niekedy sa mi to podarí trošku svetlejšie, inokedy trošku tmavšie. Ale ako hovorím - som laik ;-) Takže ak to robím zle, prosím, dajte tip, ako to zlepšiť.






takto vlasovo neupravene som išla ku kaderníčke. Od nej som už odchádzala s krásnou obnovenou farbou a vyhladenými vlasmi.
Aj keď by to mohlo byť lepšie na fotkách (samozrejme, vtedy, keď sa mi to podarí menej výrazne a viac prirodzene sa mi to nepodarí odfotiť) verím, že tieto produkty na obočie nie sú len tak zo srandy často v obchodíkoch Pupa vypredané. Ak by som si mala vybrať len 1, zvolila by som ceruzku. Ľahko sa s ňou pracuje, je celkom intenzívna, trvácna a ani po celom dni sa nerozmazáva. Ani toto trojkombo však nie je na zahodenie a celkom dobre sa dopĺňa. 
A ak patríte k tým, ktorí majú šikovnejšie ťahy rukou a lepšiu zručnosť v dokresľovaní jednotlivých chĺpkov tak, aby obočie vyzeralo čo najprirodzenejšie myslím, že tieto produkty sa vám budú páčiť, pretože fungujú spoľahlivo aj pri nás menej zručných ;-)

Hádam trošku lepšie sa mi to obočie podarilo vykresliť mne aj mojej sestre na jej svadbe :-) Akurát že v porovnaní s tým, keď sa niekde ponáhľate a tým, keď máte na mejkap dosť času (aj keď ste v strese z vážnosti situácie) je rozdiel. Hlavne, ak nie ste profesionál ;-) a doteraz obdivujem moju sestru aj švagrinku, že sa mi zverili vo svoj svadobný deň do rúk.

ja a moji súrodenci :-)

Toto nie je žiadne PR, toto je len úprimná výpoveď spokojnej zákazníčky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]