Post Page Advertisement [Top]

Kozmetiku Gisele Delorme som objavila vďaka salónu estém, do ktorého chodím pravidelne už nejaký ten rok. Nepoužívam ju však 365 dní v roku, občas vymením alebo zaexperimentujem. No väčšinou sa k nej vrátim. Tak, ako v septembri :-) No nevrátila som sa ku klasickému čistiacemu gélu, ale k čistiacemu krému a pleťovú vodu som doplnila o aktivátor. Nech to nie je o tom istom ;-) Veľkú zásluhu však na tom majú kozmetičky, ktoré mi v estéme vždy veľmi dobre poradia a spolu vyberáme prípravky, ktoré mi dokonale sadnú. A aj keď je značka Gisele Delorme možno trošku drahšia, stojí za to investovať do pleti.

Pleťi si čistím ráno aj večer, ale nepoužívam veľa prípravku na jedno čistenie - jednak je to zbytočné plytvanie prípravkom a jednak pleť toľko neptorebuje. Čistiaci pleťový krém stačí do vlhkých (a samozrejme čistých) dlaní naniesť vo veľkosti hrášku, jemne vypracovať dopeniva a opatrne vyčistiť tvár krúživými pohybmi (popritom si môžete dopriať aj automasáž).





Čistiaci krém jemne očisťuje pokožku od zvyškov mejkapu, ale aj ďalších nečistôt či kožného mazu a pritom ju nepodráždi, ale naopak, zanechá príjemne sviežu.
Obsahuje tieto aktívne zložky:

  • ESENCIÁLNE OLEJE (ŠALVIA, MÄTA PRIEPORNÁ, TEA TREE) - Hĺbkové čistenie, sťahuje póry, rozjasňuje
  • ČISTIACI KOMPLEX - Absorbuje nečistoty a prebytočný kožný maz
  • EXTRAKT LOPÚCHA, VITAMÍN B8, ZINOK - Regulácia mazovej produkcie a zmatnenie pokožky
  • PROVITAMÍN B5 - Hydratácia, regenerácia
  • RASTLINNÝ GLYCERÍN - Hydratácia


    Je určený predovšetkým normálnej až mastnej pleti, ale aj s mojou zmiešanou si celkom rozumie. Používala som ho aj keď som mala na tvári suché šupinaté časti, iba som pridala výživnejšie krémy.


Následne pleť dočisťujem aktivačnou pleťovou vodou. Pri septembrovej návšteve som ako darček dostala koncentrovaný aktivátor pleťovej vody - upokojujúci variant. V ponuke sú 3 - hydratačný, matujúci a upokojujúci a práve ten upokojujúci sa nám spoločne s kozmetičkou zdal pre moju pleť najvhodnejší.




Pleťová voda má otvor, do ktorého aktivátor pekne zapasoval. Obsah sa usadil na dne, ale keď ju pretrepete, pekne sa zmieša raz a navždy ;-) Aj keď som si myslela, že to bude blbosť a že rozdiel neuvidím, vidím, že pleť vôbec nezačervená a aj keď ju predtým čosi podráždilo, je rýchlejšie v pokojnom stave. Pleťovú vodu tak mám personalizovanú presne podľa potrieb mojej pleti.
Aktívne zložky pleťovej vody:

  • EXTRAKT Z RIASY LAMINARIA – Hydratácia, remineralizácia
  • EXTRAKT MIMOSA TENUIFLORA - Regenerácia, obnova




Okrem toho som dostala vzorku čistieceho pleťového séra, ktoré pomohlo aj v tej malej vzorke trošku rýchlejšie doliečiť veľkého nepríjemného votrelca na pleti, ale zároveň pleť nepresušilo. Po aplikácii séra som pokračovala pleťovým krémom (aktuálne používam Annemarie Borlind LL Regeneration - a tie krémy sú skvelé!). Skúšala som aj mejkap Your Style, odtiň 03, ktorý bol príjemný, takmer neviditeľný na pleti, avšak sprevádzalo ho aj slabšie krytie. Jednoducho sa nanáša a je možné ho vrstviť bez toho, aby ste mali pocit masky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]